Mini Rodini SS17 drop 1

Eilinen oli oikea lasten kevätmallistojen julkaisupäivä, ensin julkaistiin Gugguun ensimmäinen kevätmallisto ja heti perään Mini Rodinin ensimmäiset uutuudet.
Molemmista mallistoista tuli pienet tilaukset tehtyä.

Mini Rodinin mallistosta en suurempia hankintoja tehnyt koska etukäteen katselemamme jutut näyttäisivät tulevan vasta myöhemmissä mallistoissa.


Tästä Rodinin ykkös dropista herkullisimmat olivat nämä kukat, selkeä kaunis keväinen kuosi johon myös Isla kovasti ihastui.
Tämän kukkapaidan lisäksi ostoskoriin lähti yksisarvishame Islalle, molemmat näistä olivat Islan omia valintoja.
Molemmat kuosit olivat kivan näköisiä, lapsekkaita ja tyttömäisiä.
Juuri näitä joihin Isla kiinnittää vaatteessa ensimmäisenä huomion, mallin pitää olla tyttömäinen, hameet ja mekot ovat todella suosittuja tällä hetkellä sekä lisäksi vaatteessa pitää olla väriä, mieluiten pinkin ja punaisen sävyjä.


En malttanut olla jakamatta teille jo tästä MiniQ:ta* tulleesta kukkapaidasta kuvia vaikkei hame vielä ole meille tullutkaan, luultavasti en ensi viikolla ehdi kuvaamaan ennen perjantain vapaapäivääni ja on pakko ihastella tätä toimitusvauhtia.
Tilasin eilen heti malliston ilmetyttyä MiniQ:ta tämän kukkapaidan ja tänään paita oli yhden aikaan päiväpostin tultua postilaatikossamme.
Nopeasti oli postipoika polkenut Kuusamosta meille.
Arvostan suunnattomasti tilauksissani nopeutta, kärsimätön kun olen niin mielellänihän tilaamansa tuotteen haluaa käsiin mahdollisimman nopeasti.
MiniQ onkin vakio nettikauppani, tilaukset tulevat pääsääntöisesti aina seuraavana arkipäivänä postilaatikkoon tai lähipostiin pakettina.

*Paidasta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan MiniQ:ta.

Tuliko teidän tehtyä hankintoja uudesta Mini Rodinin mallistosta eilen?

6 kommenttia

 1. Tuo kuosi on kyllä tosi kaunis! Itse en vielä ole tilannut mitään, vaikka hieman mieli tekisi! Ehkä mä kohta sorrun kun katselen näitä ihania kuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kukkakuosi tuli minulle täytenä yllätyksenä mallistosta ja ihastutti heti minut. Seuraavaan droppiin tuntui jäävän kuitenkin vielä suurin osa ihanista kuoseista.

   Poista
 2. Ei tullut tilattua mitään noista, mutta täytyy kommentoida tuosta toimitusnopeudesta. Esikoinen täyttää 9v 16. päivä ja tilasin eilen aamupäivällä rinkan pienelle partiolaiselle synttärilahjaksi. Tänään jo tuli iltapäivällä viesti postista että paketti on noudettavissa. Huippua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tilaus on tullut nopeasti. Kotimaisten nettikauppojen ehdottomasti kannattaa panostaa toimitusnopeuteen koska ulkomaalaiset kaupat pystyvät polkemaan paremmin hinnan kanssa niin kotimaista kauppaa suosimalla voi luottaa, että tuotteen saa nopeasti perille.

   Poista
 3. Ihana tyttö ja paita��! Mä tilasin omalle tytölle vaan sen pinkin sammakko bomber-takin mutta Gugguuta tuli tilattua enemmän��! Mitä tilasit Pinjalle? Oliko siellä mitään isompien tyttöjen makuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mini Rodineista en tilannut mitään Pinjalle, katseltiin Pinjan kanssa sneak peek kuvia etukäteen ja Pinja ihastui niissä oleviin nuotteihin ja värikkääseen rottapaitaan. Nämä molemmat näyttävät tulevan vasta myöhemmin mallistossa joten tästä ekasta dropista ei lähtenyt mitään Pinjalle tilaukseen.
   Pinjalle tilasin kuitenkin Gugguulta hänen omien toiveittensa mukaisesti kirkkaan turkoosin pitkähihaisen frillamekon ja turkoosi-v.sin. legginsit. Vaikea arvata tytön lempiväri. :)

   Poista