Blogijumi ja blogin uusi osoite

Minulla on ollut oikeastaan koko talven vähän bloggaus jumissa.
Tykkään tosi paljon kirjoittaa blogia mutta tekstin tuotto on aivan jumissa, näin monta vuotta kun on blogannut tuntuu, että kaikki mahdollinen ja mahdoton on melkeinpä tullut jo blogiin jaettua.

Kuvia on kuitenkin ihana ottaa varsinkin nyt kun kevääseen päin käännytään.


Nyt pyytäisinkin teiltä lukijoilta apua mistä haluaisitte lukea?
Te lukijat olettekin tosi reippaita kommentoijia ja kannan ottajia joten mielelläni kuulisinkin millaisia postauksia haluaisitte lukea ja haluaisitteko esim. jonkinlaista kysymyspostausta toteutettavaksi tms...


Kuitenkin pientä piristystä ja muutosta blogiin toi blogin uusi osoite jonka sain viimein eilen täydellisesti toimimaan.
Nyt blogin osoitteesta häipyi pitkä blogspot rimssu perästä ja blogi löytyy helpommin pelkällä, www.murulit.com osoitteella.
Tämä ei teille lukijoille tuo tällä kertaa mitään muutoksia vaan vanha osoite ohjaa automaattisesti tänne uuden osoitteen alle.


Näissä tunnelmissa, mukavaa viikonloppua!
 

10 kommenttia

 1. Minä en valitettavasti osaa sanoa mitä uutta voisit blogiin tuoda, sillä olen sun blogissa eka kertaa. Lukijaksi liityin ja toivon kovasti, että tulisit kylään myös Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini ja tervetuloa uudelleenkin, käynkin lueskelemassa sinunkin blogiasi paremmalla ajalla. :)

   Poista
 2. Kouluelämästä ja koululaisten harrastuksista (erilaisine ilmiöineen) kirjoittaa aika harva. Niistä olisi kiva lukea nyt, kun Pinja on kasvanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä olen vähän ohimennen sivunnutkin mutta pitää taas muistaa välillä päivitellä tietoja. Pinjalla on jo niin omat menot ja harrastuksensa, että niistä harvemmin tulee kirjoitettua ja Pinjan jutuista pitää olla vähän tarkempikin mitä kirjoittaa ja millaisia kuvia julkaisee kun ikää tytöllä on jo vähän enemmän.

   Poista
 3. Erilaiset tekemiset, niin ulkona kuin sisälläkin, askartelut, ym. Sekä tietty lastenvaatteet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olen kyllä niin huono, olen ihan tosi huono keksimään askarteluja tai saatika askartelemaan lasten kanssa, annan koulujen ja kerhojen hoitaa aina toteutukset. :D

   Poista
 4. Hei! itselläni on saman ikäinen tyttö kuin Pinja, ja olen saanut täältä paljon hyviä vinkkejä/inspiraatiota tällaisen ei enää niin pienen tytön pukeutumiseen. Niitä on kiva lueskella, vaikka suurin lastenvaateinnostus alkaakin mennä jo ohi. Ehkä voisi olla kiva lukea myös pohdintaa pikkukoululaisen äitinä olemisesta ja arjen haasteista, koskien esim. lapsen itsenäistymistä, pelisääntöjä, kotitöitä...Ei välttämättä niin henkilökohtaisesti, jos et ymmärrettävästikään halua tämän ikäisen asioita enää puida niin julkisesti. Jumppa-aiheiset postaukset ovat olleet mielenkiintoisia, kun meilläkin on innostuttu voimistelusta. Tykkään rehellisestä ja elämänmakuisesta blogistasi, ja sinulla on aina tosi hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, tällä hetkellä meillä on aika seesteinen vaihe Pinjan kanssa, kaikki sujuu suht hyvin omalla painollaan mutta pitää taas jokunen postaus kirjoitella harrastuksista ja arjesta Pinjan kanssa. :)

   Poista
 5. Sisarusten välisistä jutuista. Mitä touhuavat yhdessä jne kun lapsilla isompi ikäero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kirjoittelinkin tästä aikaisemmin ja kirjoitin nyt viikonloppuna päivitettyä postausta aiheesta. :)

   Poista