Forever F.I.T C9 | Kohti terveellisempää elämää

Minulla alkoi tänään dieetti tai kauniimmin ajateltuna puhdistuskuuri, elämäni ensimmäinen ostettu painonpudotuspaketti.
Olen hiukan skeptisesti suhtautunut kaikkeen tälläiseen, mennyt linjalla, etten todellakaan maksa tälläisiä summia jostain dieetistä, rahastuksen makua...


Nyt kuitenkin ollaan tilanteessa jossa elämänsuunnan ja ruokailutapojen olisi muututtava nyt eikä seuraavan kymmenen kilon jälkeen mutta en tykkää liikunnasta, tykkään liikkua kyllä, näin talvisin, hiihtää, käydä kävelyillä, pulkkamäessä tms. mutta joku pakollinen kuntosaliharjoittelu ei vaan ole ikinä ollut mun juttuni enkä usko, että sitä tulee olemaankaan.
Ruokavalio on tietysti kaiken perusta mutta kun ruoka on niin hyvää ja eihän haittaa jos vähän otan tuosta tuota noin joten totesin, että parempi kokeilla jotain tarkkaa rytmitystä mitä saan suuhuni pistää ja mitä en.
Kun on ohjeet joita pitäisi noudattaa pysyy paremmin ruodussa, varsinkin kun paketista on maksettu jonkinmoinen summa niin en hukkaankaan haluaisi sellaista rahasummaa heittää.


Ystäväni Suvi Runometsästä myy näitä Foreverin tuotteita joten tätä pakettia olen jo aikaisemminkkin harkinnut.
Nyt Suvi liitti minut Foreverin Fit facebook-ryhmään jota seurailin muutamia päiviä ennen kuin päätin hankkia paketin.
Ryhmässä oli aivan huikeita tuloksia ja jokainen joka oli tämän C9-kuurin tehnyt olivat saaneet hyviä tuloksia aikaan, senttejä sekä kiloja oli karissut ja ruokailutottumukset saaneet suuntaa parempaan.

Forever C9-kuurin aikana ei liikuta kovin runsaasti, vaan liikunta on perus arkipäiväistä matalatehoista liikuntaa.
Ruokamäärät ovat todella pienet kuurin aikana, ensimmäiset kaksi päivää kituutetaan erittäin pienillä määrillä ja nautitaan ohjeiden mukaisesti paketin sisällön terveystuotteita.
Kolmannesta päivästä alkaen ohjelmaan lisätään pienikalorinen päivällinen.
Yhdeksän päivän jälkeen luvataan kuuria tiukasti noudattaen, että voit paremmin, näytät paremmalta. 
Tunnet olosi kevyemmäksi ja saat lisää energiaa kun osoitat, että pystyt hallitsemaan ruokahaluasi, ja näet, miten vartalosi alkaa muuttua. 
Tätä odotellessa...


Ennen kuvia, ette valitettavasti tule vartalostani saamaan, niin rohkea en ole, vaatii jo jonkin verran, että uskallan julkisesti myöntää painoni olevan retuperällä ja syöväni erittäin huonosti.
Mittani jotka tänään otin kertovat todellisuuden,
rinta 91,5cm
käsivarsi 29,5cm
vyötärö 95,7cm
lantio 99,5cm
reisi 59,5cm
sääri 38cm
paino 70,8kg

Painon puolesta ollaan juuri ohitettu lievä lihavuus ja vyötärönympärys kertoo huomattavasta terveysriskistä.
Tavoitteeksi kirjasin ensimmäiseksi pudottaa painoa ja saada "pöhöttynyttä" oloa pois.
Toisena tavoittaanani oli saada oppeja terveellisempiin ruokailutottumuksiin, kaipaan konkreettisia reseptejä ja ruokailuaikoja milloin mitäkin kannattaa suuhun pistää.
Kolmantena tavoitteenani oli saada elämääni virkeyttä, väsymystä vähemmälle ja voida paremmin ja virkeämmin.


Tänään siis starttasi yhdeksän päivän C9-kuurini.
Ensimmäiset fiilikset on, nälkä ja Aloe Vera Gel-juoma on hirveää.
Tulen varmasti kirjoittamaan seuraavan yhdeksän päivän aikanani fiiliksiäni sekä tietysti kuurin jälkeen mahdollisia tuloksiani.


Tästä olisi mahdollisuus jatkaa liikunnallisempiin paketteihin F1 ja F2:seen mutta itse katson nyt tämän C9 ensin ja mietin myöhemmin tämän jälkeen mihin jatkan ja tarvitsenko vielä lisää apua kohti terveellisempää elämää.
Jos kiinnostuit tästä niin Foreverin C9 paketin voi tilata esim. täältä tai lähimmältä Forever-jämmeenmyyjältäsi.
Paketin hinta on 143€ ja paketista riittää kahdelle yhdeksän päivän kuurille eli jos hinta tuntuu yksin liian kovalta niin tämän voi ostaa vaikka kaverin kanssa kimpassa.
Muok. Kuulinkin, ettei välttämättä kahdelle kaikki aiheet riitä joten joitain voi joutua ostamaan lisää erikseen, itse teen tämän paketin yksin niin en tarkalleen osaa sanoa mitkä loppuu ja mitkä ei mutta jos jollain on kokemuksia yhdessä tämän paketin tekemisestä niin saa tulla vinkkaamaan riittävyydestä. :)

P.S Tämä päivä aikaa vielä osallistua Foreverin MPD-pesuaineen arvontaan.

18 kommenttia

 1. Vinkki Aloe Gelin nautttimiseen: itse sekoitan sen jogurtin tms sekaan, jolloin hirveä maku peittyy. Ja makuun myös tottuu aika nopeasti 😊 t. Toinen Forever jälleenmyyjä 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, en nyt voi sitä tämän kuurin aikana kokeilla mutta tulevaisuutta silmälläpitäen pitääkin muistaa. :) Olenkin jo kohtuu hyvin tottunut makuun, nyt menee jo shottina alas. :)

   Poista
 2. Hurja hinta :o
  Meillä ainakin tuommoinen raha menee mieluummin kauppaan, vihanneksiin ja hedelmiin sun muuhun terveelliseen.
  Eipä olisi muutenkaan varaa tuollaiseen settiin.
  Itse en usko mihinkään laihdutus juttuihin.
  Kerran kokeilin sitä easydiet juttua tai jotain pusseja mitä kaupasta ostin ja hyi, kamalan makuisia ja nälkä oli aina :D
  En tykännyt yhtään ja jaksoin jopa neljä päivää, luovutin ja ajattelin että ei mun juttu.
  Kyllä sitä laihtuu kun on säännöllinen ateriarytmi, terveellistä kotiruokaa ( jättää hampparit/pitsat) ja muut mätöt.
  Liikkuu myös säännöllisesti, salilla en itsekkään käy mutta lenkkeilen ja kotona on kahvakuula käytössä ja netin jumppa videoita seurailen.
  Oon lukenut muiden juttuja laihdutuksesta ja todellakin se että katsoo mitä laittaa suuhunsa niin on jo iso harppaus parempaan kuntoon.
  Kaiken maailman höpölöpö laihdutus ruuat/litkut ja liemet voi unohtaa.

  Kaikki tietysti tavallaan mut itse en enää lähde kokeilemaan mitään tuotteita jotka lupaa laihduttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tottakai meilläkin menee vihanneksiin ja hedelmiin, tämän kuurin aikana saakin syödä aika vapaasti hedelmiä ja vihanneksia. Tässä ideana onkin, että saadaan suolistoa puhdistettua kuonista pois joka helpottaa myöskin painon pudostusta ja tämä antaa hyvin lähtökohtia terveellisempään ruokailutottumuksiin.
   Tiedän kyllä miten laihtuu mutta en vain ole saanut sen vertaa itsekuria ilman apuja, että saisin itseni tsempattua alkuun, nyt uskon, että tämän kuurin avulla saan sen innon ja tsempin tämän vaikeimman eli alun ylitse ja saan käännettyä ruokavalioni terveellisempään suuntaan sekä pienempiin annoskokoihin.

   Poista
 3. Meille tuli kerran kutsuilta jotain Foreverin aloejuomaa ja nyt pelkkä ajatuskin kammottaa. Täysin ohjeiden mukaan otettuna luulin pahimmillaan kuolevani mahaoireisiin. Hölmönä kokeilin vielä toisen kerran uudelleen, kun luulin oireita taudiksi tms. Toivottavasti tämä kuuri kuitenkin tuottaa sinulle toivotun tuloksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse eilen googlettelin tuota aloejuomaa ja juuri samoja kokemuksia osalta löytyi kuin sinultakin. Itselläni ei ole juoma tuonut sen ihmeempiä vatsaoireita tai kipuja. :)

   Poista
 4. Sisua uuden aloitukseen! Itse olen vähän samassa tilanteessa: enää ei voi laittaa suuhunsa mitä sattuu. Toivottavasti kuurin jälkeen ajatukset ovat muuttuneet ja herkut tuntuu sangen turhilta ja niiden syöminen itsetuhoisilta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä alku onkin vaikea mutta toivottavasti tosiaan kuurista saan intoa ja oppeja terveellisempiin ruokiin ja pienempiin annosmääriin.

   Poista
 5. Aloe gel kyllä maistuu aika "upealta", mutta makuun onneksi tottuu. Itse käytin sitä persikkaisen makuista versiota, joka meni alas sutjakammin. Tsemppiä kuuriin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän tottuu kyllä yllättävän nopeasti, nyt ei enää meinaa nousta samoin tein ylös mutta irvistämättä en vieläkään shottina saa alas, ehkäpä jo kuurin lopussa meneekin irvistelemättä alaskin. :) Kiitos tsempeistä!

   Poista
 6. Mietin tuossa että jos puhdistaa/ nesteet poistaa niin mikäs tuossa lupaa ettei ne nesteet tule takaisin ?
  Kun nesteet yleensä tulee takaisin jossain vaiheessa jos alottaa jonkun laihdutus kuurin/ jutun ?
  Olen itsekkin skeptinen kaikkea laihdutus juttuja kun lukee niin jäi mietityttämään vaan.
  Toivottavasti tuo sinulle avun ja voit jatkaa terveellisellä sitten kun forever kuurisi loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei mikään, tarkoitus onkin saada tässä intoa ja puhdasta kroppaa uuteen alkuun ruokavaliossa. Samalla opetellaan ateriarytmiä ja uusia kevyempiä ruokia sekä tosiaan sitä runsasta veden juontia.
   Itse pelkään kauhulla, että tämän jälkeen taas repsahdan mutta kovasti minua tsempataan, että kyllä ne pudotetut kilot tämän yhdeksän päivän jälkeen pysyvätkin poissa kun tämä todella innostaa jatkamaan terveellisellä linjalla mutta siitä en osaa kertoa ennen kuin minulla on omakohtaisia kokemuksia kuinka minun käy. :)

   Poista
 7. Sain eilen pakettini, eli c9 ja aloitan sen käytön maanantaina, mutta mulla on kilpirauhasen vj toiminta ja fibromyalgia jotka tuoneet mulle 10kg ylimäärästä nesteen ja läskin muodossa, miten mun muut lääkkeet sitte noiden laihdutus aineiden kanssa? jos ne ei käy yhteen. Saa nähdä mitä tästä tulee...

  VastaaPoista
 8. Aloe vera- juoma saattaa laittaa joillakin vatsan sekaisin. Siksipä suosittelen totuttelemaan vatsaa muutaman päivän ajan (ennen c9:n tai muiden F.I.T. ohjlemien aloittamista) tähän kyseiseen juomaan. Itse aloitin Aloe gelin käytön ihan pienellä määrällä (1 tl/pv) ja siitä sitten annosta nostaen. Tsemppiä kaikille c9:n parissa!!

  VastaaPoista
 9. Viimeinen pv huomenna tästä c9:tä, ja pettynyt olen kyllä kun ei tuo paino pahemmin liikahda mihinkään, 2-3kg lähtenyt, odotin että vähintään 6-8kg pudotusta, tuntuu että hukkaan heitettyä rahaa, ja koko ajan hirveä nälkä, että hedelmiä olen ottanut pari iltaisin kun ei kestä jatkuvaa nälkää. Näköjään mulla kilpirauhasen vajaatoiminta tekee tepposet painon laskussa, hidas aineenvaihdunta. Toivottavasti teillä muilla on ollut tehoa tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on 90 päivän takuu ohjelmalle. Voit palauttaa paketin vaikka tyhjänä myyjälle ja olet oikeutettu 100% rahojen takaisin saantiin.

   Lisäksi kaikille nyt tiedoksi: C9 ei ole laihdutuskuuri, vaan kehon kickstart ohjelma jolla haetaan paljon muutakin kuin painonpudotusta. Esimerkiksi kehomme puhdistusta, limakalvoille mahdollisuutta uusiutua ja oikean ruokarytmin opettelua. Kyseessä ei ole kuuri vaan ohjelma joka olisi tarkoitus jatkua F1 ja F2 ohjelmilla tai muutoin jatkamalla fiksumpia elintapoja.

   Poista