Jyväskylän uudistunut HopLop

Edellisessä postauksessani mainitsinkin, että tulen vielä kertomaan kokemuksiamme uudistuneesta HopLopista.
Kävimme siellä eilen ja paikka saa kyllä ihan täydet suosittelut minulta!

Eli jos Jyväskylän reissu osuu sadepäivälle niin suosittelen ehdottomasti viettämään sadepäivää HopLopissa.
Paikka on kokenut täydellisen muodonmuutoksen, tilaa on laajennettu ja nyt HopLop onkin mukavan avara ja ruokailutilat siistit sekä modernit.


Me suunnattiin HopLopiin ihan tarkoituksella aurinkoisena päivänä koska tämä on jo toinen kertamme kun tuonne yritimme ja edelliskerralle sattui sadepäivä sekä paikka oli vasta uudelleen avattu niin emme päässeet sisälle ollenkaan väenpaljouden vuoksi.
Nyt sitä vaaraa ei ollut, aurinkoinen päivä verotti hyvin leikkijöitä ja erityisesti Islaa ajatellen olikin mukava kun oli väljempää.

HopLop oli tosiaan kokenut täyden uudistuksen, liukumäkiä oli enemmän ja ne olivat jokainen hiukan erilaisia, suosikiksemme nousikin donitsimäki liukumäistä.
Lisäksi upea väriä vaihtava pallomeri oli varsinkin Islan mieleen.
Paikassa oli myös yhdellä seinustalla iso "vuori" jonne piti kiivetä vauhtia ottamalla ja alas pääsi hurjaa pitkää liukumäkeä pitkin.
Trampoliineja oli tullut lisää ja pienempien alue oli laajentunut sekä parantunut.


Olin lasten kanssa yksin liikenteessä ja hiukan etukäteen hirvitti kuinka rankka reissu tästä tulee minulle itselleni Islan perässä juostessa mutta vielä mitä, yllätyin aivan, miten hyvin Isla meni tuolla itsenäisesti Pinjan perässä painellen.
Todellinen yllätys kyllä, että jopa Islan kanssa HopLopissa sain itse istuskella ja katsella kauempaa menoa.

Miinusta HopLop on kait saanutkin siitä, että erikseen ostettavia polettilaitteita on enemmän, autoradan autot toimivat juuri tuolla systeemillä joka onkin herättänyt närää muutenkin arvokkaassa sisäänpääsylipussa.
Me emme ostaneet erikseen poletteja minnekkään, ajattelin, että käymme hakemassa jos tarvitsemme mutta eipä tullut tarvetta, lapset eivät edes huomioineet poleteilla toimivia laitteita kun niin paljon muutakin nähtävää oli.
Mitään halpaa lystiähän tuo HopLop päivä ei ole, pääsylippuihin meni 25€ ja lisäksi söimme tuolla noin 27€:lla ja otimme jätskit jotka maksoivat 13€ mutta tähän olin varautunut, käymme HopLopissa ehkä kerran vuodessa jos ihan niinkään usein niin päivä on sen verran spesiaali ja sijoittuu yleensä loma-aikoihin niin kiva se on joskus hemmotella ihan koko rahalla lapsia sekä myös itseään. :)
Toki jos kävisimme useammin niin ruokailut ja muut ekstrat jäisivät varmasti aika minimiin mutta näin kerran vuoteen ei ole niin väliä.


Suosittelen siis ehdottomasti katsastamaan uusitun HopLopin, mielestäni se on juuri niin upea mitä on hehkutettukkin!

Ei kommentteja