Forever C9:n kolmas päivä

Tänään alkoi Foreverin CHANGE 9 puhdistuskuurini kolmas päivä.
Viimeiset kaksi päivää mentiin aika tiukoilla mutta tänään hiukan helpottaa kun sain lisätä aamupalakseni yhden smoothie-juoman joka täyttääkin aika hyvin ja tänään saan syödä hartaasti odotetun 600 kalorin lämpimän ateriani päivälliseksi.

Tätä on suunniteltu ja haaveiltu viimeiset pari päivää nälän kurniessa vatsassa, päivälliseksi meillä tarjoillaan kanafileitä sekä täysjyväriisiä salaatin kera.
Tarjoan samaa myös koko perheelle, itseltäni jätän vain suolan pois.


Fiilikset ovat vaihdelleen vähän hetkistä riippuen, ensimmäisenä päivänä paleli sekä nälätti.
Eilen heräsin kamalaan päänsärkyyn, jonka ihme kyllä sain selätettyä ilman särkylääkettä sekä väsymykseen, eilenkin nälkä kyllä kurni.
Tänään ei suurempaa nälkää ole enää ollutkaan mutta toisin kuten ajattelin, energiaa ei ole ollut, ajattelin tänään Islan päiväuniaikaan tehdä jonkun kevyen joogaharjoituksen mutta aamulla olimme kylässä enkä ehtinyt ennen Islan päiväunia juoda lounas smoothietani, tätä virhettä en tee toisten, ainankaan tälläisellä lumimyräkällä.
Islaahan nukutellaan rattaissa joka on kyllä tosi hyvää treeniä, erityisesti tänään kun lunta oli tosi paljon ja eteneminen haasteellista, koska en ollutkaan ehtinyt syödä mitään voimani olivat tosi poissa ja vajaa puolentunnin nukuttelun jälkeen tuntui, ettei jalat kanna ja päädyin ottamaan ihan rennosti tämän päikkäriajan.


Täytyy sanoa, ettei kovin kovia treenejä tämän kuurin aikana voi kyllä tehdä, itselläni on ainankin voimat aika vähissä, perus arkihommat kun kuitenkin pitää hoitaa.

Mutta tulokset ovat olleet motivoivia, tänään sain mitata sekä käydä puntarilla, senttejä on sieltä täältä ympäriinsä lähtenyt vajaa seitsemän ja kiloja pudonnut 2,2kg.
Toki tiedän, että paljon on nesteitä tässä määrässä mutta tulokset motivoivat kyllä kiinnittämään jatkossakin huomiota ruokailuistani.
Tänään juuri puhuinkin ystävälleni, että tämä puhdistuskuuri on tosissaan motivoinut etsimään uudenlaisia reseptejä, katsomaan suolamääriä ihan koko perheelle ja kun tämä on ohi niin toki odotan, että saan taas vapaammin syödä kaikkea mutta paljon tarkemmin ja pienempiä määriä, ruosleipää ei meillä hylätä vaan annan luvan itselleni ruisleipäpalaan mutta tämäkin kohtuudessa, ei tarvitse syödä puolikasta leipää vaan muutama pala päivässä riittää.


Blogiin on kyllä suunnitteilla kevätvaatepostauksia mutta tällä hetkellä energia on sen verran vähäistä, että keskityn täysillä nyt tähän puhdistuskuuriin ja kotiaskareisiin.
Tulen kuitenkin tätä kuuria jatkossakin raportoimaan tänne blogiin, kuudentena päivänä taas mittaillaan. :)

10 kommenttia

 1. Meillä vähennettiin suolan käyttöä muutama vuosi sitten. Tosi harvoin lisään sitä ruokiin, en juuri koskaan. Chili, mustapippuri ja valkosipulijauhe tuo ihan kivasti makua esim. keittoihin. Fondikuutioista en tosin ole luopunut, mutta jos sama jodisuola paketti on nyt yli kolmatta vuotta käytössä eikä vieläkään puolillaan niin kertoo varmaan jotain :D

  Mä olen ollut ilman ruista nyt yli vuoden. Ainoastaan vehnäleipää, joskus harvoin kauraa. Kaikkea kohtuudella, eli just ei sitä kokonaista ranskanleipää päivässä vaan vähän niin voi kyllä periaatteessa dieetin jälkeen varmasti vähän lipsuakin tummasta leivästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, ei kuulosta kauheen terveeltä dieetiltä jos ei syödä mitään ja ei jaksa perus elämää. Onko tuo oikeesti ihan ammattilaisten testaama?

   Poista
  2. Meillähän on aikoinaan kotona asuessani vältetty suolaa ja syöty tosi kasvispitoisesti mutta nyt itse on aikuisiällä lipsunut kotona opituista opeista. :)

   Poista
  3. Laura, on joo, sen takia voikin vetää näin tiukkana kun on vain tämän yhdeksän päivää ja nythän saan syödä päivällisellä sen 400 kalorin aterian lisäksi. Tämä kun ei ihan perus dieetti ole vaan kehon puhdistuskuuri, sen takia kaksi päivää vedetään alusta tosi tiukalla, että keho rupeaa toimimaan ja putsaamaan. Tuolta löytyy aika hyvin tästä, osaa fiksumpana kertoakkin paremmin kun on jälleenmyyjänäkin, http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/forever-fit-c9-huikeat-tulokset/

   Poista
 2. Täytyy kyllä sanoa, että kuulostaa aika hurjalta tuo puhdistuskuuri :O Imetätkö vielä? Onko tuosta kuurista tutkimustuloksia miten pitkältä aikaväliltä? Miten tuossa on ajateltu esim. verensokerin pysyvän tasaisena? Jos painoa haluaa pudottaa niin suosittelen pienentämään annoskertoja ja lisäämään samalla niitä. Ei tee ihmiselle hyvää tuollaiset heitot elimistön tasapainossa. Ihan mielenkiinnolla lukisin tästä kuurista enemmän faktatietoja ja nimenomaan pysyvistä tuloksista pidemmällä aikavälillä ja tällä tarkoitan vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon alle kirjoittelikin hiukan kokeneempi kuurin tekijä tuloksiaan ja kommenttejaan.
   Itselläni tosiaan on tämä kuuri on ensimmäinen, enkä ole sen ihmeemmin tästä faktoja etsinyt kuin mitä C9:n myyjä on minulle kertonut sekä googlesta ja tukiryhmästä olen lukenut joten vielä näin kesken kuuria en osaa omakohtaisia tarkempia tuloksiani kertoa mutta lupaan toki kertoa fiilikset myös kuurin loputtua sekä palata aiheeseen muutaman kuukauden päästä eli onko kilot pysyneet poissa ja ruokavalio pysyvästi saanut muutosta.
   Lisäravinteet ovat tässä kyllä hyvä joten tolpillaan pysyy sekä sallittuja ruoka-aineita joista löytyy paljon hedelmiä ja kasviksia saa syödä milloin vain kohtuudella kuurin aikana, minulla on vain tapana unohtaa napsia niitä arjen kiirreessä niin verensokeri pääseekin liian alhaiseksi.
   Tänään tein saman virheen kuin eilen, lähdin lähes umpihankeen nukuttamaan Islaa rattaissa ennen lounastani joka sisältää siis tuon smoothien lisäravinteineen ja marjoineen mutta tänäämpä jaksoinkin, olo on oikein virkeä vaikka kunnolla huhkin menemään ja nyt aijon vielä vetästä viikkosiivousta päälle ja tiedossa on myös tälle päivälle lumitöitä sekä jumppaa illalla päivällisen jälkeen. :)
   Joten jotain perää tuossa energian kasvussa kuurin aikana on, tänään ei ole nälkäkään vaivannut.
   Imetän edelleen kerran päivässä, aamulla kun Isla tulee viereeni mutta imetys on todella lyhyttä ja vähäistä ja otin tämän huomioon kuuria aloittaessani ja ajattelin, ettei enää ole väliä vaikka maidontulo loppuisikin kuurin aikana, niin ei ole kuitenkaan käynyt ja tuo yksi imetyskerta vuorokaudessa ei suuresti omaa energiantarvettani enää lisää normaalista. :)

   Poista
 3. Diabeetikoille ohjelmaa ei suositella, ellei pitkäaikainen verensokeri ole tasapainossa. Diabeteshan on nykyisin pitkälti itsehoitoinen pitkäaikaissairaus ja tätä sairastavat ovat oppineet verensokeritasoja seuraamaan. Diabeetikot voivat tehdä ohjelmaa soveltaen eli aloittaa vasta kolmannesta päivästä ja ottaa sallittuja, GI-arvoltaan matalia hedelmiä juureksia ja vihanneksia väliaterioina. Painon pudotuksessa Ultra ja sen sisältämä proteiini ovat avainasiassa. C9 tosin ei ole laihdutuskuuri, vaan elimistön herättäjä ja puhdistaja. Tämän ansiosta ruokavalio järkevöityy, makean nälkä ja napostelu jäävät pois ja ohjelman aikana käytetyt kasvikset tulevat tutuiksi. Lisäksi liikunta tulee (toivottavasti) jokapäiväiseksi tavaksi. Ohjelma on suunniteltu niin, että se täyttää kaikki ravintoainesuositukset, sisältäen vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita. Itse lopetin tänään C9:n. Ensi viikolla aloitan 30 päivää kestävän FIT 1:n , jolla pyritään jo pysyviin muutoksiin, kasvatetaan lihasmassaa ja poltetaan rasvaa. Liikunnan merkitys korostuu. Olen tehnyt nämä tuon FIT 1:n jälkeen kolme kertaa vuodessa. Tosin vain vuoden, mutta vuoden aikana olen saanut painoa tiputettua 10 kg ja lukuisia senttejä karistettua ympäri vartaloa. Olo on energinen, iho voi hyvin ja yöuni on laadukasta. Paino ei ole tullut takaisin noina väliaikoina, vaan painon lasku on jatkunut edellisen ohjelman lopussa mitatusta. Itse alan olla tavoitepainossa, joten jatkossa saatan tehdä ainoastaan C9:n. Tämä puhdistuskuuri on maailmanlaajuisesti noussut suursuosioon hyvien tulosten vuoksi. Norjassa ja Britanniassa se on hittituote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentistasi ja kokeneemman C9:n tekijän tuloksista. :) Toivottavasti tähän itsekkin pääsisin, nyt neljäntenä päivänä energiani tosin alkaa olemaankin aivan toista, tänään raskaan vaunulenkin jälkeen ennen lounasta ei heikottanutkaan, nyt lounaan jälkeen jaksan hyvin vielä tehdä perus siivouksen kotiimme, eilen ei olisi tullut kuuloonkaan. :)

   Poista
 4. http://tittin-elamaa.blogspot.fi/2016/01/blogisitarina.html

  Sulle olisi haaste :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, otan haasteen ehdottomasti pian vastaan. :)

   Poista