Kevättakki 9-vuotiaan mieleen

Yhteistyö Cellbes

Meidän koululainen on parin viikon päästä jo 9-vuotta, vaatemaku on muuttunut kovasti vuosien sisällä ja kaikken mieluiten viiletettäisi ilman ulkohousuja ja rukkasia menemään.Katselimme Cellbesin yhteistyön tiimoilta Pinjan kanssa yhdessä hänelle mieluisaa kevättakkia kouluun ja siistimpään menoon.
Name It:n kevätuutuuksia oli myös tullut Cellbesille mutta koululaisen mieleen ei enää ole takin tekniset ominaisuudet vaan takin ulkonäkö voittaa kaiken muun takissa.
Lentäjäntakki malli tuntuu olevan kovasti nyt mieluisa koululaisten kesken ja tämä takkimalli osui myös Pinjalla ensin silmiinsä.


Meillä erityisesti Pinjalla tulee jotkut tietyt vaatteet suosikeiksi joita sitten käyttää lähes kokoajan, minulla on tästä takista hiukan pieni epäilys, että tämä takki tulee olemaan yksi suosikeista ja muut jäävät sitten lähes käyttämättömiksi.

Kiinnostaako teitä jo muukin välikausivaatetus? 
Tälle keväälle on uutta pitänyt hankkia molemmille tytöille joten uusia settejä on useampia.

Takki saatu yhteistyössä Cellbesin kanssa. Teksti sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia

  1. Kiinnostaa kevätsetit! :)

    VastaaPoista
  2. Todella kivan näköinen takki! En uskalla näyttää meidän 9veelle, kun meillä oikeasti on jo takkeja tarpeeksi... Tottakai kiinnostaa nähdä muitakin kevätkamppeita =)

    VastaaPoista