Mitä kävi Nabbylle?

Saimme testiin muutama vuosi sitten blogin kautta Nabby-itkuhälyttimen ja valehtelematta hälytin on ollut käytössä tämän reilu kahden vuoden aikana päivittäin.
Isla kun nukkuu edelleen rattaissaan päiväunensa.
Nabbya on kuskattu matkassa aina jos on tiedossa päiväunet ja Nabby on ollut yksi viimeisistä vauvajutuista joita en ajatellut laittaa pois vuosiin.
Nabby kun on niin pikkuinen ja mukava napata matkaan sekä itkuhälyttimelle on käyttöä myös kun lapset ovat isompiakin.
On helppo jättää yöpöydälle itkuhälytin vahtimaan lasten unta jos itse menee vielä pihahommiin jne.


Nabby oli luonnollisesti matkassamme myös reissatessamme Ruotsissa.
Insta- ja snäppi seuraajat jo tietävätkin mikä oli lopputulos mutta eräänä päivänä Islan nukutettuani olin viemässä Islaa mökin taakse nukkumaan rupesin etsimään missä Nabby on ja mökin kierrettyäni aika pian valkoisia muovinkappaleita keräillessäni tajusin missä Nabbymme on ollut ja mitä sille on tapahtunut.
Nabby oli pudonnut edellisenä päivänä huomaamatta rattaista ja seuraavana aamuna saanut kokea ruohonleikkurin surman.
Harmitti aivan vietävästi ja vaikka kyseessä nyt oli vain itkuhälytin niin silti menetys tuntui raskaalta, Nabby on ollut niin turvallisena ja tärkeänä viime vuodet, että nukutus ilman itkuhälytintä oli kokoaikaista tarkistelua vieläkö Isla nukkuu.


Kotona otimme suuret vanhat hälyttimet käyttöön ja eivät ne kyllä Nabbya korvanneet, kokoajan jotain ihme surinoita, lapsen vastaanotin ei meinannut mahtua mihinkään ja väärä kanavakin oli aina käytössä...

Instaan joku olikin kommentoinut, että laita Nabbylle rikkoutuneesta hälyttimestä viestiä ja päätin kokeilla kuinka minun käy ja voi onnenpäivää eilen postilaatikossamme oli uuden uutukainen Nabby rikkotuneen tilalla!
Voi miten ihana tätä onkaan taas tauon jälkeen käyttää!
Olen todella kiitollinen Nabbylle kuinka he asiani ottivat vaikka pääasiassa kyseessä oli kuitenkin meidän mokamme.
Mahtavaa asiakaspalvelua!


6 kommenttia

 1. Voi ei! Me saatiin Nabby kesällä 2014 ja ois kyllä aika painajainen, jos se tuhoutuis. On se niin loistava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta, oli aika painajainen! Onneksi sain syyttää miestä asiasta kun ei ollut tarkastanut Islan päikkäreiltä hakiessaan onko mitään pudonnut... :D

   Poista
 2. Tarviiko siitäkin kertoa kaikille jos jotain rikkoontuu ja uuden saa ilmaiseksi tilalle..hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin kyllä jakaa tämän hyvän asiakaspalvelukokemukseni tänne varsinkin kun Nabbysta olen aikoinaankin blogissani kirjoittanut.
   Jos postaus on niin hohhoijaa niin kannattaa skipata ohi. ;)

   Poista
 3. Mnkälainen vanhempien yksikkö on? Mikä kantavuus tässä on? Meillä on kaksikin eri itkuhälytintä, mutta vaikka kantavuutta pitäis olla, niin rinnemaastossa kantavuus ei toimi. Aina kuuluvuus katkeaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä siis yhdistyy älypuhelimeen Nabby sovelluksella joten vanhempien yksikkö on puhelin. Valitettavasti en voi Nabbynkaan kantavuutta kauheasti kehua, Nabby toimii bluetootin avulla jossa kantavuus kärsii heti jos välillä on paljon esteitä. Tosin nyt tämä uudempi hälyttimemme on toiminut niin, että välissä on ollut meidän talomme, entinen hälytin katkaisi kuuluvuuden jos menin toiselle puolen taloa eli ehkä toimivuutta on hiukan kehitetty.

   Poista