Bloggers Inspiration Day & Blog Awards 2016

Kuten edellisessä postauksessani kerroinkin viikonlopun menoistani niin lauantai aamuna tosiaan herätys herätti minut kello 6.00 ja lähdin aamulla junaan Helsinkiin päin.
Tiedossa oli Indiedaysin ja Blogiringin järjestämä yhteinen Bloggers Inspiration Day sekä illalla myös Blog Awards gaalajuhla.
Odotin todella innolla näitä molempia, ennen kun olen vain päässyt katselemaan kuvia tunnelmasta muiden blogeista ja tällä kertaa pääsin itsekkin paikalle.


Yövyin ystäväni luona Töölössä ja ilman armotonta säätöähän en selvinnyt Helsingissä soheltaessani.
Päivätapahtuman alusta olin yli tunnin myöhässä koska tätä ennen olin saanut säädettyä puhelimeni asetuksia niin, että sain kokonaan netin poikki itseltäni ja yritin sitä operaattorin kanssa selvitellä, myöhemmin päivätapahtuman jälkeen sainkin taas netin toimimaan ja täysin oma mokanihan tuo toimimattomuus olikin mutta maalainen suuressa kaupungissa ilman mahdollisuutta katsoa karttaa ja selvittää millä ratikalla pääsen paikan päälle Töölöstä oli katastrofi ja lopulta päädyinkin ottamaan taksin alleni.

Päivätapahtumassa olisin varmasti saanut kulutettua enemmänkin aikaani, nyt en ehtinyt ihan niin tarkasti perehtyä jokaiseen esittelijään kun samanaikaisesti piti vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa.
Kameraa en kantanutkaan mukanani muualla kuin päivätapahtumassa ja tuolloinkin otin aika pienen määrän kuvia.
Sain myös pikaisen hiustenojennuksen Lorealin pisteellä iltaa varten, minulla ei ole mitenkään helpot hiukset.
Nyt kun hiukset ovat lyhyet niin jouduimme luopumaan kiinni laitoista kokonaan, paksut ja lyhyet hiukset olivat hankala saada pysymään niin miten kampaaja ajatteli eli päädyttiin vain suoristamaan ja hyvin pysyikin suorana mallissaan hiukset koko illan kun kunnon suoristusraudalla suoristettiin.


Palasin takaisin Töölöön ystäväni luokse, nyt jo onnistuin liikkumaan ratikallakin.
Laittelimme itseämme iltaa varten, ystäväni meikkasi minut upeasti ja juttelimme kerrankin rauhassa kun minulla ei ollut lapsia viemässä huomiotani.
Illan tapahtuma olikin juuri niin upea kuin ajattelinkin!
Ilta tuli vietettyä pääosin meidän perhebloggaajien kesken ja muiden Blogirinkiläisten kanssa, useat rinkiläiset kun olivat jo ennestään minulle tuttuja.
En voi kuin sanoa, että olen niin onnellinen saadessani kuulua Blogirinkiin, meillä on ihan mielettömän upea porukka.
Joukossamme on niin isoja nimiä joilla varmasti todella suuret lukijamäärät kuin taas pienempiäkin blogeja ja kaikki olemme samalla viivalla, kaikki pitävät meitä yhdenvertaisina ja arvostavat niin pieniä blogeja kuin suuriakin yhtälailla.
Lisäksi tämä meidän porukka, kaikki on niin luonnollisia ja helposti lähestyttäviä sekä ystävällisiä, tietenkään loistavaa huumorintajua unohtamatta!


Upea tapahtuma kaikenkaikkiaan, nukkumaan lähdimmekin heti tapahtuman päätyttyä puolilta öin.
Vaikka jatkot houkuttelivat niin aamulla kiittelin, että olin jättänyt jatkoille menon välistä.
Eilinen oli myöskin yhtälailla rankka päivä, herätys minulla oli kahdeksalta ja juna Hyvinkäälle lähti yhdeksän jälkeen.
Pinjalla oli kauden ainut kisareissu eilen Hyvinkäällä ja sain molemmat yhdistettyä näin, että Pinja meni ilman minua menomatkan yhteisbussissa ja minä tulin Hyvinkäälle Helsingistä lähijunalla vastaan bussia, näin pääsin kannustamaan ja olemaan mukana myös Pinjan kisareissulla, näin pienille kun vielä oman vanhemman mukanaolo ja osallistuminen on todella tärkeää.
Takaisin Jyväskylässä bussi oli vasta ennen seitsemää joten rankka ja pitkä päivä eilinenkin oli eli onneksi jätin ne jatkot. :)


Mukavaa alkanutta uutta viikkoa ja kiitos järjestäjille tapahtumasta sekä seuralaisilleni seurasta! 

Ei kommentteja