Mini Rodinin yksisarviset

Rodinin uuden malliston suosikkikuosimme oli taattu, ihastuin heti yksisarvisiin persikan värisellä pohjalla ja onneksi myös lapsetkin ihastuivat tähän kuosiin.


Yksisarviset tuntuivat olevan monen muunkin suosikkeja ja arvasin, että näiden kanssa pitää olla nopea jos meinaa omansa saada, erityisesti Islan koot 92/98-hupenevat vauhdilla.
Salaman nopeasti heti näiden ilmestyessä tein tilauksen MiniQ:lle ja jo seuraavana päivänä tilaamani paketti odottelikin lähipostissa.


Pinja halusi itselleen yksisarvisia paitana mutta Pinjan isoja kokoja ei ihan joka paikkaan tullut mutta pikkuOtuksesta suurinta 140/146-kokoa löytyi.
Eilen odotettu paita tuli postissa ja tänään pääsi jo heti Pinjan päälle kouluun.


Myös hiukan muitakin juttuja tuli meille tilattua viime torstaina Mini Rodinilta sekä Gugguulta mutta niistä vielä lisää muissa postauksissa. :)

Tuliko teille Mini Rodinin ekasta dropista jotain, kenties yksisarvisia? :)

*Mekosta saatu blogin kautta alennusta MiniQ:ta.

11 kommenttia

 1. Oi että näyttää kivalta nämä teidän typyillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kanssa, että sopivat todella kivasti. :)

   Poista
 2. Voi eiii tekis mieli tilata, vaikka vasta viikon tiennyt olevani raskaana! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks sitä jo voi vähän shoppailla... :D No mutta, pieniä kokoja saattaa kyllä olla myöhemminkin jäljellä ja aleenkin jopa jäädä. :)

   Poista
 3. Nämä yksisarviset oli munkin suosikkeja, ja tilasinkin Islalle persikan collaritakin ja sinisen mekon. Eppu ei kelpuuttanut näitä, mutta ehkä nämä onkin enemmän Islan juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä itsekkin miellän nämä jotenkin tyttöjen jutuiksi vaikka värit ovatkin sinisessä ja vihreässä aika neutraalit mutta jotenkin vain fiilis kuosissa on tosi tyttömäinen. :)

   Poista
 4. En ole oikein koskaan ollut mikään erityinen Mini Rodini fani, mutta tämä kuosi on kyllä oikeasti tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle myös aika valikoidusti menee rodinin kuosit, tästä ekasta dropista ei picojen lisäksi silmääni miellyttänyt muuta kuin nämä yksisarviset.

   Poista
 5. Ihana kuosi :) ja tuo Pinjan paita <3

  VastaaPoista