Retki Power Parkiin

Olimme lauantaina kaksin Pinjan kanssa seurakunnan koululaisille järjestämällä retkellä Power Parkiin.
Saimme kahdenkeskeistä aikaa Pinjan kanssa sekä mukavan huvipuistopäivän huvipuistossa jossa en itsekkään ole koskaan aikaisemmin käynyt.
Keli oli juuri bueno huvipuistoiluun, aurinko paistoi ja oli lämmintä muttei liian paahtavan kuuma.


Koska tällä kertaa olin matkassa kaksin meidän hurjapään kanssa piti minunkin ostaa itselleni ranneke ja ajattelin selviytyväni laitteista ihan kohtuullisellisesti.
Mutta totuus paljastui päälle päin kivan klassisen puisen vuoristoradan jälkeen, ajattelin, että kyllähän tuohon nyt voin mennä, perus vuoristorata, no en lukenut radan esittelyitä ja kierroksen jälkeen en ollut ihan varma pysynkö tolpillani ja pelko oli jotain aivan muuta kuin kivaa, teki mieli enemmänkin itkeä kauhusta.
Tämän jälkeen ajattelin, että mennään maailmanpyörään rauhoittumaan, joo ei, itku ei taaskaan ollut kaukana minulta ja toivoin vain pääseväni äkkiä takaisin maan pinnalle.
Tämän lisäksi kävin myös muutamassa muussa laitteessa, toisessa niistä oli aikalailla samanlaista kauhun tunnetta kuin vuoristoradassa.
Keinukaruselli oli paras, siinä kävin kahdesti, juuri sopivasti pelkoa, ei sellaista kuolen tähän paikkaan pelkoa!


Pinjalle tuolla oli vaikka mitä, laitteet olivat aika hurjia verrattuna vaikka Lintsiin joten varmasti isompien koululaisten mieleen tuo Power Park on.
Itse alue oli todella mukava ja Power Parkista jäi todella hyvä kokonaisuuskuva.
Kävimme viime kesänä Lintsillä ja sieltä päällimmäisenä mieleen jäi jonotus ja ruuhkat, Power Park oli paljon tilavampi ja vaikka lauantaina väkeä olikin paljon niin ihmiset upposivat suureen alueeseen.
Lisäksi alue oli todella siisti, vessat, ruokailupaikat jne. täysin sotattomia, ei töhrimisiä tai roskia.

Tykästyin kyllä Power Parkiin itse kovasti, vaikken laitteisiin tule toista kertaa menemäänkään niin kesälle voisi suunnitella koko perheen retkeä tuonne, meiltä kun jäi kokonaan Rölli-kyläkin kiertämättä.


Power Park oli todella positiivinen kokemus, kauhusta huolimattakin, Pinja tykkäsi todella paljon ja itse pidin alueen yleiskuvasta, siisteydestä, väljyydestä ja monenlaisesta tekemisestä josta useat jäivät vielä meillä kokemattakin.
Power Parkista tulee varmasti meille hyvä kilpailija Särkänniemen välille.

2 kommenttia

  1. Ehditkö muuten tsekkaamaan, miltä ne "taaperoystävälliset" laitteet näyttivät? Mekin suunnataan Powerparkkiin ensi kuussa; nettisivujen perusteella sieltä pitäisi 2veellekin löytyä kyllä laitteita. Mutta nähtäväksi jää uskaltaako neitokainen ensimmäisellä huvipuistokerrallaan mihinkään laitteeseen mennä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauheasti en niitä katsellut mutta täytyy sanoa, että monissa huvipuistoissa kiertäneenä näin äidin näkökulmasta PowerParkissa ei ihan niille pienimmille niin paljon ollut, taaperoidenkin laitteet näyttivät yllättän hurjilta mutta muutamat sellaiset sieltä löytyi johon Islakin varmasti uskaltaisi mennä ja olihan tuolla toki pomppulinna ja iso kiipeilyteline/leikkipaikka sekä lisäksi tuo Rölli-kylä eli varmasti pienemmänkin kanssa saa päivän kulumaan mutta enemmän on ehkä ihan näin pienten laitteita esim. särkänniemessä.

      Poista