bObles Donitsi

Yhteistyö

Saimme meille muutama viikko sitten ensimmäiset bObles tuotteemme Lasten PR:ltä.
Annoin pääosin Pinjalle täyden valinnanvastuun ja annoin hänen valita hänelle mieluisimman bOblesin ja Pinja päätyi hauskan näköiseen bObles donitsiin.


Valinta on osoittautunutkin molempien lasten osalta oikein hyväksi.
Meillä on suurin jätti donitsi jolla voi loikoilla ja pomppia vauhdikkaasti isompikin lapsi, on siinä tullut itsekkin tosin muutamasti loikoiltua, suuren donitsin lisäksi meillä on pienin mini donitsi joka on ollut Islalle oikein sopivan kokoinen, mini donitsia jaksaa Islakin heitellä ja pienin koko on juuri sopiva Islan istuinaluseksi, istuimena tätä pienintä donitsia onkin käytetty varmaan eniten.

Donitsit ovat päivittäin leikeissä mukana, molemmat lapset ovat aika vilkkaita ja vauhdikkaita joten näiden kanssa on pompittu, keinuttu, tasapainoiltu, koottu tornia, pidetty muuten istuimena, vieritelty ja heitelty.
Donitsit ovat olleet mukana niin ulkona jossa on lääniä vauhdikkaampiinkin leikkeihin erityisesti suuremman donitsin kanssa sekä sisällä television katselutuoleina.


Meiltä alkaa kaikki perus lasten lelut löytymään, on nukkeja, poneja, barbeja, junarataa ja tuhansia sekä tuhansia legoja mutta eniten lasten leikeissä näyttää olevan toiminnalliset ja liikunnalliset lelut, niiden legojen lisäksi.
Voimistelurenkaat eivät ole meille tulonsa jälkeen päivää nähneet jolloin niissä ei kukaan roikkuisi ja saman kohtalon näyttävät saaneen nämä donitsit, pelkästään ohi kulkiessa jomman kumman lapsista on ihan pakko käydä vähän hytkymässä donitsin päällä. :)


Koska leluja meiltä löytyy enemmän kuin niillä lapset viitsivät leikkiäkkään on ollut ongelmana lahjat lapsille, on vaikea etsiä lahjaideoita sukulaisille kun kaikkea löytyy, erityisesti Isla on ollut ongelmallinen koska tytöillä on sen verran ikäeroa, että Pinjalta jää kokoajan Islalle enemmän ja enemmän leluja leikittäväksi ja Pinja ei toivo kuin legoja lelujen osalta.
bOblesit ovat kuitenkin nyt olleet meillä niin tykättyjä, että Islan synttärilahja toiveet on toteutettu, tämä kaksikko suorastaan huutaa vielä kaverikseen keskimmäistä donitsia taikka oikeastaan ihan mitä tahansa bObles mallistosta.
Näille toiminnallisille leluille riittää meillä leikkijöitä niin omista lapsista kuin naapurin lapsistakin.

Tällaiset ajattomat lelut ovat ehdottomasti niitä parhaimpia leluja, näiden yli ei kasveta toisin kuin nukkeleikkien, näitä kun jaksaa jopa aikuinenkin testailla.

Jos innostuitte niin jälleenmyyjäluettelo löytyy täältä.

Tuotteet saatu Lasten PR:tä.

http://lastenpr.fi/

6 kommenttia

  1. Kivahan tuolla olisi pyöriä, mutta sitten kun näin hinnat: kyllä taas kuluttajaa höyhnäytetään ja kovaa. Pala muovia 89 euroa. Ja ei tuolla yhdellä motoriset taidot parane, koko sarja pitäisi hankkia. Onneksi me käymme ilmaiseksi ulkona kivillä ja kannoilla hyppimässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni asia maksaa, erityisesti lasten lelut, ajatellaan vaikka muovista barbie taloa joka maksaa hyvinkin päälle satasen mutta leikit sillä ovat muutaman vuoden juttuja maksimissaan. Tälläiseen esim. verrattuna tämä on paljon pitkäikäisempi mutta kuten sanoinkin lelut maksavat, olivat ne sitten bObleseja tai Lego linnaa... :(
      Kyllä meilläkin tehdään paljon mainitsemiasi ilmaisia puuhia, metsän keskellä kun asutaan niin luonto on suoraan pihassamme. :)

      Poista
  2. Boblesit vaikuttaa kivoilta ja liikunnalliset lelut on kyllä parhaita. Meillä lapset pomppii joka päivä trampassa ja voimistelurenkaissa temppuillaan monen monta kertaa päivän aikana, luulen että Boblesit olisi myös meidän lasten mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä sama juttu, meillä myös trampoliini päivittäin käytössä renkaiden lisäksi. Lapsilla on niin hirveästi virtaa, että sitä on johonkin pistettävä niin sisällä kuin ulkona. :)

      Poista
  3. Ju,mielestäni myös hurjan hintaisia. Mietin et jos 30€ maksaa niin voisi ostaa.
    Miten monet lasten tuotteet nykyään maksaa hurjan paljon.
    Saman saa kun täytät rekan sisärenkaan ja se ei paljon maksa :P

    Jotenkin nää kaupalliset postaukset ei ole mun mieleen.
    Kivahan se jos ilmaiseksi saa,pitääkö niistä sitten kaikilke täällä kertoa.

    Ei pahalla, tykkään blogiasi lukea mutta nykyään on liikaa näitä mainos juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten lelut ja jutut maksavat kyllä paljon mutta niin kyllä monet muutkin, pelkästään joku parempi frisbeegolf kiekko maksaa lähemmän 20€, kallista kuin mikä mutta silti joku niitä intohimoisesti hankkii...

      Blogissani on muiden postausten lisäksi muutamia yhteistyöpostauksia per kuukausi, saan osasta rahallista korvausta taikka muutoin lahjakortti tai tuote korvausta. Mainonta blogeissa kohdennettuna on mielestäni oikein hyvä keino ja tulen tekemään yhteistyötä vain sellaisten tuotteiden tai merkkejen kanssa jotka blogiini sopivat ja jotka minua itseänikin kiinnostavat.
      Luen paljon itsekkin arvoita tuotteista ennen ostopäätöstä blogeista koska niistä usein saa laajemman kuvan itse tuotteesta kuin pelistä tuotekuvauksista.
      Yhteistyöpostauksia pyrin tekemään muutaman kuukaudessa, tässä kuussa niitä olen tehnyt kolme kahdestatoista blogipostauksestani ja viime kuussa kaksi kolmestatoista postauksesta eli omasta mielestäni yhteistyöpostauksia suhteessa on aika vähän erityisesti jos vertaa vaikka johonkin suurempaan blogiin jossa bloggaaja hyvinkin voi tienata elantonsa blogillaan.

      Poista