Kirppisvinkkaus ja yleistä höpinää

Meillä on ollut kulunut viikko tosi kotipainotteinen.
Toinen automme oli korjaamolla ja saimme sen vasta eilen takaisin mutta nyt taas Isla on ollut kipeänä.
Isla on aina ollut vähän herkempi sairastumaan ja herkempi palelemaankin kuin siskonsa, Isla on vähän sellainen pieni ressukka. <3
Pinja toi koulusta pientä yskää kotiin ja Islan pieni yskä on tosi kovaa, raukka on aivan tukossa ja tosi uupunut.


Tänään kuitenkin illalla kiikutin vakkarikirpparilleni, Silinteriin satsin vaatteita.
Tavaramäärän ahdistus on taas aikamoinen, varasto tursuilee ja siellä ei mahdu liikkumaan...
Joten pöydästä numero 18 löytyy huomisesta alkaen tyttöjen pieneksi jääneitä vaatteita, pääosin kokoja 80-92 ja 122-134.
Lähes kaikki välikausivaatteet kiikuttelin tuonne.
Ensi viikolle pitää vielä penkoa joku lisäys satsikin.


Ylihuomenna meille koittaa kuitenkin hiukan irroittautumista arjesta ja yhteistä aikaa Pinjan kanssa kun lähdemme Helsinkiin katsomaan Disney on ice esitystä, ellemme tule kipeiksi...
Koululaisen viikonloppu on yllättävän lyhyt, olisin halunnut olla yötäkin Helsingissä mutta aikataulu on vaan aika tiukka kun meidän on pakko ehtiä sunnuntai iltana lähtevään junaan jotta olemme edes joskus kotona.
Tehdään hotellireissu sitten joskus toiste.

Kovasti kyllä esitystä odotamme, olemme kerran aikaisemmin käyneet Pinjan kanssa Disney on ice esitystä katsomassa, Pinja taisi tuolloin olla 4-vuotias joten muistaa reissusta jotain mutta silti viime reissusta on sen verran monta vuotta, että tätä odottaa jälleen kovasti.

Löytyykö sieltä lukijoista muita Disney on ice esitystä katsomassa käyneitä? 

10 kommenttia

 1. Onko teillä jäänyt 122 wftakkia lopulta mikä sopis pojalle? Ehkä myös kokoa isompikin kävisi. Jos on niin kiinnostaisi :) entä noi rodinin hepat, onko mekko vai paita? Jos paita ja ei mee niin mua kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei ole wf takkeja enää meillä, Pinja on tykästynyt enemmänkin Pompin softshelleihin niin meillä on ollut nyt jonkun aikaa niitä. Rodinin hepat olivat mekko. :)

   Poista
 2. Kauniita vaatteita sulla harmi kun en asu sielläpäin! Minkä kokoinen Pinja muuten on ? Herätti mielenkkiinnon kun myyt noin isoja kokoja kirpparilla...mun vajaa 8v tyttöni on n.120 cm meinaan...hitsi voisin hakee tuolta hänelle vaatteita jos asuisin lähempänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja kotimitattiin juuri jokin aika sitten ja oli aika tasan 130cm pitkä ja rakenteeltaan on edelleen roteva ja lihaksikas joten useimmat 134-kokoisetkin alkavat jäämään pieneksi kun niitä vielä muutaman kerran pesee ja rummuttaa. :)

   Poista
 3. Onko tuo Pico-takki minkä kokoinen ja hintainen? Voisin huomenna ajella katselemaan jos ei olisi vielä mennyt kaupan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti pääsin vasta illalla täydentämään pöytääni ja näköjään takki oli jo mennyt. Toivottavasti et tehnyt turhaa retkeä.

   Poista
 4. Harmi kun asustelette väärällä suunnalla olisi juuri sopivan kokoisia (ja näköisiä) vaatteita meidän tytöille. :)
  Meidän 6v kävi jääshown katsomassa ja oli aivan innoissaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin oli vaatteet kyllä huvennut kun vein täydennystä illalla, koko pöydässä oli ehkä viisi juttua. :D
   Jääshow oli kyllä jälleen kerran aivan mahtava, todella upeasti toteutettu ja lahjakkaat luistelijat esiintymässä. :)

   Poista
 5. Minä kiersin silinterin tänään ja harmikseni teiän pöytä ja rekki oli kyllä tyhjentyneet vauhdilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin oli kyllä tyhjentynyt, vein maanantaina täydennystä jonkin verran mutta eilisen saldosta päätellen nekin on jo mennyt eli loppuviikko mennään tyhjällä pöydällä. :D

   Poista