Ticket SS16

Ticketin kevätmallistoa olen odotellut kovasti ja viimein sain malliston kuvat käsiini.
Tykkään tästä mallistosta todella paljon, edeltävät mallistot eivät ole ollenkaan olleet näin hyviä mitä tämä mielestäni on.
Tytöille löytyi vaikka mitä ihanaa, yritin kovasti katsella myös poikien malleja mutta kun tyttöjen äiti on niin katseet kiinnittyvät aikalailla vain tyttöjen malleihin.
Pojille mielestäni on aika tylsä mallisto, tähtiä jälleen ja aika perinteisiä sävyjä.

Takeista löytyy tytöille tosi kauniita kuoseja sekä sävyjä.
Alla olevasta kuvasta löytyy myös fleece sekä softshell takkeja.
Tuo vaaleanpunaisen sävy on niin ihana!
Poikien takeista minulle esiin nousi tuo perus musta takki sinisillä yksityiskohdilla sekä tuo paikkatakki muuten takkien osalta pojille todella perinteistä Ticket linjaa.


Haalareita oli aika vähän. Alla olevassa kuvassa näkyy kaikki haalarimallit.
Meille ei istu Ticketin babymallin haalari Islalle joten nämä jäävät nyt tältä keväältä välistä.
Housuista kiva plussa, että näitä korkeavyötäröisiä housuja on jälleen välikausihousuina, tämä oli Pinjalla tosi hyvä malli ja en tiedä onko mennyt ohi minulta vai eikö näitä ole vain mallistossa pitkään aikaan ollut.


Sadevaatteita oli todella paljon.
Tässä on vain osa niistä ja laadukkaita ja hyviähän Ticketin sadeasut ovatkin joten ei ihme, että ovat panostaneet sadeasumallistoon.
Löytyy yksivärisiä kaksiosaisia sekä kuviollisia.
Lisäksi varmasti toivottu sadehaalari on jälleen tehnyt paluun mallistoon!
Ihan must have tuote pahimmille kura- ja loskakeleille, näitä oli myös yksivärisinä, että kuviollisina.


Mitäs piditte?


Omasta mielestäni oli tosiaan erittäin onnistunut mallisto.
Tarkkaa kauppoihin tulo aikaa en näille osaa sanoa, valitettavasti taidetaan mennä samalla linjalla kuin talvivaatteiden kanssa eli mallisto on aika myöhässä ja tulee ripotellen jälleenmyyjille.

9 kommenttia

 1. Tätä mallistoa odotin itsekin kovasti, kun kestävyys on meillä todettu huomattavasti paremmaksi kuin Molon tai Reiman ulkovaatteet. Pettymyksekseni tarvitsemaamme haalaria ei taida pojalle kuitenkaan tämän kevään kuoseista löytyä ja valinta menee joko Molon mustaan tai Reiman tummansiniseen, josta parikin kivaa mallia löytyi. Fleecevuorellinen sadesetti kaapissa jo odottaakin niitä loskakelejä:) Tytölle olisi kyllä ihana tuo kuvan haalari! Terv. Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekkin samaa mieltä, Ticketillä on hyvä kestävyys ja mielestäni parempi kuin Molon vaatteissa.
   Nämä kuosit pojille ovat kyllä valitettavasti äärettömän tylsiä, erityisesti haalareissa. :( Harmi, että aina menee näin päin, pojille yksi malli ja tytöille kolme mallia... :(

   Poista
 2. Joo ei meille ainakaan pojille mitään. Tai riippuu keväästä, josko kuopus tuota kurahaalaria tarvitsee. Tyttö taas ei taida kevääksi tarvita kuin housupuolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikien mallisto on kyllä aika aneeminen, kurahaalari on ihan kiva mutten tiedä tarvitseeko meillä Isla enää sellaista, viime vuonna olisi ollut hyvä, nyt jo vähän tarpeeton.
   Meillä olisi molemmille vielä yksien takkien mentävät raot sekä sitten niitä ulkohousuja tarvitaan molemmille.

   Poista
 3. Onkohan tuossa sadehaalarissa vuori? Vuosi pari sitten laitoin palautetta ja kyselyä ticketille, että voisiko sadehaalaria saada takaisin mallistoon, mutta sieltä vastattiin, että ei ole kysyntää. Minusta kurahaalari on loskakeleillä niin ykkösvaruste ja kiva, jos sitä saa kauniin värisenäkin, eikä tartte ostaa niitä järkkyrumia kuviollisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa kyllä sanoa, voisin vähän epäillä ettei ole, näin ei ainankaan muistaakseni edellisissä Ticketin sadehaalareissa ollut mutten uskalla kyllä varmaksi mennä sanomaan.
   Kyllä tämä meillä menisi ehdottomasti hankintaan jos Isla olisi vielä vuoden nuorempi, nyt jo keväällä 2,5-vuotiaalla tuo alkaa olemaan vähän turha...

   Poista
  2. Meillä on Aavalla nytkin käytössä plussakeleillä Rubber rain fleecellä tosin kaksosaisena kun ei oo haalaria ollut ja ikää on saman verran :) Minusta nuo kumiset on kivempia käyttää ihan vesikelillä, vaikka normihaalarikin pitää vettä. Tuon kuivumista ei tartte odotella. Mut näähän on makuasioita. Vuorellinen ois vielä huipumpi ainakin tuolle pienelle syksyksi!

   Poista
 4. Booztissa näkyi olevan jo jotain tämän kevään juttuja. Haalareita ei vielä näkynyt sielläkään.
  PS. Sulla on ihana blogi. Jotenkin löydän tieni tänne aina kun googlaan jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä käydä kurkkaamassa miltä kuvat siellä näyttävät. :)
   Voi kiitos kovasti, ihanaa kuulla positiivista palautetta!

   Poista