Muuttunut arki

Snäpin ja instan seuraajat jo tietävätkin meidän arjen muutoksista, sain yllättäen nopealla varotusajalla töitä viime viikolla ja aloitin heti joten olen ollut jo viime viikon töissä.
Näin nopea töihinlähtö onnistui kun mies on kotona Islan kanssa eli tehtiin vain vaihto kotiin jäävän kanssa.
Mennään tällä kaavalla nyt ainankin jonkin aikaa koska lähipäiväkotimme on suljettu laajennuksen vuoksi syyskuulle asti joten emme saa Islalle edes läheltä hoitopaikkaakaan.


Mutta onpa ollutkin ihanaa olla taas töissä, opetella aivan uusia asioita, tutustua uusiin työkavereihin ja totutella uudenlaiseen rytmiin.
Myös miehen mielestä on kiva olla välillä kotona, hän ei ole koskaan jäänyt kotiin lasten kanssa kun itse olen ollut töissä joten miehellekkin aivan uudenlaista hoitaa sitä arkea mitä itse olen aina hoitanut.
Isla aloittaa ensi viikolla kerhossa näin alkuun, on kerran viikossa kaksi ja puoli tuntia, tulee varmasti Islalle tarpeeseen, miestä kun ei perus perhekerhoihin saa niin nyt Isla näkee kavereitaan ja pääsee touhuilemaan kerhon juttuja kerran viikossa ja mies saa yhden aamupäivän huilaustauon.


Ihana Kerttu oli järjestänyt meille Jyväskylän seudun bloggaajille perjantaille vip-shoppailuillan Vilaan joka tulikin nyt enemmän kuin tarpeeseen.
Yksi siisti työasukokonaisuus lähtikin itselleni matkaan.
Todella mukava oli päästä shoppailemaan porukassa ja saada vinkkejä työpukeutumiseen kun tällä hetkellä kaapin sisältö on toinen toistaan kulahtaneempia tunikoita ja legginsejä, ne ovat olleet hyviä kotona ollessa mutta nyt kaipasin jotain vähän siistimpää.


Töihin paluu tulee varmasti jollain tavoin vaikuttamaan blogin päivitystahtiin ainankin näin alkuun ennen kuin pääsemme kunnolla rytmiin.
Piti heti ensi töikseen käydä hankkimassa kalenteri niin pysyn hiukan paremmin kärryllä työvuoroista ja Pinjan treeneistä.

4 kommenttia

 1. Onnea uuteen arkeen :)

  Minkälaista 5yötä teet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, asiakaspalvelu hommissa olen, tällä kertaa kuitenkin hiukan erilaista mitä ihan myyjänä tein ja työajat ovat paljon mukavemmat. :)

   Poista
 2. Tsemppiä arkeen, Onnea uudesta työstä! Itsellä vähän samat kuviot tässä edelleen yritetään totuttautua tähän työläisen arkeen.

  http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista