Miffy valaisin + pieniä muutoksia lastenhuoneissa

Meillä on taas sairasteltu...
Islalle nousi tiistaina korkea kuume ilman flunssaa joten hiukan epäilin olisiko nyt joku rokko kyseessä ja olihan se, muutaman päivän päästä sain diagnosoida Islalta enterorokon.
Isla on nukkunut yöt huonosti mutta kuumepäiväksi jäi ainoastaan tiistai mutta luonnollisesti olemme kotipäiviä viettäneet.

Innostuin kuitenkin Jyväskylän lähi-ikeasta jossa en ollut ennen käynytkään kun olin kuullut sen verran negatiivisia kokemuksia, nyt kuitenkin kaverini vinkkasi minulle, että sieltä saa suoraan varastosta valkoista Malm-lipastoa joka meillä oli hakusassa hoitopöydän tilalle kodinhoitohuoneeseen.
Homma paisui aikalailla, itseasiassa Malm-lipastoja tuli meille neljä kappaletta, hain ensin kolme ja seuraavana päivänä vielä yhden.
Lastenhuoneet saivat kokeakkin jonkinlaista muutosta kun säilytyskalusteita tuli lisää ja erityisesti Pinjan huoneeseen olivat todella tarpeen, lipastot vetävät tosi hyvin sisäänsä pelejä ja muuta pientä ryönää.


Myös Islan omalle puolelleen tuli yksi lipasto jo hiukan tulevaisuutta ajatellen varmuuden vuoksi jos säilytystilaa tarvitsemme Islallekkin jossain vaiheessa, Islalla kun on vielä niin vähän leluja niin suurempaa tarvetta lisäsäilytykselle ei ole ollut.


Isla tarvitsi kuitenkin jotain lukuvaloa huoneeseensa, on siskoltaan ottanut mallia ja haluaa selailla sängyssään hetken illalla kirjojaan kuvia katsellen.
Ihastuin kovasti Miffy-valaisimeen ja kyselin hiukan kokemuksia kyseisestä valaisimesta koska olihan tämä nyt aika arvokas yövaloksi mutta sain niin paljon hyviä kokemuksia nimenomaan valaisimen himmennystoiminnosta, että päätin kokeilla kun valaisin oli vielä Jollyroomissa alennuksessa.
Ja tottahan tämä on, himmennintoiminto on ihan ykkönen!
Eilen illalla Isla luki lampun kirkkaassa valossa kirjaa ja nukahtamishetkellä himmennettiin lamppua jonkin verran, Islan nukahdettua kävin himmentämässä vielä valaisimen aivan himmeimmälleen ja pitkästä aikaa meillä oli yö jolloin Isla halusi viereen vasta viideltä.


Pienillä muutoksilla lastenhuoneista tuli tosi kivat, nyt ne ovat oikeastaan lähes valmiit, tietysti aina jotain tulee vaihdeltua, tekstiilejä ja seinille kuvia mutta suurimmat jutut tulevat varmasti pysymään nyt paikoillaan.
Huonejakokin on ollut toimiva ja molemmilla on selkeästi melkein kuin omat huoneet.


Mukavaa viikonloppua!
Itse pääsen tänään sairastuvalta viettämään äitiporukkamme kanssa vapaa-vuorokautta yhden äidin kotiin, silläkin uhalla, että tartutan enteroa.
Kellään muulla meistä ei vielä enterorokon oireita ole mutta jännityksellä odotetaan kuka on seuraava, itseäni pelkään koska minä olen se joka on nyt peppua Islalta pessyt ja ollut eniten Islan kanssa rokon puhjettua...

8 kommenttia

 1. Ihana tuo kissa, kummassakin sängyssä makoilee :D
  Niinku kissat nyt yleensä, pehmeet paikat kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se seurasi mukana ja siirty aina seuraavalle sängylle. :D

   Poista
 2. Ihana tuo Miffy! Me kans eka miettiin tytön huoneeseen Miffy-lamppua mut sit päädyttiin Heicon bambi-lamppuun. Enterorokko on täälläkin sairastettu (syyskuussa) ja se oli meillä vain lapsilla ei tarttunut meihin aikuisiin (pienessä flunssassa kyllä oltiin eli varmaan kyllä sairastettiin ko. virus). Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä todella ihana lamppu ja Isla tykkää pupuvalostaan tosi paljon.
   Meillä on Isla jo tosi hyvä kuntoinen, hurjan näköinen vaan niin ei kehtaa paljon ihmisten ilmoille viedä mutta tänään kun tulin kotiin niin yllätyksekseni sohvalla makoili kuumeinen Pinja jolla hiukan kurkku kipeä eli muutaman päivän kuluttua saadaan hänellekkin odotella näppyjä. :(
   Toivon kyllä niin, ettei tämä tarttuisi meihin aikuisiin!

   Poista
 3. Voi ei, tsemppiä enteron kanssa! Se on siitä ikävä, että tartuttaa tosi pitkään parantumisen jälkeenkin. Meillä kävi kerran vieraita, jotka olivat viikkoa aiemmin parantuneet taudista. Ja reilu viikko vierailun jälkeen mieheni sai enterorokon. Samoin toisen perheen pieni lapsi, joka oli meillä samaan aikaan kylässä. Meillä kävi sinänsä hassusti, että mies oli ainut, joka taudin sai. Ja hän ei ole yleensä koskaan kipeä! Toivottavasti tekin pääsisitte vähemmällä eikä rokko tulisi kaikille!

  Kivannäköiset huoneet tytöillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt Pinjalla sama tauti myös, kuume nousi ja kurkku kipeä eli kohta saadaan odotella näppylöitä.
   Tämä on kyllä hankala tauti juurikin tuon tartuttamisen vuoksi, tartuttaa ennen oireita ja parantumisen jälkeen ulosteiden kautta.
   Ohjeiden mukaan Pinjan voisi laittaa kouluun jo kun yleiskunto on hyvä mutta varmaan pidän kotona, että pahin näppymäärä vähän tasottuisi.
   Meillä kävi Isla tänään kaupassa kanssani ja olihan tuo lapsi aika karun näköinen kun suun ympärillä rupia niin en taida kehdata kovin vielä ihmisten ilmoilla käyttää ettei säikäytä ihmisiä... :(
   Toivon tosiaan, ettei tämä meihin aikuisiin tarttuisi, erityisesti minuun, on ikävää olla korkeassa kuumeessa kotona kun mies on töissä ja Islalla energiaa. :(

   Poista
 4. No voi vitsi, pitääpä käydä tuolla lähi-Ikeassa.. Ei ole tullut käytyä sitten avajaisviikon kun oli aikamoinen pettymys. Kysyitkö tiskillä tuota Malm-lipastoa vai oliko siellä näytteillä niitä myös?

  Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en käynyt ollenkaan avajaisten aikaan, nyt vasta ensi kertaa koska kuulin niin paljon pettyneitä kommentteja.
   Kysyin tuota Malm-lipastoa tiskiltä ja he toivat minulle varastosta haluamani määrän, yläkerrassa oli yksi lipasto esillä jossa lappu, että saa suoraan varastosta myöskin lasikansia lipastoihin sai suoraan Jyväskylän varastolta.

   Poista