Pico-takit kevääseen

Välikausivaatteista kertoessani täällä blogissa olen tainnut mainitakkin, että molemmille tytöille siistimmäksi takeiksi tulee Mini Rodinin Picot.
Ihastuin näihin jokunen kausi sitten kun alesta löysin Pinjalle keltaraidallisen takin ja takki olikin meillä todella kovassa käytössä.
Viime keväänä meillä oli Islalla musta picotakki sekä Pinjalla viime keväinen persikka.


Pinjalle löysin jälleen alesta tämän viime syksyn punaoranssin takin ja tätä väriä käyttäjä itsekkin toivoi.
Pinjalle tilasin jo suurimman 140/146-koon takin, edellisessä koossa kun alkoi jo ranteet vilkkumaan.
Punaoranssi väri onkin livenä tosi hyvän värinen, väri sopii Pinjalle hyvin ja tähän voi yhdistää melkeinpä mitä väriä tahansa, esim. viime keväinen oranssi Hukan perintö pipo sopii takkiin täydellisesti.


Islalle tilasin kokonaan uuden takin uudesta mallistosta, tykkäsin itse kovasti tästä vaaleanpunaisesta ja koska Islalla ei vielä niinkään omaa makua ole niin sain onneksi tämän kauniin värisen picon tilata Islalle.
Islalle tilasin MiniQ:ta 92/98-koon takin sekä samaan pakettiin myös vaaleanpunaisen kääntöpipon.(näistä saatu alennusta yhteistyön vuoksi)
MiniQ:ssa näyttää edelleen olevan hyvä valikoima Pico-takkeja sekä tätä kääntöpipoakin löytyy joka koossa. 
Näissä pipoissa on muuten aika naftit koot, Islalla on koko 48/50 49cm päässä ja olisi melkeinpä saanut ollakkin kokoa suurempi hänellä.


Meillä alkaakin olemaan kevätvarusteet tosi hyvällä mallillaan, kengät pitää vielä toki katsella ja samoin joitain asusteita mutta suuremmat setit ja asut alkavat olemaan valmiita.
Näillä picoilla tullaan menemään varmasti lähes kaikki kauppa- sekä kyläilyreissut.

6 kommenttia

 1. Kauniita ja kalliita vaatteita lapsillasi. Säästätkö isomman vaatteita pienemmälle vai myytkö pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joo aikalailla hurahtanut tähän lasten vaatetukseen ja tykkään panostaa kestäviin ja eettisesti tuotettuihin vaatteisiin jolloin hinta vaatteella jonkin verran kohoaa, lisäksi kalliimmat merkkivaatteet menevät kuin kuumille kiville käytettuinäkin ja niistä pääsee helposti eroon. :) En säästä kovinkaan useita vaatteita pienemmälle koska ikäeroa on tosiaan sen 5,5-vuotta ja lisäksi siinä missä vanhempi tytöistä on suurempikokoisempi niin pienempi on mitoiltaan paljon sirompi joten nytkin vanhemmalta pieneksi jäänyttä kokoa olisin pian saanut pienemmälle jemmata vielä kuutisenkin vuotta ja säilytystilat meillä ovat todella huonot, joitain ihanimpia juhlamekkoja ja vaatteita joilla on tunnearvoa jemmaan pienemmällekkin muuten myyn pieneksi jääneet pois ja rahoitan niillä pitkälti vaateostoja. :)

   Poista
 2. Ihanat! Meillä on tuo punaoranssi viime syksyltä isommalle pojalle ja jemmassa olisi tuota Hukan perintö kangasta. Nyt alkoi tehdä mieli ommella siitä pojalle kevääksi pipo, mutta mä oon innokkaampi kankaan jemmaaja kuin ompelija eli saas nähdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oranssi Hukan perintö sopii kyllä täydellisesti tähän punaoranssiin picoon mutta tämä on kyllä jotenkin sellainen väri, että takin kanssa sopii aika moni muukin asuste. :)

   Poista
 3. Tuo Pinjan takki varsinkin on ihana! Tekisi mieli itsekin hommata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaunis sävy vaikka vähän ensin väriä epäilinkin, valitettavasti tämä on viime syksyn mallistosta joten en tiedä löytyykö tätä enää kuin käytettynä. :(

   Poista