Kesä tuli

Kesä tuli yllättäen ja viime postauksesta onkin jo viikko aikaa, mielessäni kyllä olisi kaikenlaista mutta koneen ääressä ei malta istua.
On niin paljon kaikkea puuhasteltavaa, reissuja ja mylläämistä pihalla.


Viime viikon loppupuolella olimme muutaman yön mummolassa, Pinjalla oli helatorstain jälkeinen perjantai vapaa joten suuntasimme pitkästä aikaa yökylään vanhemmilleni.
Alkuviikosta flunssa hiukan vaivasi minua mutta flunssaa uhmaten lähdimme silti reissuun, olin koko mummolareissun ajan todella väsynyt ja onneksi sainkin levätä paljon.
En muista milloin olisin viimeksi nukkunut kunnolla päivällä, nyt sitä tein, kiitos vain mummolle joka jaksoi viihdyttää lapsia.


Lauantaina meillä oli Pinjan kanssa kahdenkeskeistä aikaa kun lähdimme seurakunnan järjestämälle Power Park retkelle, ihana reissu ja loistava huvipuistokeli sattui meille.
Tästä kuitenkin lisää toisessa postauksessa.

Äitienpäivä menikin pitkälle kotosalla, rankan lauantain huvipuistoreissun jälkeen.
Sain nukkua aamulla jälleen pitkään ja sain Pinjan koulussa tekemiä ihania lahjoja.
Miehen lahja oli täysi auton tankillinen, kukkiakin kävimme katselemassa mutta en osannut päättää, vaatii äitini konsultointia mitä laitan köynnöstäväksi kukaksi istutuslaatikkoon niin en uskaltanutkaan sitten valita mitään, käydään hakemassa kukat myöhemmin kun tiedän mitä käyn hakemassa. :)
Kasvimaata ja pihaa tulikin kuopsuteltua äitienpäivänä kovasti ja illalla kävin heittämässä vielä pyörälenkin auringon laskiessa.
Mummolakyläilyt jäivät tällä kertaa äitienpäivältä, Pinjalla oli iltapäivällä harkat joten se katkaisi hiukan päivää.


Tällekkin viikolle on tiedossa kaikkea kivaa, loppuviikosta otan suunnan Helsinkiin ja olen muutaman päivän loistoseurassa suomen suurimmilla sisältömarkkinointifestarilla PING Helsingissä, tuskin maltan pysyä housuissani!

Vaikkei blogi päivittyisikään niin tiuhaan niin Snäppi ja Insta kyllä päivittyvät päivittäin, molemmistahan löydyn murulit nimellä.
 

Ei kommentteja