Valmiina kevätaurinkoon

Ihana aurinkoinen palmusunnuntai vietetty meillä päin, tytöt kävivät tänään aamupäivällä virpomassa, Islakin ensimmäistä kertaansa, Pinja jatkoikin vielä kierrosta naapurin kavereiden kanssa.
Viikonloppuna ollaan juhlittu myös miehen kolmekymppisiä ja saimme viettää yhteistä aikaa ilman lapsia kun tytöt lähtivät mummolaan yökylään, tämäkin oli Islalle ihan ensimmäinen kerta.
Kyläily oli mennytkin todella hyvin, mitä nyt Isla pitänyt mummon liikkeillä ja herättänyt jo kuudelta mutta tähän osasin itse ainankin varautua.
Todella mukava viikonloppu siis takanapäin ja univelkojakin kuitattu oikein kunnolla, nukuin lapsettomana yönä peräti yksitoista tuntia, miten niin hiukan väsymystä ollut... :)


Mutta itse asiaan...
Viime viikolla tuli odotettu tilaus, lasten uudet aurinkolasit.
Molemmat tytöt tarvitsivat uudet aurinkolasit, Pinjan monta vuotta vanhat Julbot alkoivat olemaan jo aika pienet ja Islankin Julbot aivan liian pienet joten päätin kokeilla kokonaan meille uutta merkkiä.
Olen luottanut aina lasten aurinkolaseissa Julboihin ja mitään vikaa merkin laseissa ei kyllä olekkaan mutta halusin välillä kokeilla kokonaan uutta mallia, varsinkin kun Pinja toivoi jo vähän "tyylikkäämpiä" aurinkolaseja.


Islalle ajattelin Babiatorseja jo pitkään ja Pinjan laseista harmittelin kun Babiatorseista loppuivat koot juuri Pinjan ikään, kuitenkin kun sen verran tyyris hankinta on, ettei viitsi ihan yhden kesän lasejakaan hankkia.
Yllätyksekseni Babiatorsilta onkin tullut vastikään uusi isompien lasten Aces-malli jonka koko on 7-14v eli juuri Pinjan ikään sopivat.
Näitä en nähnyt vielä muualla kuin Lauran pikku putiikissa josta tilasinkin lopulta molemmille Babiatorsinsa.


Pinjan värivalinta oli aika hurja, valkoiset lasit oransseilla linsseillä, pitkään tenttasin käyttääkö näitä myös vuosienkin päästä mutta kovasti lupaili ja ainankin todella tyytyväinen käyttäjä laseihinsa oli kun nämä tulivat.


Islalle tilasin koon 0-3v joka on pienipäiselle Islalle sopiva koko ja varmasti menee hänelle myös vuodenkin päästä.
Väriksi valitsin luotettavan vaaleamman pinkin, oma valintani olisi ollut tylsästi musta mutta yritin ajatella hiukan pidemmälle jos prinsessa/pinkkivaihe iskeekin vuoden päästä niin eivät jää lasit pian täysin käyttämättä.

Nyt saa aurinko paistaa!
Muutamat todella kirkkaat aurinkoiset kelit lapset olivat ilman laseja ja kyllä huomasi kuinka lumesta häikäisevä aurinko otti selvästi silmiin joten lasit tulivat todella tarpeeseen.

Mukavaa alkavaa pääsiäisviikkoa! 

Ei kommentteja