Jatkoa sairastuvalle + Nosh arvonnan voittajat

Ihana viikonloppu takana, kuten viime postauksessani mainitsinkin niin lähdin lauantaina meidän äitiporukkamme kanssa viettämään iltaa.
Meiltä oli noin kahdeksan lokakuussa 2013 lapsen saanutta äitiä paikalla, olemme tavanneet jo vuosien saatossa usein ja erittäin odotettuja onkin nämä lapsettomat tapaamiset nyt olemme treffanneet useampaan otteeseen jonkun kotona, milloin olemme vuokranneet paljun, saunoneet tai muuten vain syöty hyvin ja parannettu maailmaa aamuyölle.
Tämän voimalla jaksaa taas sairastupaa neljän seinän sisällä!


Nimittäin eilen kotiin tullessani meille oli tullut uusi enteropotilas, Pinja oli saanut tartunnan ja kuume oli hänelle noussut, näppyjä ei ole vielä näkynyt mutta eiköhän niitäkin saada huomiseen mennessä...
Täytyy kyllä sanoa, että oma sairastuminen alkaa pelottaa jonkin verran, muutenkin kotiäidin sairastaminen on ihan kamalaa koska päivisin lepäily on todella haasteellista.


Tänään kävimme kuitenkin Islan kanssa jo ulkoilemassa, Islan vointi on jo hyvä, tänään maistui lounaalla taas ruokakin, osaksi varmaan aamun ulkoilun ansiota.
Postauksen kuvat on kuitenkin otettu viikko sitten ystävänpäivänä kun lapset olivat vielä näpyttömiä. :)


Noshin lahjakorttiarvonta päättyi eilen ja osallistujia olikin aivan huikea määrä!
Kolme onnekasta kuitenkin voitti 30 euron lahjakortin Noshille jonka voi käyttää edustajan kautta tilatessa tai verkkokaupasta tilatessaan.
Kolme onnekasta ovat nimimerkit Eve , Satu H. ja RK.
Paljon onnea voittajille!
Otan teihin sähköpostitse yhteyttä illemmalla ja toimitan lahjakortit.
Kiitos vielä kaikille osallistujille, tosi mielenkiintoista oli lukea mitä kautta kukin on Noshiin tutustunut ja todella ahkerasti olette osallistuneet!

2 kommenttia

 1. Kiitos tuhannesti. Ikinä en ole mitään blogeissa voittanut. Kerta siis ensimmäinenkin! Nyt vain pähkäilemään mihin sen lahjakortin käyttää. Tuleeko vielä keväällä uutuuksia naisten mallistoon? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut vielä, laittelinkin juuri sähköpostia joten lahjakortin pitäisi löytyä sähköpostistasi. :)
   Naisten päämallisto on vasta tulossa, tarkkaa julkaisuaikaa en tiedä, eikä edustajatkaan, luultavasti maalis-huhtikuulle voi odotella naisten päämalliston ilmestymistä. :)

   Poista