Mitä lapsille joululahjaksi ja synttäriarvontojen uudet voittajat

Olen joka vuosi koonnut hiukan lasten lahjatoiveta sekä tykkään myös lukea muidenkin blogeista mitä muilla lapsilla on toiveena tänä vuonna.

Minulla on pitkin syksyä ollut jonkinlaista tavaraähkyä, tuntuu, että koti on aina sekainen kun tavaraa tursuaa sieltä ja täältä sekä lapset tyhjentää jo varastoituja leluja.
Olen huomannut, ettei lapset oikeasti leiki millään hetken pinnalla olleella uutuusleluilla kovin pitkään vaan ne perinteiset ja tutut lelut ovat suosikkeina vuodesta toiseen.
Esim. Pinja toivoi viime vuonna lahjaksi meikkipäätä ja voisin sanoa, että vuoden aikana sillä on leikitty ehkä alle viisi kertaa...

Tänä vuonna painotinkin Pinjalle hänen joulupukille kirjettä kirjoittaessaan, että miettisi oikeasti vain ne jutut joita todella toivoo erityisen kovasti ja todella hyvin Pinja olikin tämän ajatuksen pitänyt ja huomasin, että lahjatoiveita oli vain muutama ja varmasti sellaisia joilla tulee pitkään leikkimään.
Legot ovat takuuvarmoja suosikkeja ja niistä riittää iloa vuosiksi, legot kuuluvatkin Pinjan suosikkileluihin.
Pinja toivoi Legon uutuutta, Poptähden keikkabussia ja itse ajattelin, että jos joku toinen esim. Elves sarjan isompi legopaketti löytyy kivalla alella joulun alla niin ostan sen lisäksi pakettiin.
Uusilla legoilla kun on niin kiva rakennella joulun pyhinä.
Toinen jolla Pinja oikeastaan enää leikkii on legojen lisäksi kaikki pienet hahmot, monivuotinen suosikki on Littlest pet shopit joille toivoi tätä petsejen lentokonetta lahjaksi.

Lisäksi lelulehdestä Pinja huomasi nuo Mini plus palat, itselleni aivan tuntemattomia mutta Pinja kertoi, että koulussa ovat näillä kovasti tehneet ja näillä on kuulema tosi kiva askarrella.
Nämä palat ovatkin kivoja vähän edullisempia lahjoja esim. opiskelija kummille tms. jolle ei kehtaa edes esittää noin arvokkaita kuin suuret legopaketit tms.

Pinja tulee saamaan myös tänä jouluna pitkästä aikaa liput Disney on ice esitykseen.
Kävimme viimeksi tätä katsomassa kun Pinja oli 3-4-vuotias ja reissu sekä näytös oli todella upea ja onnistunut.
Menemme reissuun Pinjan kanssa kaksin joten tämä on myös mukavaa kahdenkeskeistä aikaa yhdessä äidin kanssa ilman pikkusiskoa, tätä aikaa kun ei tunnu nykyisin olevan liikaa.


Yhteisessä paketissa tytöt saavat taikahiekkaa, muotteineen ja alustoineen.
Tilasin tätä viikonlopulla naapurin Leikkien-kutsuilta.
Tämä on ollutkin Pinjan toiveena jo useilla kutsuilla mutten ole uskaltanut hiekkaa meille hankkia kaiken suuhun pistävän Islan vuoksi joten nyt kun Islallakin on ikääkin sen verran ja Islakin tykkää tällä tehdä niin tytöt saavat tätä yhteiseksi puuhakseen.

Isla ei vielä osaa tietenkään toivoa mitään kun ei osaa joulua odottaa joten mennään sen mukaan mistä vanhemmat ajattelevat Islan pitävän.
Islahan on ihan mahdoton junafani, pelkästään lelulehtiä selaillessa Isla rupeaa hihkumaan innosta nähdessään junarataa tai junia.
Kerhoissa ja kotonakin suosikkileluja vauvanhoidon lisäksi on junaradat ja duplot.
Koska nukkeja ja vauvatarvikkeita meillä on jo reilusti ja duplojakin niin täydennetään vain jo valmiita sarjoja.
Brion junarataa junineen ja lisäratoineen sekä Duplon junarataa lisäratasetillä.
Isla sai myös syntymäpäivälahjaksi Soivan laulukirjan ja kirjaa soitetaan valehtelematta päivittäin ja useasti niin laitetaan Islan kummille toivetta, että tuo joulupaketissa toisenkin soivan laulukirjan, ehkäpä jouluaiheisen niin soitetaan vaihtelevasti sitten lastenlauluja ja joululauluja. :)


Itse olenkin jo hoitanut kummilasteni ja sukulaislasten joululahjat valmiiksi sekä kuvalahjatkin on jo hoidossa aikuisille niin nyt voin keskittyä vielä leipomaan aikuisten paketteihin ja tekemään jotain käsilläni itse.
Tykkään antaa joka joulu myös jotain itse tehtyä tai itse leivottua, nyt ajatuksissa tosiaan ehkä leipoa jouluviemisiä.

Sitten vielä synttäriarvontojen uudet voittajat koska edellisistä ei kuulunut mitään.
pikkuOtuksen 30€:n lahjakortin voitti nimimerkki, Elmiira
Noshin 30€:n lahjakortin voitti nimimerkki, tanja.tiainen(at)hotmail.com 

Noshin lahjakortin voittajalle laitankin suoraan sähköpostia mutta pikkuOtuksen lahjakortin voittaja, otatko yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen, murulitblogi@gmail.com

Paljon Onnea vielä voittajille! 

9 kommenttia

 1. Nuo plus-rakennuspalat ovat olleet meillä ainakin kovassa käytössä (myös eskarissa rakentelevat näillä) ja niistä saa tehtyä vaikka minkämoisia rakennelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole tiennytkään tuollasista ennen kuin Pinja noi lelulehdestä huomasi, varmasti nämä taipuvat vaikka mihinkä rakennelmiin. :)

   Poista
 2. Kiitos tästä - sain noista mini plus-rakennuspaloista loistavan vinkin tuttavan lapsen synttäreille, omat kun ovat hieman pienempiä niin ei tällaisista ollut mitään tietoakaan!

  - Tiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei minullakaan ollut tietoakaan näistä rakennuspalikoista ennen kuin Pinja nämä lelulehdestä huomasi. :)

   Poista
 3. Mä löysin Elsille tosi söpön puisen pienen nukentalon Lidlistä, mihin varmaan Sylvanian families puputkin mahtuvat asumaan, joululahjaksi ja pienet Anna ja Elsa pehmolelunuket Frozen fanille ja luulen molempien olevan aika mieluisia lahjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania nuo pienet Frozen fanit, meillä ollaan vain junafaneja, frozenit ei kiinnosta pätkääkään Islaa. :)
   Isla ei ole myöskään nukkekodeista tms. vielä kiinnostunut, niitä onneksi löytyy omasta takaakin jos kiinnostus yllättäen iskeekin. :)

   Poista
 4. Minä tilasin Leikkieniltä pari lahjaa meidän pojille sekä ystävien lapsille esimerkiksi magneettikirjoja. Tuo taikahiekka on loistavaa! Legot ja dublot on täällä kestosuosikkeja, niitä taitaa löytyä paketeista jouluna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo magneettikirjat ovatkin kestosuosikkeja, meillä on paljon Leikkieniltä pelejä muttei vielä tätä taikahiekkaa, yhteiseksi lahjaksi sopiikin hyvin. :)
   Tilasin itse juuri Toysrusilta Islalle nuo duplon lisäradat ja Pinjalle Elves linnan kun tuolta sai tämän viikonlopun ajan 20% alennusta leluista ja Elves linna olikin valmiiksi jo muita paikkoja edullisempi tuolla. Nyt alkaa olemaan joululahjat jo valmiina omille lapsillekkin. :)

   Poista
 5. Meillä lapset saa kirjat, bobleseja, legoja, pelejä , askartelujuttuja yms. Pienin saa sormiauton , hyrrän, ruokailuvälineitä ja maitotytön taikaviitan. Haluaisin ostaa kotimaisia juttuja enemmän mutta lelutarjontaa ei oikein ole.

  VastaaPoista