Design Eero Aarnio - Formula

Eero Aarnion lasten uutuustuote Formula-potkuauto lanseerattiin jokin aika sitten Lapsimessuilla ja tuolloin autoa pääsi koeajamaan heidän osastollaan ja Lapsimessujen "autoradalla".
Muotoilu on taattua Eero Aarniota, erilaista, ehkä huomiota herättävääkin mutta tyylikästä ja käyttömukavuus on hiottu tyylistä tinkimättä pienelle lapselle sopivaksi.
Saimme iloksemme testattavaksi yhden uutuus potkuauton joka onkin edelleen aivan hitti Islalle.


Melajan valmistamat Formula -potkuautot ovat materiaaliltaan erittäin kevyitä jolloin pienikin lapsi jaksaa tätä nostella ja käännellä.
Pyörät ovat pehmeämpää materiaalia jolloin pyöristä ei jää mahdollisia potkuttelun jälkiä lattiaan.
Meillä Formula pääsi ulkoilemaan nyt kesän tullessa, materiaali kun on myös täysin sään kestävää eikä hätkähdä rankkasateista tai auringon paahteesta.
Formula -potkuautoa voi tällä hetkellä tilata vain Studio Eero Aarniosta, värivaihtoehtoina on punainen, valkoinen ja musta.
Pähkäilin jonkin aikaa valkoisen ja mustan värin välillä mutta päädyin turvallisesti mustaan koska autolla ajellaan myös ulkonakin.
Täältä blogista löytyy kuvia valkoisestakin Formulasta joka on myöskin todella tyylikäs.


Mietin jonkin aikaa onko Isla liian suuri jo potkuttelemaan tällaisella mutta esittelijän kanssa jutellessa ja muiden lasten testailuja katsellessa arvelin, että Isla on varmasti juuri ihanteellisessa käyttöiässä Formulalle.
Isla tykkää tästä todella kovasti, erityisesti ulkona saa kunnon vauhdit alamäkeen ja Formula on niin kevyt ohjailla, että valikoituu pihaleikkeihin päivittäin.
Voisin sanoa tätä kovaksi kilpailijaksi perinteiselle Plaston muovimopolle, käyttötarkoitukseltaan ova hyvin samantyylinen mutta muotoilultaan aivan erilainen.
Formula kestää myös Pinjan ajelutkin, on kuulema kestoltaan niin hyvä, että esittelijä sanoi auton kestävän luultavasti myös minunkin painoani, en ole tosin testannut. :)

Tein Formulasta myös elämäni toisen Youtube-videoni ja pääsette näkemään videolta kuinka vauhdikkaasti Isla tällä painelee pihalla.*Formula-potkuauto saatu Melajalta testattavaksi bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja