Mini Rodinin uutuudet

Olen ostellut kohtuu maltillisesti nyt lastenvaatteita, mitään pakko saada juttuja ei ole oikein ollutkaan ja aleja en jaksanut kyttäillä.

Mini Rodinin uutuuksissa oli kuitenkin joitain joihin iskin silmäni jo kuvissa joita vilahteli ennen malliston julkaisua ja päätin, että jotain näistä tulee meille.
Annoin Pinjan selata uutuudet läpi mutta hän ei oikein innostunut mistään joten tilasin vain Islalle vaatetta.

Meille tuli pikkuOtuksesta ihana tummansininen pupumekko sekä pinkki bambipaita, molemmat ovat kokoa 92/98 ja voi miten ovatkaan Islan mieleen, niin innoissaan neiti oli erityisesti pupumekostaan.


Seuraavaksi odotan toppavaatteita Mini Rodinilta sekä mahdollisesti ihania joutsen vaatteita joista näin kuvia.
Pinja tarvitsisi yläosia mutta on nyt niin nirsona, ettei mikään äidin ehdottama enää kelpaakkaan.
Lisäksi toppavaatteet pitäisi käydä lapsille läpi...
Minulla on ollut jokin lastenvaateähkykin kun tulevien talvivaatteiden miettiminen ei kiinnosta pätkääkään, pitäisi sovitella vanhat ja hankkia uusia, en millään jaksaisi...
Aloitin homman sillä, että varasin kirpputorilta pöydän joka alkaa muutaman viikon päästä, siihen mennessä pitäisi talvivaatevarastot kaivella.

Tuliko teille mitään tästä Mini Rodinin ykkös dropista? 

4 kommenttia

 1. Meille tuli samat jutut samoissa väreissä.Mekko on kyllä ihana ja niin on paitakin.Tiedätkö yhtään milloin Rodinin toppavaatteet tulevat myyntiin?Onkohan missään mahdollisesti vilahtanut kuvia tulevasta topasta :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät valinnat. :)
   En valitettavasti tiedä yhtään toppavaatteista, muistaakseni olen lukenut jossain vaiheessa, että tulisivat seuraavassa dropissa eli varmaan kuun vaihteen paikkeilla. Yhtään en tiedä itsekkään mitä on tulossa mutta eiköhän niitä joitain paljastuskuvia rupea pikkuhiljaa tulemaan. :)

   Poista
 2. Ihana toi pupumekko ja bambipaita:) Oletko kuullut minkälaisia talvivaatteita Mini Rodinille tulee? Näkisköhän niitä jostain ennakkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään tiedä mitä on tulossa, itsekkin jännityksellä odottelen josko jotain kivaa takkia tulisi, haalarit varmaan tulee jarkossakin Mololta tai Ticketiltä. :)

   Poista