House of Lola kutsut

Ystäväni ryhtyi House of Lola myyjäksi ja kysyi haluaisinko pitää kutsut ja mikä ettei, olen merkistä kuullut aikaisemmin mutten ole koskaan päässyt näkemään vaatteita livenä koska merkki on aika tuntematon tuttavapiirissäni.


Eilen ilmestyi uusi House of Lolan mallisto ja Riikka pääsi meillä korkkaamaan kautensa.
Tupa olikin aika hyvin täytettynä merkistä kiinnostuneista ystävistäni.
Hiukan epäröin selviänkö kutsujen järjestämisestä nyt kun olenkin töissä ja kotona olin eilen vasta 16.30 ja kutsut alkoivat kello 18 mutta ajattelin, että äh, en jaksa stressata nyt yhtään.
Vieraat olivat tyytyväisiä kun tarjolla on pakastealtaan pullaa ja kahvia sekä teetä.
Kukaan ei tehnyt tarkempaa tutkimusta sohvan alta löytyneisiin villakoiriinkaan vaan juuri kuten ajattelinkin niin, keskityimme vaatteisiin ja vaihtamaan kuulumisia keskenämme.

House of Lola on siitä ihana kotikutsumerkki, että tämä on naisille!
Kerrankin vain itselleni vaatetta ja nyt töiden alettua sitä vaatekaappini kaipaakin.
Tilasin itselleni yhdet housut, neuletakin sekä paidan, tuskin maltan odottaa, että nämä tulevat ja saan vaatteet käyttööni.
Merkin vaatteet ovat klassisia ja näissä on jotain Odd Mollymaista sekä Pompdeluxin vaatteitakin muistuttavaa.
Itse olen ehdottomasti mustan ystävä, tummien värien ja ripauksen valkoista, siinäpä vaatekaapin sisältöni aika pitkälti joten Lolalta löytyikin juuri minulle sopivaa värivalikoimaa.
Vaatteet ovat hintaluokaltaan sieltä vähän arvokkaammasta päästä mutta hintaluokka esim. housuille nyt on sama kuin missä tahansa merkkivaatteessa ja luotan myös hinnan kertovat jotain laadusta ja valmistuksesta.
Kunhan saan tilaamani vaatteet kovaan käyttöön voin kertoa myös omat kokemukseni laadusta.


Voin lämpimästi suositella Riikka Paatolaa Jyväskylän seudun House of Lola myyjänä, kyseessä on pitkän linjan Me&I-myyjä joka varmasti osaa esitellä ja kertoa vaatteista.
Riikan fb-ryhmän löydät täältä.


Nyt kun on shoppailtu uutta niin on aika myös laittaa vanhoja kiertoon.
Minulla on jälleen lauantaista 27.8 alkaen kirpputoripyötä Jyväskylässä kirpputori Silinterissä, pöytänumero on 169.
Vien myyntiin paljon lasten talvivaatteita, sisävaatetta, kenkiä, kestovaippoja jne.
Vaatekoot ovat pääosin 134 ja 92cm.
Käykäähän penkomassa. ;)

6 kommenttia

 1. Mun suosikkihousut on house of lolan. Harmi, kun esittelijöitä on vielä niin harvassa, että saa tovin odottaa, jotta näkee malliston livenä

  VastaaPoista
 2. Katselin netyisivut ja oli mielestäni tosi kivanmäköisiä vaatteita. Voisin ottaa vaikka mitä omaan kaappiini. Hintakaan ei haittaa, jos vaatteet on tehty kestämään ja valmistus on eettinen. Ainoa tosiaan mikä häiritsi oli se, että sivuilta en löytänyt mitään mainintaa tuotteiden alkuperästä. Onko valmistettu missä ja millä menetelmillä?
  Voisin pitää kutsut, jos myös valmistukseen on kiinnitety huomiota. Asia on senverran iso minulle, että muutoin kynnys lähteä pitämään kutsuja on iso. Osaisiko myyjä avata yhtään asiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Vaatteet on valmistettu Euroopassa, Liettuassa ja Portugalissa. Kengät tehdään Puolassa ja Portugalissa. Vaatteissa käytetty puuvilla tulee Turkista.
   Sekä merkin omistajat Anna Eklund ja Lottis Sparrmann että mm suunnittelijat ovat vieraiolleet ja vierailevat tehtailla säännöllisesti. Vaatteita valmistavat aikuisten ihmiset!

   Laatu on erinomainen ja mallit todella upeita! Laita postia emanta@houseoflola.fi niin lähin myyjä ottaa sinuun yhteyttä.

   T. Johanna

   Poista
 3. House of Lola on luottomerkki ollut jo pari vuotta. Laadukkaita materiaaleja. Ja kyllä merkiltä on löytynyt vaatteita myös lapsilleni. :-)

  VastaaPoista
 4. Olen muutamilla kutsuilla ollut ja muistaakseni Lolan vaatteet valmistetaan Portugalissa, aikuisvoimin. Siitä johtunee myös niiden korkeampi hinta. Muutaman mekon ja puseron omistajana voin suositella vaatteita. Kestävät käyttöä ja pesua. Mitoitus on reilu: itse S/M-kokoisena käytän Lolassa XS-kokoa. Kannattaa olla yhteydessä myyjään, auttavat varmasti mielellään!

  VastaaPoista
 5. Aika hintavia, kyllä ihan mukavat perushousut saa esim henkalta ja maukalta 25€ :)

  Mikähän siinä on että aina melkein tuollaiset kutsu vaatteet on tosi kalliita.
  Ei itselläni kotiäitinä kyllä ole varaa laittaa rahaan noin kalliisiin vaatteisiin.
  Tämä äiti ostaa vaatteet tokmannista jos jotain tarvitsee :D

  VastaaPoista