Suloisimmat tonttulakit

Etsin jokin aika sitten lapsille uusia tonttulakkeja, Islan oma lakki oli jäänyt pieneksi ja vaikka Po.pin raidalliset tonttulakit olivat kiva hätävara niin niistä puuttui se tärkein eli kulkunen.


Googletellessani tonttulakkeja päädyin ihailemaan NopsuPopsun punaisia tonttulakkeja upeilla paljettiruseteilla ja ruusukkeilla.
Saimme valita yhteistyön tiimoilta perheen naispuoleisille omat tonttulakit NopsuPopsulta.
Vaikka en itse joulunpunaisen ystävä niin olekkaan niin lapset tykkäävät kirkkaasta punaisesta tonttulakistaan ja lapsille mielelläni punaiset lakit halusin valitakkin.


Pinja ihastui heti nähdessään tonttulakit punaiseen rusetilliseen lakkiin jota onkin nyt koulussakin pitänyt mukanaan.
Kerroinkin aikaisemmin Pinjan tonttulakkivillityksestä luokkalaistensa kesken ja tonttulakki kulkee tiiviisti repussa mukana päivittäin.
Hyvä vain, että tonttulakille on paljon käyttöä.


Islalle tuli tämä upea ruusukkeellinen tonttulakki.
Olen näihin tonttulakkeihin todella tyytyväinen, lakit istuvat molempien päähän napakasti mutta trikoo joustaa silti hyvin, lakit pysyvät päässä vauhdikkaammissakin leikeissä ja malliltaan ovat perinteiset kulkuselliset tonttulakit mutta erilaisen ja erottuvan näistä tekee paljetilliset kimaltelevat ruusukkeet ja rusetit.
Nämä ovat erityisesti tälläisten pikkutyttöjen mieleen jotka rakastavat kimalletta ja röyhelöä sekä tietysti tonttulakkeja. :)


Äitikin sai oman tonttulakkinsa mutta siitä on tulossa erikseen postausta erillisessä asupostauksessa.

*Tonttulakit saatu NopsuPopsulta

14 kommenttia

 1. Söpöt tonttulakit ja kulkunen pitää ehdottomasti olla tonttulakissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin pitääkin, ainankin jos lapsilta kysytään niin se kilinä on juurikin se juju tonttulakissa. :)

   Poista
 2. Aivan ihanat tonttulakit molemmilla, mutta varsinkin tuo ruusukkeellinen on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin, itsekkin tykkään tuosta ruusukkeellisesta tosi paljon, omassa tonttulakissanikin on ruusuke mutta vain mustana. :)

   Poista
 3. Ihania! Meillä on lapsilla Metsolan lakit ja ei ne tunnu tonttulakeille, kun kulkunen puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on molemmilla Po.pin tonttulakit, kun ne on niin nopeasti saanut hankittua kiireessä mutta kulkusen puute tekee niistä aika tylsiä, erityisesti Pinja kaipasi heti kulkusta lakkiinsa, ommeltiinkin Po.pin lakkiin kulkunen jälkikäteen mutta putosi leikeissä pois.

   Poista
 4. Ihanat tonttulakit, pakko tilata itsellekin :) kuinka joustavia nuo on? Mietin keskimmäisen ja isoimman koon väliä, kun päänympärys on 48cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä joustaa tosi paljon, minulla itselläni sekä Pinjalla on tuo suurin koko käytössä ja Islalla keskimmäinen koko, hänellä on juurikin tuo 48cm päänympärys ja Islalle varmasti tämä keskikoko mahtuu useammankin vuoden ajan.
   Huomasithan tuosta seuraavasta postauksestani tämän viikonlopun ajan alen NopsuPopsulle näistä tonttulakeista. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, keskimmäinen koko lähtee siis tilaukseen :) juu huomasin alen, sillä verukkeella raaskinkin itselleni ostaa :D

   Poista
 5. Ihania lakkeja! Meilekin voisi tällainen eksyä. ;) Onko nuo kaksinkertaisia,kin ei näy alhaalla saumoja? Onkohan ne sisällä kuumia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on tuo alasauma käännetty sisäpuolelle, ovat muutoin ihan yksinkertaista trikoota mutta alareuna on vain käännetty sisäpuolelle ja on sivusaumoista kiinni. Eivät siis ole sisälläkään ollenkaan kuumia ja hyvin kestää vilkkaampiakin leikkejä tonttulakit päässä ilman, että tulee kuuma. :)
   Huomasithan tuosta seuraavasta postauksestani vielä tälle päivälle alen tonttulakeista NopsuPopsulle. :)

   Poista
 6. Mahtavaa! Kiitos! :)

  VastaaPoista