Metsäretkellä

Pääsimmepäs tekemään tällekkin kesälle yhden metsäretken.
Rakastan metsää, sen rauhaa ja on ihanaa tehdä lapsillekkin metsää tutuksi.
Islakin jaksaa jo kävellä pitkiäkin matkoja metsässä ja on yllättävän ketterä liikkeistään myös vaikeammassakin maastossa.


Eväät olivat tietysti koko retken kohokohta, maistui jopa Islalle luonnon helmassa.
Kohde oli hiukan haasteellinen kun laavu oli suuren rotkon vieressä jossa korkea pudotus reunalta alas joten Isla piti kytkeä valjaisiin ettei vahingossakaan horjahta lähelle reunaa.
Nyt vielä haaveilen jos vielä syksymmällä kävisin Pinjan kanssa kaksin vähän pidemmän lenkin koska Pinja olisi halunnut kävellä ja samoilla pidemmänkin matkan mutta Isla ei taas niin pitkään jaksa kävellä.


Nyt kun viikot viiletän töissä ja illat ovat aika hektisiä on aivan erilailla mukavampi touhuilla viikonloppuisin lasten kanssa ja tehdä jotain erityistä¨.
Mikäs sen ihanempaa kuin kauniina päivänä pakata eväät reppuun jä lähteä metsän keskelle nauttimaan eväistä.

Oletteko te käyneet tälle kesälle jollain luontopolulla?
Suosittelen ehdottomasti käymään ja katsastamaan lähistön luontopolut, nyt syksyllä luonto on oikeastaan upeimmimmillaan.

1 kommentti

  1. Metsässä liikkuminen on kyllä tosiaankin ihanaa ja rauhoittavaa... mutta näin syksyn tultua on saapuneet myös hirvikärpäset :( ne on niiiin inhottavia että ei tee niin mieli metsään. Kunnes sitten yöpakkasten tultua ne ainakin vähenee.

    VastaaPoista