Vuosi 2017 ja ensimmäinen hoitovapaapäivä

Vuosi vaihtui huomaamatta.
Olimme ystävälläni iltaa viettämässä ja katsomassa ilotulituksia, illasta käväsin vielä paikallisessa lasillisella, väsymys on ollut niin kova, että oma sänky houkutteli jo pian vuoden vaihtumisen jälkeen.
Blogi jatkaa hiljaiseloaan, arki ja työ vievät inspiraation ja ajan kirjoittamiseen.
Nautin edelleen suunnattomasti bloggaamisesta ja haluaisin kirjoittaa monista asioista mutta koneen ääreen en jaksa istahtaa enää kuin pakollisten laskujen maksun aikana.
Luultavasti muutosta ei ole tiedossa hetkeen, tämä arki on nyt tätä ja blogi tällöin jää vähemmälle huomiolle.
Tänään oli ensimmäinen hoitovapaapäiväni.
On ollut todella mukavaa olla kotona ja silti on kiva kuitenkin huomenna mennä töihin, uskon, että tämä on vain hyvä juttu.
Tänään naapurin tyttö oli meillä Pinjan kaverina, itse siivoilin meillä ja kävin varastoa läpi, kirpputoripöydän aika olisi varmasti pian.
Täytyy kyllä sanoa, että tälle päivälle on paikkansa.


Palaillaan jälleen blogin pariin seuraavan inspiraation iskiessä.
Jos teille tulee mieleenne jotain tiettyä postaustoivetta niin yritän tämän toteuttaa mahdollisimman pian.
Meidän arkisia ja reaaliaikaisempia touhuja voitte seurata tiuhemmin päivittyvässä Instassa @murulit ja Snapissa @murulit 

Mukavaa alkanutta vuotta 2017!

4 kommenttia

 1. Onko pinja teillä nyt sitten yksin kun on koulujen lomat.
  Itselläni kävi no, en sano että tuuri mutta sairastuin influenssaan ja olen ollut kohta kaksi viikkoa kotona niin samalla tulee hoidettua muksutkin kun mies on töissä.
  Aika kamala tautihan tämä on, iski vielä silmätulehdus tähän päälle kuten flunssassa usein itselläni niin olo on kyllä surkea, ettei tämä mitään kivaa ole olla kotona sairaslomalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt ollut myös Isla lomalla päiväkodista, mies oli vapaalla maanantaille saakka ja tämän viikon meillä on hoitaneet mummot lapsia. Maanantaina alkaakin Pinjalla koulu, minulla on vapaapäivä juuri maanantaina joten Isla menee vasta tiistaina hoitoon.
   Tsemppiä sinne sairasteluihin, tosi paljon ollut nyt kaikenlaisia sitkeitä tauteja liikenteessä. :(

   Poista
 2. On se 30-tuntinen kyllä hieno mahdollisuus! :)

  Onko sulla pienempi kotona silloin kun oot itsekin kotona?

  Tulee laitettua kommenttia näihin blogeihin vaikkei näihin usein ees vastata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mukava mahdollisuus vaikka tilistä hyvin huomaakin 30 tuntista viikkoa tehneen mutta vapaapäiviä normaalista päivätyöstä harvemmin kertyy ja hoitoajat ovat pitkiä lapsilla joten tämä on kiva hengähdyspäivä aina viikon aherrukseen.

   Isla on kotona aina silloin kun minulla on vapaapäivä eikä Pinja jää iltapäiväkerhoon tuona päivänä.

   Ihanaa kun kommentoit, minä otin kommennttien tarkistuksen pois käytöstä ja nyt kun blogia tulee niin harvoin päiviteltyä niin usein menee uudet kommentit aivan ohitse, yritän kyllä käydä aina kommentteja läpi ja vastailla niihin kun vain illat antavat periksi.

   Poista