Kissafanin söpöt kisu softshellit

Jatketaan välikausivaatelinjalla kun niitä innostuin nyt penkomaan.
Nyt vuorossa huomattavasti esim. edellisiä takkeja edullisemmat setit.


Ihastuin täysin H&M:n supersöpöihin kissakuosisiin softshell takkeihin, meillä ei ole koskaan aiemmin ollut H&M:n ulkovaatteita ihan sen takia, etten oikein tykkää ostaa vaatteita ketjuliikkeistä epäilyttävien valmistusolojen vuoksi sekä laadun takia.
Näistä H&M:n softshell-takeista kuulin kuitenkin paljon hyvää laadusta ja satunnaisesti jotain aina ketjuliikkeistä ostankin jos jokin oikein kiva tulee vastaan tai tulee akuuttia tarvetta jollekkin vaatteelle, esim. Pinja tarvitsee tietynlaiset legginsit voimistelunäytökseensä.


Nämä kissatakit olivat sellaiset joihin iskin niin kovasti silmäni ja tiesin myös lasten varmasti näistä pitävän ja juuri molemmille oli vielä edullisempien takkien mentävä rako välikauteen.
Näillä kun ei hintaakaan pienen alen jälkeen kovin paljon ollut niin takkeja raaskii pitää hurjemmissakin ulkoleikeissä.
Pinjallekkin vielä juuri riitti näissä kokoja, hänelle tilasin siis koon 140 ja Islalla on koko 98.


Ja aivan kuten arvasinkin niin tämä kissatakki on tosi hitti molemmilla lapsilla.
Harvemmin hankin mitään aivan täysin samaa molemmille tytöille eikä Isla osaakkaan vielä haluta jotain mitä Pinjalla on mutta tämän takin kanssa aavistelin Islankin haluavan samanlaisen ja kuten arvasin niin ihan innoissaanhan Islakin oli omasta kissatakistaan.
Saa nähdä käytetäänkö meillä keväällä enää muita takkeja kuin näitä. :)


Näiden kanssa sopii hyvin Pompdeluxilta tilaamani mustat välikausihousut.
Islalle tilasin koon 98 ja Pinjalle koon 140, molemmille osui koot hyvin oikeaan.
Meillä oli viime vuonna Islalla ensimmäistä kertaa Pompin välikausihousut ja näissä mielestäni oli hinta-laatusuhde kohdallaan, housut kestivät tosi siistinä kovemmassakin käytössä ja housuilla ei kuitenkaan hintaa ole mitenkään mahdottomasti.


P.S Lapsia ei ole palellutettu pihalla pakkasessa. :)
Tänään oli oikeastaan ensimmäisiä tosi keväisiä päiviä ja päädyinkin kuvaamaan ulkona nopeasti sovituskuvia, keli on pysynyt koko päivän plussalla ja aurinko lämmitellyt niin, että räystäiltä on vesi tiputellut ja linnut pitäneet kevätkonserttiaan.
Kyllä se kevät sieltä vaan tulee!

6 kommenttia

 1. Puet lapsesi aina niin mielettömän kauniisti. Sinun blogisi on aivan lempparini. Olisi kiva saada postausta, miten pinjan koulu on sujunut, ellet koe että rikkoo liikaa Pinjan yksityisyyttä, kun kuitenkin jo noin "iso" tyttö kyseessä. Kauniita tyttöjä molemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kauniista kommentistasi!
   Tälläinen postaus onkin ajatuksissani, Pinjalla kun on koulu sujunut todella hyvin niin ei ole mitään kipeää koulun käyntiin liittyvää asiaa hänellä. :)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä! Meilläkin olisi hakusessa softshellit, enkä viitsisi kauheasti niistä maksaa, pitääkin käydä tsekkaa oisko pojillekin jotain kivaa. Hennesin ulkovaatteisiin minäkään en ole tutustunut muuten kuin yksien "vedenpitävien" kuorihousujen merkeissä, jotka eivät vettä sitten pitäneetkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tsekkaamaan nämä ja Hennesille kun löytyy vielä alekoodeja usein joten hiukan muutenkin alhaista hintaa saa vielä alemmas koodilla. :)

   Poista
 3. Kauniita vaatteita näin mummon näkökulmastakin. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, mukavaa kun löysit blogiini. :) Pitää käydä vasta vierailulla toki sinunkin blogissasi. :)

   Poista