Pienellä rahalla välikauteen

Yhteistyö Cellbes

Välikausivaatteet ovat kaivettu nyt viimeistään naftaliinistaan ja pääsevät kovalle kulutukselle hiekkaisille ja kuraisille pihoille.
Ajattelen vahvasti lasten ulkovaatteiden laadun ja hinnan kulkevan käsi kädessä ja sanonnan halvalla ei saa hyvää pätevän erityisesti kulutuksella oleviin lasten ulkovaatteisiin.Olen kuitenkin vuosien aikana huomannut myös laadultaan huonoja ulkovaatteita kallimmissakin merkeissä ja tämäkös toki harmittaa jos hinta on korkea ja laatu huono.

NameIt:n välikausivaatteista olen kuullut paljon hyviä kokemuksia ja ajattelin antaa NameIt:lle mahdollisuuden.
Siinä missä arvokkaammalta merkiltä olisin saanut samaan hintaan pelkät ulkohousut sainkin NameIt:tä koko setin housuineen, takkineen ja pipoineen vielä kruunaamaan kokonaisuuden.


Pienen käyttäjän silmät kirkastuivat kun Cellbesin paketista kuoriutui kaunis perhostakki vaaleanpunaisena toki ja itse tykästyin kovasti NameIt:n softshell housuihin.

Vaatteet pääsevät meillä liikkuvan lapsen kovaan arkikulutukseen niin päiväkotiin kuin kotipihaankin.
Mielenkiinnolla seuraan laatua näin edullisemmissa ulkovaatteissa, mikäli NameIt ei petä laadultaan tullaan meillä varmasti jatkossakin luottamaan merkin ulkovaatetukseen.

*Tuotteet saatu yhteistyössä Cellbesin kanssa. Postaus sisältää affilate linkkejä.

2 kommenttia

  1. Name it on meilläkin ollut tosi tykätty! Laadukas ja sama haalari syksyltä pääsi nyt taas käyttöön 😊

    VastaaPoista
  2. Sama juttu.
    Meillä neiti 4v ei päiväkodissa joten en ole viitsinyt panostaa hirmu kalliisiin ulkovaatteisiin ollenkaan. Name it on ollut hyvä, kerta toisensa jälkeen...

    VastaaPoista