Kevät tulee!

Talvivaatteita on pesty ahkerasti säilöön ja kevätvaatteet kaiveltu eteiseen esille.
Lunta meillä täällä maalla on vielä jonkin verran, kaupungissa onkin hyvin jo lumet sulaneet mutta meillä vielä on pihassakin ihan kiitettävät määrät lunta.
Suosikkihaalariksemme näyttää ulkoilussa nousevankin jälleen Po.pin kuorihaalari irroitettavalla fleecevuorella, voiko olla mitään monikäyttöisempää!
Kenkähommiakin on pähkäilty eikä lasten tarvitse kulkeakkaan koko kevättä kumppareissa. :)
Isla sai kauniin väriset uudet Vikingin goret kauppareissulta ja Pinjalle tilattiin Reiman pinkit Wetterit koulukengiksi.


Vaikka lisääntynyt valo ja talven alta heräävä luonto onkin odotettu ja ihana asia niin oma mieleni on jotenkin ollut väsynyt, stressaantunut ja alakuloinen, pohdin ihan kevätmasennuksesta kilpirauhasen vajaatoimintaan olotilaani.
Kilppariarvot pitää kyllä käydä tarkistuttamassa mutta ystäväni sanoikin ihan hyvin, että osalla juurikin keväisin saattaa tulla tälläistä alakuloisuutta.
Kevät tuo kiirettä perheessämme, on synttäreitä, juhlia, esiintymisiä ja muita menoja sekä kotonakin pitäisi hoitaa sitä, tätä ja tuota, onneksi piha on niin lumen peitossa vielä ettei siitä tule lisää stressiä.
Ja onneksi on ystäviä joille voi omia tuntemuksiaan purkaa, jaetut murheet tuntuvat muutaman kahvikupposen jälkeen paljon kevyemmiltä.
Kaipaan kovasti myös omaa aikaa!
Eilen sain sitä kampaajalla käynnin merkeissä ja onneksi lapsetonta aikaa on myös tiedossa enemmänkin, eniten kaipaan hiljaisuutta ja omien ajatusten läpikäymistä omassa rauhassani.
Omista mieleni sopukoista tulen varmaan tekemään ihan oman postauksensakkin, omien ajatusten läpikäyminen kirjoittaen vaatii vain vähän enemmän kuin illalla lasten nukutusten lomassa postauksen kasaaminen. :)


Mutta tänään on ollut hyvä päivä, ehkä eilinen irtiotto kotoa vähän helpotti ajatuksia.
Tänään olen saanut tehtyä perus siivouksen, kävimme kerhossa, pyykkikori on tyhjennetty ja uusi puhelinkin tilattu sekä siihen liittyvät suojakuoret, pienempi sim-kortti jne.
Niin ja huomenna saamme uuden sängyn!


Kurkatkaa muuten instan puolelta vielä tämän illan ajan Lapsimessujen lippujen arvonta jos liput on vielä hankkimatta. :)
Toivottavasti messuilla näemme! 

4 kommenttia

 1. Meillä ei täällä Espoossa olla vielä otettu käyttöön välikausivaatetta, aamulla oli hyytävä ilma. Kohta se kevät onneksi tulee jäädäkseen. Eteinen on kieltämättä täynnä talvikampetta. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä erityisesti koululainen on pitänyt välikausivaatetta koska välitunnit ja ulkonaoloaika koulupäivä on niin lyhyitä.
   Islalla on aamuisin ulkoillessa juurikin tämä fleecevuorellinen haalari, autossa sitten kevyempää. :)

   Poista
 2. Oho, onpa teillä lunta! Käytiin keskisuomes pääsiäisenä niin siellä vaikuttikin lumisemmalta. Meillä ei enää lunta pahemmin näy :)

  Popin fleecellinen on huippu, syksyllä varmaan taas hankin. Mikä koko teillä Islalla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jotenkin tuntuu, että meillä on vielä erityisen paljon lunta mutta toisaalta oli meillä talvellakin reilusti lunta, no nyt näyttää vesisateet onneksi sulattelevan hyvin loppuja. :)
   Tämä on kyllä ihan loistava, ostin tämän talvella alesta, Islalla on koko 98, kiristin jonkin verran vyötäröä ja uskon, että menee myös meillä syksylläkin.

   Poista