Kun arki iskee vasten

Moni on varmasti huomannut blogin tekevän hidasta kuolemaa, ne on ne ruuhkavuodet, juuri niitä jos mitä elän parhaillaan.
Rakastan blogiani ja nautin valokuvaamisesta edelleen mutta inspiraationi on kadonnut jonnekkin arjen alle, en saa tekstiä tai kuvia enää aikaiseksi, päässä kumisee illalla enää pelkkä tyhjyys.

Yritin vähentää menoja, tehdä pienempää työviikkoa, että aikaa olisi myös omalle rakkaalle harrastukselleni, toivoin myös, että lisääntynyt valo toisi inspiraationi takaisin mutta hukassa mikä hukassa.


Tunnen koneen avaamisesta tällä hetkellä pelkkää ahdistusta, pakolliset laskujen maksutkin tuntuvat epätoivoiselta, konetta ei yksinkertaisesti jaksa illalla avata.
Se seisoo huoneen nurkassa mustana möhkäleenä jota katsomalla muistan blogini ja ahdistun suorastaan siitä, etten ole hoitanut yhteistyöpostauksia taikka päivittänyt ajatuksiani blogin pariin.

Henkilökohtainen elämäni on tällä hetkellä aika solmussa ja tähän lisäksi kun lisätään arjen kiireet, töineen, harrastuksineen, lasten hammaslääkärikuskailuineen, kalenterin kokoaikaiseen tuijottamiseen sekä työvuorojen järjestelyihin olen illalla niin kaikkeni antanut, että ainut johon illalla enään kykenen lasten mentyä nukkumaan on Netflix ja sohva.


Totesin, että jos koen blogin tällä hetkellä niin suureksi pakkopullaksi ja möröksi joka lisää ahdistusta on homma jätettävä.
Tiedä jos inspiraatio iskee mutta tällä hetkellä sitä ei ole, hoidan muutamat yhteistyökuviot vielä kuntoon ja jätän blogin taka-alalle.
Tämä onneksi odottaa, voin palata jos tuntuu taas siltä.

Ruuhkavuosien keskellä parhaimmat kanavat arjen päivitykseen on Instagram, tänne päivittelen usein kuulumisia sekä instan storeihin arkea.

P.S Kesää odotellessa, lähdemme viideksi päiväksi Ahvenanmaalle heinäkuun alussa, vinkkejä saa laitella tulemaan! En ole käynyt ikinä meinaa Ahvenanmaalla.
Lisäksi meille tulee perheenlisäystä, viimeisen kuvan karvaisella kaverilla mahanseutu kasvaa, ennen juhannusta varmasti ollaan saatu todistaa onnellista perhetapahtumaa.

4 kommenttia

 1. Pitää tehdä niin kuin itsestä tuntuu oikealta. Kiitos sulle kun oot jaksanut blogata monta vuotta. T. Lukijana vuodesta 2012

  VastaaPoista
 2. Niinhän se menee, että vuorokauteen ei saa lisää tunteja vaikka kuinka tahtoisi :)!
  Mukavaa kevättä teidän perheelle :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kissa vauvoista :)
  Varmasti on suloisia kun syntyvät.

  VastaaPoista