Vähän erilaiset festarit - PING Helsinki -16

Sain suunnattoman kunnian päästä mukaan kokemaan Suomen suurimmat sisältömarkkinoinnin festarit Kirkkonummen Långvikissa.
Pääsin olemaan yksi 200 Content Guruista jotka valittiin mukaan, tajusin oikeastaan vasta paikan päällä kuinka tajuttoman kovassa porukassa olenkaan pienellä blogillani mukana.


Tapahtuma alkoi eilen aamusta Långvikissa jonne suuntasimme Helsingistä lähteneellä yhteiskuljetuksella.
Olin itse tullut jo torstai iltana Helsinkiin yöksi koska muutoin en olisi aamun yhteiseen kuljetukseen ehtinyt.
Päivä piti sisällään mielenkiintoisia keynoteja joissa puhujina olikin aikamoisia maailmanluokan tähtiä.
Lisäksi kävimme ennakkoon valituissa workshopeissa, pääsin katselemaan lasien läpi upeaa kolmiulotteista virtuaalimaailmaa, aika hurjan näköistä sekä kuuntelin mielenkiintoisen keskustelun someraivosta.
Hyvää ruokaa tietysti unohtamatta sekä lounaalle tullutta yllätysesiintyjää, Anssi Kelaa!
 

Päivä hurahti hetkessä iltaan ja viinitarjoiluun, olin aivan yllättynyt miten kello kulkikin niin nopeaa vauhtia.
Parasta antiahan PINGssä oli muiden sisällöntuottajien tapaaminen, juttelin aamuyön tunneilla huippu tubettajien sekä instaajien kanssa ja olenkin tänään kotimatkan perehtynyt uusien tuttavuuksieni sisältöihin, upeaa miten meitä sisällöntuottajia onkin eri aihealueista sekä aivan eri kanavilla.
Olin osan kanssabloggaajista nähnytkin vasta Blog Awardsissa mutta nyt ehdin tutustua heihinkin paremmin.
Olen oikeastaan viimeisen vuoden aikana tutustunut todella moniin bloggaajiin, tälläiset tilaisuudet kun ennen olivat aika ahdistavia juurikin sen vuoksi etten tuntenut oikein ketään, nyt porukka alkaa olemaan tuttua ja tiedän, että tuttuja kasvoja ja rupatteluseuraa löytyy takuulla.
Päivä ja ilta hurahti pääosin muiden perhebloggaajien seurassa, kiitos seurastanne, Heidi, Katri, Veera, Päivi, Hanna, Kuu ja kaikki muut uudet tuttavuudet!


Kovin soljuvaa tekstiä en nyt kykene tuottamaan, muutaman tunnin yöunet ja "muutama" lasi viiniä ei ehkä tee minusta kovin hyvää tekstin tuottajaa tälle illalle. :)
Mutta upea tapahtuma kertakaikkiaan, mahtavia kohtaamisia, keskusteluja, uusia tuttavuuksia ja ideoita, kiitos PING Helsinki!

Ei kommentteja