Koko perheen riemu - voimistelurenkaat

Meillä on Pinja toivonut voimistelurenkaita meille jo vaikka kuinka pitkään, ensin oli hiukan paikan puutetta ja sitten renkaiden hankkiminen on vain jäänyt.

Dinoxilta (yhteistyö) löytyi laadukkaat puiset isot voimistelurenkaat helposti säädettävillä hihnoilla.
Puisista renkaista on helpompi saada ote sekä ne ovat sen verran suuret, että näissä pystyy lapsetkin hyvin keinumaan niin, että jalat viedään renkaiden läpi.


Tiistaina mies kiinnitti nämä illalla paikoilleen ja keskiviikkona alkoi armoton renkailla temppuilu, lapset ovat olleet renkaista aivan haltioissaan ja hyvin ollaan tappelutkin jo saatu milloin on kummankin vuoro olla renkailla.


Pinja temppuilee kuin mikäkin hurjapää renkailla, pää alaspäin, silta asennossa jne.
Renkailla temppuilu myös sopii hyvin voimisteluharjoitteluun kotona, notkeutta ja vartalon hallintaa saa hyvin kehitettyä kotioloissakin leikin lomassa.


Isla pääosin keinuu renkaissa ja toki myös yrittää matkia joitain siskonsa temppuja.


Valitsimme renkaisiin valkoiset hihnat ja valinta on ollut kyllä oikea, korkeutta tulee säädeltyä päivittäin kun milloin renkaat ovat liian korkealla Islalle tai liian matalalla Pinjalle, onneksi hihnoilla säätö onnistuu nopeasti ohi mennen.
Renkaat on kiinnitetty kattoon nivelletyillä saparokoukuilla jolloin keinuminen renkailla on helpompaa ja keinuessa saa hurjatkin vauhdit.


Renkaat laitettiin meillä todella keskeiselle paikalle, olohuoneen sekä ruokailutilan väliin uunin viereen.
Kyseinen paikka oli parhain ajatellen ympärille jäävää tilaa mutta myös sitä, että renkaat ovat kokoajan näkyvillä ja keskeisellä paikalla arjen touhuissa jolloin tulee itsekkin aina ohimennen vähän kokeiltua roikkumista renkaissa.
Lisäksi renkaat ovat myös hyvän näköisetkin, ei näitä tarvitsekkaan piilotella minnekkään yläkertaan lastenhuoneeseen vaan kestävät katseita hyvin näin keskeiselläkin paikalla.


Voisin pian viikon käytön jälkeen sanoa, että ihan hittituote lapsiperheessä!
En ymmärrä miten ollaan venytettykkin hankintaa näin pitkään, näillä temppuilee sekä lapset, että aikuiset ja lasten kaveritkin meillä käydessään, renkaat eivät kovin pitkään käyttämättä päivän aikana ole.


Sain myös Dinoxilta yhteistyön merkeissä tarjottavaksi lukijoilleni 10% alennuskoodin kaupan tuotteista.
Koodilla murulit saatte -10% Dinoxilta alennusta kaikista tuotteista, vaikkapa näistä voimistelurenkaista tai meidän toisesta haaveestamme, puolapuista.
Koodi on voimassa helmikuun loppuun 29.2.

*Voimistelurenkaista saatu alennusta blogiyhteistyössä Dinoxilta.

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Todella kovasti kyllä on tykätty, huoneen lelut jääneet ihan toiseksi renkaiden kanssa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sitä tämä renkailla temppuilu kyllä tuntuu olevankin. :)

   Poista