Potkupyörä - mihin päädyttiin?

Kiitos kaikista kommenteistanne ja jaetuista kokemuksistanne postaukseen jossa potkupyörän hankkimista suunnittelimme, niistä oli paljon apua!

Päädyimme ihan sattumalta L-koon Puky potkupyörään ihanan prinsessamaisen vaaleanpunaisena.
Minulla on ollut ostoilmoitus pyörästä paikallisella fb-kirppiksellä kun entisen Hetkiä-blogin Katriina tarjosi hänen tyttönsä vanhaa L-koon potkupyörää meille.
Mittasin netistä löytyneillä ohjeilla Islan sisäjalan mitan ja tämän piti tähän suurempaan kokoon jo riittää ja ikääkin Islalla on nyt sen 2,5-vuotta.
Päädyimme siis ostamaan häneltä käytettynä erityisesti Islan mieleen olevan pyörän ja tämä toivottavasti meneekin vielä pidempään.


Isla on haltioissaan pyörästään, voi sitä innostusta ja iloa mikä Islan kasvoille tuli kun kannoin torstai-iltana jumpan jälkeen auton perään viimein oman pyörän.
Illalla pyörää piti tietysti kokeilla heti isosiskon avustuksella ja jalat ylttävät kyllä Islalla hyvin maahan ja omaa pyörää pitää muistaa aina aikaajoin ihailla ja muistella kuinka se on "Islan oma pyörä".


En tosin odottanutkaan, että Isla heti lähtee hurjasti pyörällä potkuttelemaan mutta ollaan todella alkutekijöissä pyörän kanssa.
Tasapainoa Isla ei pyörällä vielä oikein hallitse eikä jaksa pitää pyörää tasapainossa ja samalla potkutella nyt olemmekin pitäneet pyöräilystä taukoa jonkin verran ja treenaillaan aina vähän muutama metri pihassa kun Isla itse haluaa.

Uskon kyllä, että potkuttelu pyörällä rupeaa sujumaan viimeistään sitten kesällä kun vaatetta on vähemmän ja kengät kevyemmät.
Jos olisin uutena pyörää tilannut, olisin varmasti päätynyt turvallisesti pienimpään kokoon jolla ehkä olisi ollut helpompi aloitella ja kokeilla tasapainoaan mutta koska näin sopivasti tämä pyörä löydettiin niin uskon, että tälläkin isommalla koolla potkuttelu lähtee sujumaan kunhan treenaillaan vähän pidempään ja Isla tajuaa tasapainottelun jujun pyörän kanssa.


Toivottavasti saan muutaman kuukauden päästä kertoa paremmin pyörästä kokemuksia. :)

P.S Pakko hehkuttaa vähän loppuun kuvan laatua uudessa puhelimessani, nuo kaksi viimeistä kuvaa on napsittu puhelimeni kameralla ja täytyy sanoa ettei kuvanlaatu kauheasti häviä Olympuksella otettuihin muihin kuviin.
Kuvaaminen instaan ja snäppiin on lisääntynyt merkittävästi ja ihanaa kun kuvat kestävät suurentamistakin näin hyvin eli minun ei tarvitse ihan joka paikkaan kantaa matkassani kameraa vaan näköjään puhelimellakin saa ihan blogitasoisia kuvia. :)

4 kommenttia

 1. Oi miten ihana pyörä! Siellä ollaan kovasti innoissaan. Meillä pienellä on myös kova pyöräkuume ja pinkkiä M Pukyä ollaan etsitty urakalla. Saa tarjota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teillekkin omanne Puky löytyy, tykkään kyllä tästä Pukyn mallista kun keskellä ei ole niin korkeaa tankoa. :)

   Poista
 2. Meillä mies osti motonetistä jonkunlaisen pyörän.
  On todella kevyt ja mahtuu vaunujen alakoriinkin.
  On kyllä tyttö tykännyt kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin itsekkin noita motonetin potkupyöriä mutta niiden keskitanko oli aika korkea ja pyörä olisi luultavasti ollut Islalle liian iso. Lisäksi kun tämä käytettynä löytyi niin tuli ratkaistua sillä koko pyöräjuttu. :)

   Poista