Polarn O. Pyretin ihanat kevätuutuudet

Piipahdimme pitkästä aikaa Jyväskylän keskustassa käydessämme Polarn O Pyretillä kuluttamassa aikaamme ennen elokuvan alkua.
Huomasin kuitenkin heille juuri tulleet kevään uutuudet, pitkästä aikaa tosi kivoja juttuja Po.pilla.
Tuli oikeastaan runsaudenpula koska niin moni juttu olisi ollut kiva, onneksi oli käyttäjät mukana ja tekemässä päätökset.
Löydettiin Pinjalle mieluisia uusia vaatteita.
Pinja ihastui monikäyttöiseen raidalliseen mekkoon ja mekon kanssa täydellisesti istuivat sydänleggarit ihanissa väreissä.
Näissä molemmissa superpehmeä materiaali, aivan uudenlainen materiaali Po.pille tai ainankaan meillä ei ennen Po.pilta ole ollut näin pehmeitä vaatteita.
Tämä äiti tapansa mukaan hankkii aina "hiukan" kasvunvaraa, käyttöönottopesu kuitenkin kutisti jonkin verran vaatteita jotka pääsivät heti käyttöön.


Isla taas valikoi itselleen kauniin värisen kissapaidan.
Islalle olisi kelvannut kyllä mikä vain mutta Islalla ei ollut niinkään tarvetta uusille vaatteille joten annoin valita vain yhden mieluisan vaatteen.

Laatu Po.pin vaatteissa on muutama kausi sitten ollut hiukan heikkoa, vaatteet ovat nyppääntyneet ja raitapaidoissa raitoihin tuli pesuissa ihme viiruja.
Kuosit eivät viime mallistoissa ole myöskään olleet kovin mieluisia joten olemme ohittaneet koko Polarn o pyretin.
Nyt onnistunut uusi mallisto kuitenkin ihastutti niin paljon, että annoimme Po.pille mahdollisuuden ja vielä mitä, käyttöönottopesun jälkeen vaatteet olivat kuin uusia ja Pinjan vaatteita on nyt kahdesti pesty ja kuivausrummutettukkin kielloista huolimatta ja edelleen kunto kuin uusi, nukkaa ei yhtään!


Mitä olette tykänneet Polarn O Pyretin uudesta mallistosta, onko mallisto onnistunut?

2 kommenttia

  1. Siis mä tykkään!
    En ole oikein raitojen ystävä, mutta nää kissakuosit ym. iskee kyllä lujaa!

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut viime vuosina vähemmän PO.Pin sisävaatteita lapsilla, kuosit ei ole ollut kovin kivoja. Pojan vauva-aikana meillä oli paljon PO.Pin vaatetta lapsilla. Nyt ihastuin uuden malliston sydän-kuosisiin vaatteisiin, ne on kauniita! Ulkovaatteita meillä toki on PO.Pilta ollut ihan koko ajan käytössä :)

    VastaaPoista