Toinen lapsista kesäleirillä

Pinja meni maanantaina neljän päivän kesäleirille.
Samalle lastenleirille jolla itsekkin olen lapsena ollut ja Pinjakin jo nyt toista kesää leireilemässä.
Leiri tosiaan kestää neljä päivää ja kolme yötä.

Pinjalla on oma puhelimensa tänä vuonna mukana joten olen päivittäin soitellut ja kysellyt kuulumisia.
Todella mukavaa on kuulema ollut ja kaikkea kivaa puuhailtu, yötkin ovat itikoiden ininästä huolimatta menneet hyvin, kait päivät ulkoillessa illalla väsyttää jo niin paljon ettei ehdi itikoiden ininää kuuntelemaan.

Leiri on mukava Pinjan oma juttu kesälomalla, sinne ei tule äitiä tai isää eikä varsinkaan pikkusiskoa, siellä toimitaan hyvin itsenäisesti kuin isot tytöt konsanaan.
Mukanaan toki parit kirjat, tärkeimmän unilelut ja pussillinen karkkia.


Vaikka äidilläkin näin kolmantena päivänä alkaa jo ikävä Pinjan menoa olla niin suurin ikävä taitaa kuitenkin olla Islalla.
Isla ressukka lähti suuren itkun kanssa leiriltä kun siskon sinne saatoimme ja päivittäin on varmaan kymmenisen kertaa kyselty missä Pinja on ja nyt haetaan se Pinja.
Voin vain kuvitella sitä pikkusiskon iloa kun huomenna Pinja käydään kotiin hakemassa.

Jotta Islan ikävää on saatu taltutettua ollaan Islan kanssa puuhasteltu kaikenlaista kivaa, käyty kirpputorikierroksella, uitu ja kyläilty.
Eilen Isla pääsikin rauhassa lähirannalle uimaan ja tekemään hiekkakakkuja.


Nyt kuitenkin jatkan tämän pikkuneidin nukutustaistoa jotta huominen tulee pian ja saamme Pinjan jälleen kotiin.

1 kommentti

  1. Leirit on kivoja isojen juttuja :) Meilläkin tytön pitäisi pian lähteä leireilemään, mikäli vain vesirokko parantuu siiheksi. Ja vaikka meillä vielä isoveli jääkin kotiin, kuopus varmaan tulee ikävöimään siskoa hurjasti. He kun ovat alkuloman olleet lähes erottamattomat isosta ikäerostaan huolimatta :)

    VastaaPoista