Haaremihaalareilla rennosti

Tunnetteko jo Melli EcoDesignin, sen täysin kotimaisen ja ylpeästi voin sanoa vielä Jyväskyläläisen lastenvaatemerkin jolla on se aivan ihana lähtötarina?
Jos ette tunne tarinaa niin vaatemerkkihän on lähtöisin vuonna 2010 syntyneestä sisukkaasta Melli-tytöstä joka syntyi raskausviikolla 23.
Mellin äiti ei millään meinannut löytää pikkuruisia alle 40cm herkkäihoiselle keskosvauvalleen vaatteita ja paikkasikin asian myöhemmin perustamalla vuoden 2012 lopulla Melli EcoDesignin.
Kankaat ova kotimaista tuotantoa ja vaatteet valmistetaan Jyväskylässä Palokan ompelimossa.
Ompelimon yhteydestä löytyy myös oma tehtaanmyymälä jonka avajaisista olenkin itseasiassa jo aikaisemmin kirjoitellutkin.


Saimme yhteistyössä Mellin sekä Lasten PR:n kanssa käydä valitsemassa tytöille muutamat mieluisat Mellin vaatteet ja Pinjan iskiessä silmänsä kauniiseen haaremihaalariin päädyin valitsemaan molemmille tytöille kesäksi mukavat haalarit, tälläiset rennot kesähaalarit lapsilta puuttuukin.

Islalla on suloinen Leena Renkon suunnittelema pupukuosinen haalari johon tiesinkin Islan ihastuvan taatusti!
Pinjalla puolestaan on nyt vasta ilmestynyt täysin musta samanmallinen haalari ja Pinja rakastaa todella tätä haalariaan, on juuri tälläistä pitkään jo toivonutkin.
Pinja käyttää haalaria myös koulussa, joko heittämällä päälle hupparin aamulla tai laittamalla alle jonkun värikkään pitkähihaisen.

Näistä tulee varmasti kesän käytetyimmän asut!


On vielä vinkattava loppuun jos Jyväskylässä liikutte viikonloppuna, Mellin tehtaanmyymälän ja ompelimon yksivuotis synttäreistä.


Yhteistyössä Melli EcoDesign ja Lasten PR
Vaatteet saatu


6 kommenttia

 1. Ihanat haalarit. Näiden käytännöllisyyttä vain mietin, kum itsellä ei oo kokemusta, että eikö ole vähän tympeää ottaa yläosa paljaaksi kun käy vessassa? Toki sillon ei oo ongelmaa jos on joku paita alla.. saako koululainen helposti nuo narut sidottua takaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyselin tuota Pinjalta itseltään mutta ei häntä haitannut, tänään juuri haalari päällä lähti kouluun. Olkanaruja ei tarvitse avata ollenkaan, joustaa sen verran, että saa pujotettua avaamatta pois ja takaisin päälle. :)

   Poista
 2. Näissä on tosi kiva malli ja söpö toi Islan vaatteen kuosi :) Harmi, kun en pojalle kehtaa tälläistä pukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kanssa tosi kovasti, nämä olivat oikeat yllättäjät, ei ollut nimittäin se ensimmäinen juttu jota katselin Melliltä. :)
   Tuota pupukuosiahan on minttusävyisenäkin ja saa myös t-paitoina.

   Poista
 3. Tuo teidän Isla on sitten niin energisen ja iloisen näköinen typy noissa kuvissa.
  Ihana haalari hänellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloinen hän pääosin onkin mitä nyt uhma nostaa päätään välillä ja tosiaan energinen, huh, välillä aika liiankin energinen. :D

   Poista