Vilkkaat kaverisynttärit + lapsimessulippujen voittajat

Eilen meillä riitti vilinää, kahdeksan kikattelevaa tyttöä täytti talon naurullaan ja kiherryksellään.
Kyllä tyttöporukastakin vain ääntä lähtee kun kaikki yrittää puhua toistensa päälle ja kiireen vilkkaan ryntäilevät yläkerrasta alakertaan ja paikasta toiseen.
Kaverisynttärit olivat ehdottomasti odotetuimman Pinjalla, juhlimaan kutsuttiin parhaimmat kaverit koulusta ja naapurustosta, mitään erityistä ohjelmaa en tytöille tehnyt, pari tuntia meni niin nopeasti.
Naapuri tuli tekemään tytöille kasvomaalaukset poskiin kasvoväreillään, hän oli tätä aiemminkin tehnyt joten upeat kasvomaalaukset haluamillaan kuvilla tytöt saivatkin ja tämä riitti ohjelmaksi todella hyvin.


Tarjoiluihin en erityisemmin panostanut, pikkupizzatkin jäivät syömättä mutta jäätelö upposi kyllä lähes kokonaan.
Onneksi en leiponut mitään, kakkua otti tasan pari tyttöä ja muutoin herkuttelivat karkeilla, sipseillä, popcorneilla ja jäätelöllä, loput Minna Bakesin tekemät keksitkin hupenivat parempiin suihin.


Koristeissa mentiin muutoin samalla linjalla mutta tarjoilupöytään lisäsin Decora Houselta yhteistyön merkeissä tilaamani karkkikioskin ja posliinit vaihtuivat kertakäyttöisiin astioihin.
Yritin kovasti etsiä jotain kivaa muovista tai melamiinista astiastoa (lautaset+kupit) mutta valitettavasti kaikkialta olivat nämä loppuneet enkä ehtinyt tilaamaan astioita mistään verkkokaupoista joten kertakäyttösillä mentiin jälleen.


Lähtiessään tytöt saivat pienet pussukat kotiin viemisiksi, tämä oli myös hyvä kannustin tytöille jotka vastahakoisesti lähtivät kotiin juhlien päätyttyä, pukeminen rivakoitui huomattavasti kun puettuaan saivat ottaa korista pussukan mukaan.
Pusseissa ei sen ihmeempiä ollut kuin yhdet lakupötköt ja erikoispyyhekumit.


Nyt on taas koristeet pakattu kaappeihin odottelemaan syksyä ja Islan juhlia, suurin osa näistä paperikoristeista kun on sellaisia jotka mahtuvat pieneen litteään tilaan ja näitä tulee hyödynnettyä vielä uudelleenkin toisissa juhlissa.


Täytyy myöntää, että kyllä huokaisin kun eilen juhlat olivat juhlittu.
Kolmena päivänä yhteensä meillä oli vieraita ja juhlijoita ja aina lapsia tuntui olevan talossa vähintään kahdeksan mutta en voi olla ihmettelemättä kuinka siististi lapset ovat olleet.
Mies vähän naureskeli eilen kun siivosin ennen kaverisynttäreitä mutta illalla piti oikein ääneen ihmetellä, ettei pöydällä ole yhdeksän tytön jäljiltä muruakaan, niin siististi nämä isommat tytöt jo ruokailevat.

Suurin osan koristeista on tilattu Decora Housesta yhteistyön merkeissä saadulla lahjakortilla.


Liput lapsimessuille voittivat Anonyymi kommentillaan, "Voi kun pääsisi käymään, en ole koskaan vielä käynyt messuilla. Mukana tottakai :)"
Nimimerkki, Ihan sitä tavallista ja Stina kommentillaan, "Lipulla voisinkin mennä ensin yksin ja vasta sitten lasten kanssa. Mukana arvonnassa."
Laitathan Stina minulle s-postilla yhteystietosi, (murulitblogi(at)gmail.com) muiden sähköpostiosoitteet olivatkin jo kommenteissanne joten laitan teille suoraan sähköpostia tulemaan. :)

Onnittelut voittajille!
Jos onnetar ei suosinut niin kurkkailtaa lähipäivinä Instagramin puolelle, arvon siellä vielä muutamat liput myöhemmin. :)

4 kommenttia

 1. Aika mageat bileet teillä ollut :)
  Olen huomannut myös, että karkki tekee jäden lisäksi lapsille parhaiten kauppansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo eipä näille lapsille kauheasti kannata tarjoiluun panostaa. :)

   Poista