Polttareissa

Polttarineitsyyteni meni juuri viikonlopulla.
En ole ikinä aikaisemmin ollut kenenkään polttareissa, läheisimmät ystäväni joko eivät ole naimisissa tai ovat menneet ilman juhlia maistraatissa naimisiin.
Nyt paras ystäväni on menossa naimisiin loppukesästä ja olen saanut kunnian toimia hänen kaasonaan.

Viikonloppuna juhlimme ystäväni polttareita, jotka tosiaan olivat ensimmäiset minulle ja jouduin heti vetovastuuseen. :)
Mutta vaikka jännitin ja stressasinkin niin polttarit olivat oikeastaan täydellisesti onnistuneet!


Morsian tiesi valmiiksi polttaripäivänsä mutta kaikki muu olikin täysin yllätystä, morsian haettiin kotoaan moottoripyöräkyydillä jota ei todellakaan osannut arvata.
Aloittelimme juhlia kilistelemässä ja ruokailemalla sekä kuulumisia vaihdellessa.
Morsian rapin ystävänä puettiin henkeen sopivasti ja meikattiin kauniisti.

Tästä suuntasimme Suomipop-festivaaleille jossa sattui sopivasti esiintymään morsiamen suosikkiesiintyjiä useampikin lauantaina.
Alueella menikin ihan yömyöhään saakka mitä nyt välissä kävimme ruokailemassa.


Polttaripäivä sekä ilta olivat upeinta pitkään aikaan, meillä oli niin hauskaa!
Paras kiitos näin kaasolle oli morsiamen onnellisuus, yllätyksen täydellinen onnistuminen ja se kuinka pääsin näkemään kuinka morsian nautti polttaripäivästään.
Kuvia selaillessa tulee itsellekkin hymy huulille tilanteita muistellessa ja innolla kokoankin näistä häihin polttarikansion tarinoineen.

Polttarit olivat ehdottomasti kaiken vaivan ja stressin arvoiset!

2 kommenttia

 1. Instassa olikin kuvia joista välittyi mahtava meininki! Mä tykkään polttareista ja omassa kaveriporukassani onkin ollut tapana jättää turhat nolailut ja hölmöilyt väliin ja viettää lähinnä rentoa aikaa yhdessä. Omanikin olivat varsin mukavat <3

  Nyt ei ole hetkeen kukaan mennyt naimisiin ja polttareihinkaan en ole päässyt mukaan. Vähän harmi. Ne on aina varsin hyvä syy saada vanha ja paras akkaporukka koolle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tunnelma välittyi, juuri niin mahtavaa meillä olikin! Meillä oli morsiamella kyllä piparikori matkassa ja vyö piiskana. Oli mukava toteuttaa tuollaisella jolla voi toiset lähestyä eikä itse tarvitse kerjätä tai myydä mitään, festarialueella tosin sai myös rahaakin loppuillasta. :)

   Tämä oli kyllä loistava syy saada porukka kasaan, juuri tällä porukalla kun nauru on herkässä ja hauskaa oli niin, että hyvä kun ei pissattu housuun. :D

   Poista