Elämäni ekat Babyshowerit

Juhlimme tänään hyvän ystäväni Babyshowereita.
Kyseessä oli minulle ensimmäiset Babyshowerit joissa olen ollut ja joita olen järkkäillyt.

Hommaan tuli hiukan mutkia matkaan koska itseasiassa juhlimmekin jo syntynyttä vauvaa, vaikka yritimme kuinka ajoissa olla niin vauva oli vielä aikaisemmassa, onneksi kuitenkin voi hyvin joten pystyimme jatkamaan tällä kertaa vauvan syntymisen juhlimista.


Ohjelmat jätettiin tässä vaiheessa pois, masukipsit jäivät tekemättä mutta meidän mukavalle ystäväporukalle ei onneksi tarvita erityistä ohjelmaa ilman, että nautimme seurasta, nauru raikaa ja juttu pulppuaa.
Ilta hurahti huomaamattakin herkkujen äärellä ja vauvajuttuja höpisten.

Äiti sai ansaittua vapaata arjen hektisestä pyörityksestä, ajatuksiaan muualle, kevyempään höpöttelyyn ystävien kanssa sekä tietysti hiukan erityisempää spesiaalikohtelua lahjottuna ja herkkujen kera.


Rakastan suunnitella ja järkkäillä kaikkea tälläistä, toisen iloisesti yllättäminen on niin palkitsevaa.
Parhain kiitos tulee siitä, että yllätys on onnistunut ja juhlittava nauttii.
Babyshowereita oli kyllä ihana järkätä, vauvajutut ovat aina ihania hypisteltäviä ja odottava taikka tässä tapauksessa vasta synnyttänytkin äiti tarvitsee kyllä ansaitsemaansa huomiota ja hemmottelua siinä missä isät viettävät varpajaisia.


Oletteko te olleet babyshowereissa tai onko teille kenties itsellenne järkätty babyshowerit?

8 kommenttia

 1. Noiden juhlien järkkääminen on niin ihanaa. :)
  Mä järjestin ystävälleni vauvakutsut ja kovasti tykkäsi, toiselle ystävälle tein vain vaippakakun kun hän ei juhlia halunnut.
  Kovasti toivoin että olisin saanut juhlat itselleni tämän viimeisen kohdalla (kun muiden aikana en ole juhlia saanut), mutta ne jäi nyt kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkkääminen oli kyllä ihanaa mitä nyt aikatauluttaminen kaikille sopivaksi oli aika haasteellista. :)
   Vaippakakkua en itse tehnytkään, varmasti sellaisen näpertäminen olisi myös tosi kivaa.
   Harmi, ettet saanut itsellesi vauvajuhlia, itsekkin näistä olisin pitänyt mutta juhlien järjestäminen ei ole ollut ystäväpiirissäni kovin yleistä.

   Poista
 2. Voi miten kivan näköistä :)
  Itse en ole järkännyt tai muutenkaan noita juhlia juhlinut mutta mitä muiden blogeista olen lukenut niin aivan ihania juhlia ovat olleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä on kyllä saatu niin upeita koristeluja ja juhlia mitä itsekkin blogeja selailin kun mietin koritseluita, meillä mentiin tällein pienimuotoisesti mutta silti oikein onnistuneesti. :)

   Poista
 3. En oo ikänä ollut, eikä mullekaan kyllä semmoisia järkätty. (: Jospa joskus kokisin ne vielä jossain muodossa.

  Kivalta näyttää. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kyllä kokemisen arvoiset juhlat ja tosi ihana, että nämä alkavat yleistymään, kukas muu kuin tuleva äiti tarvitsee hiukan hemmottelua ja juhlimista odottaessaan.

   Poista
 4. Itse en ole ollut järjestämässä, mutta minulle järjestettiin. Mies sanoi iltapäivällä, että lähdetään Kyläseppään syömään, mutta matkalla hän kääntyikin vanhempieni mökille. Vasta, kun näin tutut autot pihassa, tajusin, että täällä on jotkut kekkerit. Sisällä minua odotti läheisimmät ystäväni ja itku kyllä pääsi liikutuksesta. :D Oli ihanaa :)
  - Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kivalta on kuulostanut ja hauska, että on saatu näin hyvin pidettyä salassa. :)

   Poista