Nosh kutsut

Pitkälti kutsutunnelmilla jatketaan, lauantaina oli vuorossa jo perinteeksikin muodostuneet Nosh-kutsut.
Kuvastoa selaillessa katselin, että ehkä tuon ja tuon voisin tilata mutta ei nyt mitään todella spesiaalia noussut esille mutta tiesin, että luultavasti toisin käy kun näen malliston livenä.

Olen ihan kutsuilta ostaja tyyppiä, verkkokaupoistakin ostot ovat koko ajan vähenemässä, kutsuilla pääsen näkemään vaatteet livenä, tunnustelemaan materiaaleja, kyselemään lasten mielipiteitä ja itselleni sovittelemaan vaatteita.
Esittelijältä voi kysyä mitoituksesta, materiaalin kestosta ja valmistuksesta ilman, että tarvitsee lähteä googlettamaan kokemuksia merkistä ennen tilausta.

Noshilta ostan paljon vaatetta arkikäyttöön, Noshin vaatteista on tullut meidän luotettavia arkivaatteita jotka kestävät kovempaakin pesua ja kulutusta.


Nyt töihin palattuani halusin silti järjestää kutsut mutta tarjoilut mentiin näilläkin kutsuilla helpoimman kautta, vieraat eivät kuitenkaan kutsuille tule pääasiallisesti syömään ja pienet naposteltavat vaatteiden katselun lomassa tuntuu olevan parhaimpia.
Hiukan lisäjännitystä toi kutsuillemme Rauli-myrsky joka vei meiltä talostamme sähköt oikeastaan heti kutsujen alettua, olimme sitten ilman kahvia mutta onneksi muut tarjottavat olin ehtinyt jo laittaa valmiiksi.

Tilasin itselleni yhden viime malliston mekon sekä uudet mustat chino housut, jotka ovatkin ihan lempparini.
Pinja valitsi itselleen yhden mekon ja legginsit sekä Isla kissamekot tottakai.
Näistä yritän kuitenkin viikonlopun aikana saada teille ihan sovituskuviakin blogiin.


Sovimmekin jo, että Reetta saa tulla myös lokakuussa meille kunhan naisten päämallisto ilmestyy.
Naisten mallisto tuntuukin kiinnostavan enenevissä määrin vieraita ja useat tulevatkin oikeastaan pelkästään Noshin naistenvaatteiden vuoksi, enkä kyllä yhtään ihmettelekkään miksi.
Noshin naistenmalliston vaatteet ovat kohtuu hintaisia ajatellen, että ovat luomupuuvillaa sekä Portugalissa valmistettuja sekä lisäksi kestäviä materiaaleiltaan ja mallit ovat täydellisiä!

Noshin edustajien määrä vain kasvaa kausi kaudelta, Jyväskylästäkin löytyy jo kolme edustajaa.
Jos omat kutsut tai vaatteiden tilaus edustajan kautta kiinnostaa niin täältä löytyy kaikkien edustajien yhteystiedot.

*Vaatteista saatu yhteystyössä Noshin kanssa alennusta.

3 kommenttia

 1. Hei! Millaista mitoitusta nuo naisten vaatteet ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaavat aika hyvin kokoaan, ei kuitenkaan niukkaa vaan enemmän reilua. Itselläni on pääosin kaikki Noshin vaatteet M-kokoa joka on muutoinkin normaali vaatekokoni.

   Poista
 2. Minä taas olen xs kokoa ja käytän Noshin 146cm ala-osia. Yläosissa muutama xs on ok ja sopiva,suurin osa ei.

  VastaaPoista