Disney on ice retkemme

Teimme eilen päivän retken Pinjan kanssa minnekkäs muuallekkaan kuin Hartwall Areenalle katsomaan lumoavaa Disney on ice esitystä.
Lähdimme aamupäivästä junalla Jyväskylästä Pasilaa kohden ja ehdimme juuri sopivasti Pasilaan ennen iltapäivän esityksen alkamista.


Itse esitys oli jälleen kerran todella upea, loistavine luistelijoineen.
Viime retkestämme on kulunut jo jokunen vuosi eikä Pinjakaan enää ihan kaikkea viime kerrasta muistanut, toki nyt esitys olikin todella erilainen, tuolloin ei ollut vielä Frozeniakaan mukana.
Meille sattuikin aika hyvät paikat alakatsomoon kulmaan, vaikka varatessani lippuja edessä olevat pari riviä näyttivät täysiltä niin niihin ei nyt ketään tullutkaan joten Pinjallakin oli näkyvyys oikeastaan esteetön.
Permannolle haluaisin vielä joku vuosi päästä mutta en viitsi lasten kanssa varata permannolta muita kuin eturivin paikkoja joten alakatsomonkin alemmat paikat ovat olleet oikein hyviä.


Viime kerrasta viisastuneina meillä oli omat eväät, toisinsanoa, tein mukaan pussillisen popcorneja ja otimme kotoa pillimehuja.
Silti emme päässeet krääsäkojujen ohitse ja tosin kun emme joka vuosi täällä käykkään niin annoin jo kotona Pinjalle luvan valita jotain itselleen tuolta.
Valokeppi oli vähän yhteiseksi ajateltu ja koska Pinja sitä piti mukanaan reissussa niin Isla on saanut nyt kotona vapaasti leikkiä kepin kanssa.


Raskas päivähän eilinen oli, kotona olimme vasta hiukan yli kymmenen.
Tein taas saman virheen ja varasin liput myöhäisempään junaan, että varmasti ehtisimme ja hyvin ehdittiinkin, saatiin Pasilan asemalla odotella junaa se puolitoista tuntia, tästä viisastuneena koitan nyt muistaa, että ehdimme aivan loistavasti myös hiukan aikaisempaankin junaan. :)
Mutta tosi kiva reissu oli kaiken kaikkiaan, esitys oli upea ja Pinjakin pääsi nauttimaan rauhassa pelkästään äidin seurasta ilman uhmaavaa ja huomion hakuista taaperoa.


Seuraavalla kerralla kyllä puhuimme, että otamme Islankin mukaan, sitä en tiedä menemmekö jo ensi vuonna vai pidämmekö välillä välivuoden mutta seuraavalla kerralla varmasti on jo Islakin matkassa.

2 kommenttia

  1. Ihana reissu teillä! Mehän käytiin katsomassa Disney on Ice show viime vuonna ja nautittiin kyllä kovasti näkemästämme, vaikka melko korkealla istuimmekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upea esityshän tämä on ja vaikka korkealla olisikin niin siellä on taas puolensa, että näkee koko kokonaisuuden ja muodostelman paremmin, näin alhaalla ei kokonaisuutta näe niin hyvin.

      Poista