Päivän retki Muumimaailmaan

Ehdimme tehdä vielä pikaisen lomareissun ennen kuin tänään alkoivat meillä päin koulut.
Kävimme yhden yön reissulla Muumimaailmassa, menimme maanantaina iltana Turkuun ja tiistaina aamiaisen jälkeen suuntasimme kohti Naantalia ja Muumimaailmaa.


Kävimme viimeksi Muumimaailmassa Pinjan ollessa 4-vuotias joten viime kerrasta oli aikaa jo muutama vuosi.
Nyt mukana oli toinenkin innokas muumi-fani.
Isla odotti kovasti reissua Muumimaailmaan ja voi miten innoissaan olikaan kun huomasi Muumitalon kohoava mäen nyppylän takaa.

Muumimaailma antoi jälleen parastaan!
Lapset rakastivat halailla muumihahmoja ja kierrellä ympäri saarta sekä tutkia Muumitalon aarteita.
Muumimaailmassa riittää kyllä näkemistä päivän ajaksi, monet esitykset katsottiin ja taputeltiin muumeja.


Rattailla pääsi liikkumaan ketterästi lähes kaikkialle ja Muumimaailman kaunis ympäristö sekä siistit paikat ovat aikuisten mieleen, voin rehellisesti myöntää, että pidän itsekkin kovasti Muumimaailmasta.
Elokuu saattoi olla hiukan hiljaisempi koska muistan viimeksi meidän käyneen heinäkuussa ja ruuhka tuolloin oli muistaakseni hiukan pahempi.
Vielä ehtiikin Muumimaailmaan käymään, Muumimaailma on avoinna vielä 28. elokuuta saakka.


Nyt kun olimme täällä toista kertaa olimme varautuneet kohtuu hyvin, rattaat olivat täynnä eväitä joten emme hörpänneet kuin kahvit Muumimaailmassa ja pois lähtiessämme söimme kotimatkalla.
Islalla oli menomatkalla Ideaparkista ostettu Skip Hopin valjasreppu ensi hätään ja tämä oli matkalla aivan ehdoton.
Isla oli ihan mahdoton aropupu kun näki muumitalon huipun niin vauhti alkoi heti, Isla sinkoili täysiä juosten kaikkialle, yhtään välittämättä siitä oliko vanhemmat lähellä vai eivät, vauhti hiukan hidastui pitämällä Islan hihnan päässä kiinni, jos valjasreppua ei olisi ollut olisin lähes varma, että Isla olisi jossain välissä ehtinyt hukkua meiltä, niin vauhdikas pikkuneiti oli.

Pinja väitti, ettei enää lähde hahmoja halailemaan mutta kuinkas kävikään, aika pian kiersi jokaisen muumihahmon halauksessa.
Pinja on niin siinä rajalla ollakko iso vai pieni ja kyllä se lapsenmielisyys nopeasti löytyi häneltäkin Muumimaailmassa.


Vietimme todella ihanan Muumimaailma päivän näin loman lopettajaisiksi, oli ihana huomata kuinka molemmat lapset nauttivat päivästä, näillä on hyvä aloittaa jälleen arki ja uusi lukuvuosi!

Yhteistyössä Muumimaailma

Ei kommentteja