Kaksin

Blogi on ollut pienimuotoisella joulutauolla ja jatkaa tällä linjalla edelleen, uupumus ja kiire ovat ajaneet blogin edelle.
Illalla sohvan nurkka netflixin parissa houkuttelee enemmän kuin tietokoneen avaus kun on ensin lähes kahdeksan tuntia päivän aikana kirjoittanut ja tuijottanu tietokoneen näyttöä.

Pieni paluu kuitenkin viikonloppuun josta tulen parhaimpia paloja kertomaan myös ihan omissa postauksissaankin.
Me nautimme kahdenkeskeisestä ajasta Pinjan kanssa viikonloppuna, lauantaina heräsimme kukonlaulun aikaan ja suuntamimme Onnibussilla kohti Helsinkiä.
Päämääränämme oli iltapäivällä Kansallisbaletin Pähkinänsärkijä näytös johon kokosimme ympärille kahdenkeskeisen viikonlopun.
Menimme täysin Pinjan ehdoilla ja shoppailut jätettiin tällä kertaa välistä.

Nautimme jouluisesta Helsingistä, söimme hyvin, ihastelimme jouluikkunoita ja kävimme ostamassa Stockmannin jouluosastolta mieluisat joulukoristeet.
Pinja sai matkustaa ratikalla sekä metrolla ja iltapalaksi sai hotellihuoneessa karkkeja.
Yövyimme Scandic Parkissa ja tällä kertaa meillä oli kylpyammeellinen huone joten illalla Pinja pääsi nauttimaan kunnon kylvystä.


Sunnuntain vietimme Pinjan toiveesta Luonnontieteellisessä museossa.

Tekipä hyvää olla kaksin Pinjan kanssa, kotona uhmaava ja vilkas Isla vaatii huomionsa ja Pinja isompana ja omatoimisena jää vähemmälle huomiolle.
Nyt kuitenkin saimme olla täysin kaksin, Pinjasta myös huomasi kuinka iloinen hän näytti olevan kun hänen toiveitaan kuunneltiin ja mentiin vain hänen ehdoilla.
Pinja oli oikein mukavaa reissuseuraa, ei natissut tai kitissyt, jaksoi hyvin ja oli kiinnostunut kaikesta uudesta.
Pinjan kanssa ei tarvinnut miettiä onko vessa lähellä, jaksaako Pinja kävellä ja joko pitäisi mennä nukkumaan ja onko ruoka-aika, syödään kun on nälkä ja nukutaan kun väsyttää.

Ehdottomasti tulemme tekemään tällaisen reissun uudelleenkin, paljon jäi vielä nähtävää joita Pinja haluaisi nähdä.
Pinjaa alkaa olemaan sen ikäinen, että häntä kiinnosti käydä museoissa ja nähdä kaikenlaista uutta.

4 kommenttia

 1. Meilläkin tulossa vastaava kahdenkeskinen viikonloppu eskarilaisen kanssa Helsinkiin Disney on Ice Frozenia katsomaan.Kotona on vilkas 1.5v joka tahtoo tosiaan viedä äidin huomion niin kiva päästä isomman neidin kanssa kahdelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tulee olemaan niin äidille kuin lapselle mieluisa reissu kaksin äidin kanssa. Disney on Ice on todella upea jäänäytös, kävimme viime vuonna Pinjan kanssa tätä katsomassa, nyt pääsyimme vähän erilaisempaan näytökseen.

   Poista
 2. Ihanaa! Olet oikeassa että tällaista pitäisi tehdä useammin. Meillä lapset 8v, 6v ja 2v, ja joskus riittää ihan se että otan 8v neidin mukaan ruokakauppaan, niin hän voi sanoa jälkeenpäin kuinka kivaa oli olla yksin minun kanssa. Ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kahdenkeskeisiä reissuja kannattaa tehdä useammin, itse muistelin, että en ole Islan syntymän jälkeen tainnut olla missään Pinjan kanssa yön yli ilman Islaa joten asiaan tulee kyllä varmasti nyt muutos ja tulemme tekemään useamminkin näitä reissuja kahdestaan.

   Poista