POMPdeLUX -kutsut SS16

Pakko purkaa heti kutsujen jälkeen fiiliksiä sekä kuvia Pompdelux kutsuistani.
Pidin luultavasti ensimmäistä kertaa ikinä iltakutsut, joka toisaalta oli ihan kivaa vaihtelua, en ehtinyt oikeastaan päivän aikana yhtään stressata kutsuja koska ehdin hyvin siivoilemaan ja leipomaan kun kutsut alkoivat vasta illalla.


Esittelemään tuli meille toista kertaa Heini Hurttia Jämsänkoskelta.
Heini on minulle tuttu jo yhteisten tuttaviemme kautta joten on ollut erittäin luontevaa kutsua Heini meille esittelemään.
Heinin Pompdelux fb-sivut löytyvät täältä josta myös löytyy yhteistiedotkin jos kutsujen järjestäminen kiinnostaa lähiseudulla taikka mietit jättäväsi irtotilausta.
Täällä Jyväskylän länsipuolella kun on vähän huonommin Pompdelux-edustajia niin Heini mielellään kyllä ajelee meillekkin saakka.
Mielestäni Pompdeluxin vaatteet vaativat livenä näkemisen jos en olisi vaatteita livenä nähnyt tuskin olisin tehnyt tilausta ollenkaan.
Tein ennen kutsuja hiukan alustavaa ostoslistaa omien sivujeni kautta, tämä olikin tosi hyvä idea näin kutsujen emännälle.
Oman ostoslistan mukaan pystyin katsomaan heti niitä tuotteita joita olin sinne lisännyt ja ostoslista piti hyvin kutinsa, joitain lisäyksiä tein ja vaihtelin kokoja toisiin sekä yhdet Pinjan valitsemani housut vaihtuivat tytön toiveesta toisiin.


Olen todella positiivisesti yllättynyt koska kutsut olivat tosiaan niin vähä stressiset.
Yleensä on suorastaan sääntö kuin poikkeus, että otan edustajan vastaan kauheassa kiireessä meikittä ja leipomisen jälkeen jauhoisissa vaatteissa.
En tiedä oliko myöhäisellä ajankohdalla tai ostoslistan valmiiksi tekemisellä vaikutusta koska minulla oli kaikki tarjottavat jo valmiina ja kävin vain napsauttamassa esittelyn lomassa kahvinkeittimen päälle.
Ehdin katsomaan esittelyäkin rauhassa sekä jutustelemaan vieraiden kanssa, ihan mahtavaa!


Mallisto yllätti aika lailla livenä, netistä kuvastoa katsoessa mallisto näytti aika synkältä eikä kovin montaa kivaa juttua noussut esille.
Mutta tietysti livenä nämä näyttävät erilaisilta.
Molemmille tytöille tilasin mustat välikausihousut, aivan kuten suunnittelinkin.
Muita erittäin tarpeeseen tulevia vaatteita oli uusi yöpaita Pinjalle ja Islalle parit ribbipaidat mekkojen alle, minttu väri yllättikin livenä, pidinkin väristä todella paljon.
Pinja halusi itselleen Baker tregginsit mintun värisinä sekä siniraidallisen Jarvis mekon.
Tarpeeseen tilattiin Pinjalle musta Jolo neuletakki koska Pinjalla ei ole yhtään neuletakkia ja neuletakkia kaivattaisi juhliin sekä synttäreille mekon päälle.
Islalle tilasin parit housut, vaaleanpunaiset Bergamo housut sekä mustat Cremona housut.
Lisäksi Isla rakastaa tyllihameita joten kauniin sävyinen violetti tyllihame lähti tilaukseen.


Mallistossa oli todella paljon mitä ihanempia kesävaatteita.
Meillä on paljon Pompdeluxin vaatteita erityisesti kesäkäytössä, shortseja ja tunikoita joten lähempänä kesää minun on tehtävä vielä toinen tilaus Pompille, nyt en osannut oikein kesävaatteita vielä ajatella.


Kiitos vielä kovasti Heinille sekä vieraille, ihanan lauantai-illan saimme viettää vaatteiden parissa!

Näissä tunnelmissa toivottelen myös mukavaa hiihtolomaa! 
Meillä lomaillaan ensi viikko ja olemme paljon mummolassa joten blogin pariin en päivittelemään niin herkästi pääse kuin kotona.

Ei kommentteja