Mini Rodinin pingviinit välikauteen

Tämä viimesyksyinen Mini Rodinin pingviini takki tuli hankittua aleaikaan Babyshopista Islalle.
Takissa on kaikki tekniset ominaisuudet ja kuosi miellytti käyttäjäänsä.


Keväällä otetaan aikaisemmin käyttöön kaksiosaiset setit ja näille käyttöä on päiväkodissakin enemmän mitä syksyllä.
Takki pääsee meillä mustien Pompdeluxin välikausihousujen kanssa arkiseen päiväkotikäyttöön kunhan kelit lämpenevät.
Takki on kokoa 104-110cm, tämä on mielestäni aika pientä mitoitusta ajatellen, että on jo hyvin käytettävissä noin 94cm pitkällä Islalla.
Pompdeluxin mustia välikausihousuja meillä on kahdet 98-koossa, näissä on mielestäni hyvä malli ja hinta-laatusuhde kohdallaan.


Pahoitteluni hitaasta postaustahdista, tämä maalis-huhtikuun vaihde tuntuu olevan joka vuosi yhtä vauhdikas, tähän kuun vaihteeseen kertyy paljon synttäreitä, harrastuksissa on kisakaudet ja kotona kevätsiivoukset houkuttelee niin kovasti ettei koneen ääreen malttaisi istahtaa.

Ensi viikolla juhlitaankin jo 9-vuotiasta Pinjaa, juhlahommia siis toivottavasti myös blogin puolella tiedossa. :)

2 kommenttia

 1. Harmi, kun ei tullut Pomp de Lux mieleen, kun olen etsiskellyt vk-housuja eskarilaiselle, joka tarvitsee jo koon 140 cm. Pompiltakin oli tuo koko jo loppuunmyyty. Po.pilta ei enää saa noin isoja kokoja kuminauhalahkeilla ja entiset luottohousut Molo Kidsiltä kuulemma puristavat... Osaatko verrata noiden Pompin housujen mitoitusta esim. Po.piin tai Molo Kidsiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että vastaus on kestänyt, palasin blogin pariin vasta nyt. :)
   Pompdeluxilla mitoitus on tosi sama kuin Po.pilla. Meillä on Pinjalla mustat Pompin 140cm vk-housut, viime keväänä hankitut mutta mahtuu edelleen, mieluiten tosin jalkaan löytyy Reiman softshell housut tällä hetkellä.

   Poista