Uudet valaisimet jaettuun lastenhuoneeseen

Meillä on molemmille lapsille toteutettu omat huoneet jakamalla yläkerran yksi iso huone kahtia vaatekaapeilla.
Jako on muutoin toiminutkin tosi hyvin mutta keskellä huonetta oleva yksi valaisin ei ole riittänyt kunnolla valaisemaan molempien lasten puolia niin, että valoa on riittävästi myös legorakenteluun.


Uudet valaisimet on pitänyt hankkia jo iäsyys sitten muttei ole kuulunut hankintalistan ykköseksi ja jäänyt aina hankkimatta kun olen liian pitkään suunitellut millaiset valaisimet haluan.
Nyt päätin kuitenkin ryhtyä tuumasta toimeen.Marssin yksi sunnuntai Pinjan treenien aikana Clas Ohlsonille ja ostin perus lampun kannattimet valkoisilla johdoilla, mukaan lähti myös suuret polttimot mutta näiden valotehon huomasin heti kokeillessa olevan riittämätön.
Ainoastaan perinteisistä led polttimoista oli saatavilla korkeita valaisutehoja joten hankin normaalit ei niin kauniit polttimot lamppuihin sekä varjostimet kaunistamaan hiukan lamppujen ilmettä ilman suuria polttimoita.

Viereisestä askarteluliikkestä löytyi suuria puuhelmiä jotka maalasin askartelumaaleilla molempien lasten lempivärien mukaisesti.

Isäni tuli seuraavana päivänä asentamaan valaisimet kattoon.
Uudet valaisimet ovat olleet todella tykätyt, lopputulokseen olen ulkonäöllisesti tyytyväinen sekä valoa on nyt molempien tyttöjen puolille riittävästi, näkee varmasti jokaiseen nurkkaan.


Tällaisen valaisimen osasin jopa minä tuunata jolle ei suuria käsityön lahjoja ole suotu.

Tarvitset,
- Lampunpidikkeen (esim. Clas Ohlson 14,90 €)
- Käsittelemättömiä suuria puuhelmiä (yksittäin saa mm. Sinellistä)
- Askartelumaaleja haluamissanne väreissä
- Polttimon voi valita tarpeen mukaan ja varjostimessa on vain mielikuvitus rajana

Aikaakaan ei tarvitse varata kuin vartin verran nipistää jostain arjen kiireestä.

P.S Älkää ihmetelkö jos blogin ulkoasu lähipäivinä on sekaisin.
Uudistelen pikkuhiljaa ulkoasua, yhden illan muutama tunti ei tuskin riitä vain säätöön joten voi olla, että ulkoasu on sekava hetken aikaa.

6 kommenttia

  1. Tosi tyylikkäät lamput! :) Olen itse haaveillut samanlaisesta lastenhuoneeseen, mutten ole löytänyt tarpeeksi suuria puuhelmiä, Sinelliin siis! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi tyylikkäät lamput! :) Olen itse haaveillut samanlaisesta lastenhuoneeseen, mutten ole löytänyt tarpeeksi suuria puuhelmiä, Sinelliin siis! :)

    VastaaPoista
  3. Onpa kivat lamput! Ja kivalta näyttää huoneet muutenkin :)

    VastaaPoista