Äidinkin silmille suojaa

Yhteistyö

Oma aurinkolasipuoleni on ollut auttamattomasti heitteillä oikeastaan aina. 
Olen ostanut hätäisesti aina jotain halpislaseja marketista tai vaateliikkeistä, eikä yhdetkään lasit ole olleet mukavat käyttää, halpislasit eivät vain ole istuneet minulle, painavat ikävästi ja tuntuvat päässä oudoilta. 
Yleensä ovatkin jääneet käyttämättä...

Kumma kyllä lapsille tulee aina hankittua laadukkaat aurinkolasit vaikkeivat nuo tunnu edes niitä pitävän, itselleni taas aurinkolaseille on pelkästään jo turvallisuuden vuoksi todellinen tarve.
Ajan lähes päivittäin autolla, pääosin vielä lapset kyydissä ja usein on ollut tilanteita jolloin siristelyn vuoksi olen joutunut hiljentämään vauhtia ja ajattelin miksi en vieläkään ole hankkinut niitä kunnollisia aurinkolaseja itselleni.

Minulla oli House of Brandonille lahjakortti ja valikoimaa selatessani muistin ne olemattomat aurinkolasini ja House Of Brandonin hyvän Ray-Ban valikoiman.
Tilasin itselleni mustat mattapintaiset Justin-mallin lasit, katselin ensin muutamia sovitusvideoita Youtubesta ja uskoin juuri tämän mallin olevan mieluisin itselleni.
Lasit istuvat minulle täydellisesti! 
Sopivasti aurinkoiset kelitkin tulivat joten lasit ovat suorastaan kasvaneet päähäni näiden päivien aikana.


En voi ymmärtää miksi olen lykännyt aurinkolasihankintaani näin pitkään, autolla ajaminen aurinkoa vasten kaupungista illalla kotiin on niin paljon miellyttävämpää ja olen huomannut nyt tiiviisti aurinkolaseja pitäessäni kuinka kirkas auringon valo onkaan ilman laseja.
Tekee myös hyvää alkaneelle otsajuonteelleni kulmien välissä joka on oikein syventynyt minun siristellessäni silmiäni. :)Käykää kurkkaamassa House of Brandonin aurinkolasivalikoima jos itseltänne vielä lasit uupuvat, toimitus on myös hyvin nopeaa joten aurinkolasien puutteeseen saa nopeasti helpotuksen.

Aurinkolaseista saatu alennusta.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

5 kommenttia

 1. Mulla on sama homma! En oo koskaan ostanut kunnon laseja. Mies uusi juuri rillit ja samalla kävin jo kokeilemassa, mutta ei ollut nyt mahdollista ostaa satasen laseja. Ehkä ensi kuussa kun tulee lomarahat :) Mulla on korvat vähän eri tasolla niin marketista ei ainakaan löydy semmoisia, mitkä ei ois kovin vinot mun päässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varjelen näitä nyt huolella, pelkona, että hukkaan nämä johonkin! Nyt ei parane laseja unohdella minne sattuu. :D
   Tuo voi olla kyllä sinulla haastavaa löytää valmiina mallistosta laseja jotka istuvat täydellisesti. :(

   Poista
 2. Näyttää hyville.
  Täytyisi itselle myös uudet aurinlasit käydä katsomassa liikkeessä.

  Itse en voi tilata kun joudun ottamaan lasit omilla tarkkuuksillani.siksi joudun menemään usein nissenille,samalla tsekataan tarvitaanko silmälaseja uusia,onko näkö heikentynyt ja sitten voi myös katsoa aurinkolaseja samalla.
  Mieluiten kyllä käyn sovittamassa liikkeessä,samalla ne voi pienentää siellä ja katsoa että on varmasti sopivat.
  Jos netistä tilaa niin ei tiedä sopivatko nyt sitten kuitenkaan ja mihinkään palautus rumbaan en jaksa ryhtyä :D

  Silmälasit on itselleni tärkeät niin ne on sellaiset mitä en tilaa netistä koskaan, sama myös aurinkolasit :)
  Vaatteita sun muuta tilailen sitten netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvuuksia jos joutuu hankkimaan aurinkolaseihin niin tottakai tuolloin kannattaa mennäkkin liikkeeseen, en edes tiedä onnistuuko vahvuuksilla aurinkolasien tilaaminen nettikaupasta.

   Itselläni venyi oikeastaan juurikin tuon takia aurinkolasien osto koska ajattelin, että kyllä ne pitää käydä liikkeessä sovittelemassa, no en ikinä muka ehtinyt käymään mutta onneksi osui kerralla heti istuvat lasit vaikka varauduinkin palauttelu rumbaan. :)

   Poista
 3. Hyvännäköiset lasit :) itsekin vasta tänä vuonna hankin ensimmäiset kunnon lasit (ollen myös ekat vahvuuksilla). Voi vitsi mikä ero! Miten sitä onkaan viitsinyt monta vuotta kärvistellä huonoilla, ja esim ajaa autoa ilman aurinkolaseja :o Kaikkea oppii kun ikää karttuu :D

  VastaaPoista