Kodinkoneko perheenäidin joulupakettiin?

Meillä tuli jokin aika sitten kerhossa puheeksi, ettei esim. kodinkoneet ole se lahjatoive mitä perheenäiti toivoisi paketistaan saavan mutta itse otan uudet kodinkoneet erittäin mielelläni vastaan joululahjaksikin.
Minä hoidan pääosin kotona ollessani kodinhoidon sekä ruokapuolen joten nautin suunnattomasti arkeani helpottavista laitteista.

Olinkin todella innoissani kun kuulin pääseväni Blogiringin kautta Expertin kampanjaan ja postipoika kantoi kotiovellemme uuden tehosekoittimen.
Tehosekoitin onkin ollut jonkin aikaa jo ostoslistallani mutta aina on ollut jotain tärkeämpää hankittavaa ja olen jatkanut smoothieni valmistamista sauvasekottimen pienessä soseutuspurkissa.
Nyt uuden tehosekoittimen ansiosta saan tehtyä suuremman erän kerralla smoothieta koska yleensä saan olla jakamassa omastani myös lapsille.
Smoothiet ovat kyllä aivan äärettömän käteviä välipaloja, näihin kun voi sekoittaa oman mielen mukaan melkein mitä tahansa ja lapsillekkin menee rahkatkin ihan huomaamatta soseutettuna marjojen sekaan.


Perinteiseen smoothieen saa helposti jouluista tunnelmaa lisäämällä vaikka muutaman piparminttutangon taikka sitten ihan piparia murustaen ja lapsille maistuu erittäin hyvin. :)


Meille ostettiin juuri uusi pyykinpesukone kun vanha hajosi ja harmillisesti emme tienneet tuolloin Expertin kotipalvelusta, lähes satakiloinen pesukone kaksin kannettuna sisälle ei ollut edes reippaalle miehelleni mikään helppo nakki.
Expertin kotipalvelusta tämän kaiken olisi saanut vain katselemalla vierestä ja toki antamalla asentajalle loistavia neuvoja. ;)
Voisin hyvin kuvitella käyttäväni Expertin kotipalvelua jos hankkisin yksin asuvalle vanhalle mummolleni kodinkonetta, hänellä kun ei ole mitään mahdollisuuksia itse liikutella konetta saatika sitä asentaa.
Kotipalvelu Expertillä varmasti palvelee erityisesti yksin asuvia, yksinhuoltajaäitejä, vanhuksia jne. joilla ei kotona tai tuttavapiirissä välttämättä ole reipasta nuorta miestä joka kantaa kodinkoneet paikoilleen taikka asentaa tietokoneen käyttövalmiiksi.


Toinen loistava palvelu mitä Expertiltä löytyy on Huoleton Turva tuotetakuu.
Meilläkin kotivakuutuksessa on yli sadan euron omavastuuosuus ja yleensä muutaman vuoden vanhoista kameroista taikka puhelimista ei edes korvata oikeastaan mitään koska vakuutusyhtiö on katsonut arvon alenneen niin paljon.
Expertin Huoleton Turva takuusta on erityisesti turvaa lapsiperheissä jossa on pieniä lapsia, milloin se uusi puhelin ui vessanpöntössä tai taas pudotettu lattialle niin, että näyttö on rikki.
Tämä palvelisi myös täydellisesti rähmäkäpälä äitiä, uusi kamera on ollut jo haaveena pitkään mutta toki hirvittää, että pudotan senkin käsistäni, on melkein jo perinne, että hajotan aina muutamat objektiivit pudottamalla kameran käsistäni.
Huoleton Turva takuussa on vain kymmenen euron omavastuu sekä kolmenkymmenen euron omavastuu puhelimien kohdalla.
Takuu tuo varmasti turvaa kannettaessa uusi televisio lapsiperheeseen jossa on pieniä vilkkaita lapsia taikka hankkiessa kallista kameraa tai puhelinta.


Loppuun minulla on teille aivan huikea arvonta!
Saan arpoa 100 euron arvoisen lahjakortin Expertille teidän lukijoiden kesken.
Osallistua voit kertomalla mihin tuotteeseen lahjakortin Expertiltä käyttäisit.
Anonyymit, jättäkää sähköpostinne kommenttiinne jotta yhteydenotto olisi helpompaa jos voitto osuu kohdalle
Arvonta päättyy sunnuntaina 13.12.


Blogiringin kampanjasivulta löytyy kaikki Expertin kampanjassa mukana olleet blogit sekä jokaisessa blogissa on myöskin tämä huikea arvonta joten voit käydä vaikka osallistumassa jokaisen blogin kautta lahjakortin arvontaan ja näin hiukan parantaa voittomahdollisuuksia. :)

Kannattaa myös kurkata Expertin facebook-sivuilta Expertin oma joulukalenteri, joka päivä arvotaan osallistujien kesken jokin uusi tuote.

http://www.blogirinki.fi/
Yhteistyössä Expert

107 kommenttia

 1. Me on pitkään haaveiltu miehen kanssa voileipägrillistä. Nyt tuli eräästä kampanjasta sellainen hankittua, toivottavasti on toimiva peli! Eli meille kyllä kodinkoneet on mieleisiä lahjoja, tosin sellaisia ei koskaan lahjaksi saada :D

  Totta kai hemmottelulahjat on kivoja, samoin kaikki lomat ja elämykset, mutta kyllä meillä tykätään tarpeellisista lahjoista.

  Me tarvittais uusi kahvinkeitin, mulle uusi puhelin, tietokone ja kameraan olis kiva saada uusi objektiivi joten johonkin näistä menisi lahjakortti. :)

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 2. Kodinkoneet on minusta kivoja lahjoja mikäli sellaista toivoo. Itse ostin itselle yksi joulu taikinakoneen tai mikä monitoimikone onkaan :). Ollut aivan huippulaite! Uusi leivänpaahdin ja mikro tarvitaan, joten lahjakortti menisi jompaan kumpaan :).

  VastaaPoista
 3. Mä käyttäisin lahjakortin tollaiseen tehosekottimeen. Me juodaan paljon smoothieita ja tehosekotin vetelee viimeisiä.
  t. Niina
  nippe6@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Meillä menisi lahjakortti uuteen vedenkeittimeen, leivänpaahtimeen tai vohvelikoneeseen.
  Myös uusi läppäri on ollut kauan aikaa jo haaveissa.
  Mitään muuta emme tarvitse kun muita koneita on uusittu ja paljon tässä vuoden aikana.
  Joten tämä voitto tulisi tarpeeseen kyllä :)

  Mlellada5@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiva arvonta ja lahjakortin käyttäisin varmaan vohvelirautaan :)

  VastaaPoista
 6. Mehulinko kiinnostaisi ja välillä olen haaveillut myös kahvikoneesta. tiina.ylisirnio(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Lahjakortti menisi ehdottomasti uuteen hiustenkuivaajaan! Nykyinen vetelee ihan viimeisiä ja on vain ajan kysymys, milloin se ei enää toimi lainkaan. Mieheni on korjannutkin tuon jo useampaan otteeseen ;) pitkähiuksisena en pärjäisi päivääkään ilman kyseistä masiinaa.

  Kodinkoneet lahjaksi on vähän nounou ellei itse ole sellaista toivonut. Intohimoinen kokkaaja varmasti tykkää uudesta keittiöhärvelistä. Haaveilen uudesta imurista, mutta en todellakaan haluaisi sellaista itselleni lahjaksi :D

  VastaaPoista
 8. Ostaisin itselleni yleiskoneen :)
  aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kyllä meille kotiutuisi tabletti. Sellaista olen jo vähän itselleni joululahjaksi vilkuillutkin. :)

  VastaaPoista
 10. Ostaisin uuden varrellisen rikkaimurin, vanha vetelee viimeisiään.
  Mukana arvontaan siis! :)

  VastaaPoista
 11. Tarpeellinen kodinkone on mieluinen myös minulle, suurperheen äidille. Olemme rakentamassa uutta kotia, lahjakortti tulisi helpottamaan erillisuunin valintaa ;) spiia at hotmail.com

  VastaaPoista
 12. OO! Mä haluun ton yleiskoneen!!
  Meillä on semmonen 80-luvun ensimmäisiä versioita oleva jonka meteli on niin korviahuumaavaa, ettei siinä metelissä pysty tekemään mitään.

  VastaaPoista
 13. Uusi imuri tulisi tarpeeseen, sillä vanha on niin onneton...

  VastaaPoista
 14. Ostaisin uuden kahvinkeittimen. :)

  VastaaPoista
 15. Voi, paljonkin olisi hankittavaa! Mutta tarpeellisin lienee uusi imuri :)

  VastaaPoista
 16. Varsi-imuri hajosi ja ilman sitä on melkoisen orpo olo.

  VastaaPoista
 17. Uusi puhelin olisi tähän talouteen tarpeellinen.

  emirembegal (sejuttu) gmail.com

  VastaaPoista
 18. Rikkaimuri tai uusi puhelin ostettaisiin, molemmat on roikkuneet listalla :) marja.mikk@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Käyttäisin lahjakortin uuteen televisioon! tiinatauriainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 20. yleiskone olisi kätevä. =) peheka@luukku.com

  VastaaPoista
 21. miehellä on vielä sellainen 7v vanha puhelin ja alkaa vedellä viimeisiä joten lahjakortti helpottais vähän uuden ostoa..
  haaveissakovain@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ihania kuvia! :)

  Osallistun ehdottomasti arvontaan, sillä oon haaveillut jo pitkään Wilfan juicemasterista :)

  kurpitsamoska (a) gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kuivausrummun rahoittamiseen.
  keha-kukka@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Minä käyttäisin rahan myymälän parhaaseen (ja varmaan kalleimpaan) partakoneeseen. Miehen parta on niin paksu ja karkea, ettei tahdo koneet purra. annukkamaaria@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Uusi kahvinkeitin olis kiva :)

  merja_virta@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Tallentava digiboksi hankintalistalla, siihen menisi lahjakortti
  T: Eeva eeva-anniina (ät) suomi24.fi

  VastaaPoista
 27. http://www.expert.fi/Tuotteet/Pienkoneet/Keittion-pienkoneet/Tehosekoittimet/Wilfa-BL1200B#descriptiontab Uutta tehosekoitinta meilläkin kaivataan. Vanhassa ei oikein tahdo tehot riittää. piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mä oon jo kauan haaveillut yleiskoneesta ja mehukoneesta. Olis ihana aloittaa aamu itse tehdyllä vihermehulla ja yleiskoneella leipasta sämpylät tai pizzataikinan koko perheelle :)

  katisarita(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kyllä se puhelimeen menisi :). katisaisa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 30. Meille kaivattaisiin uutta hiustenkuivaajaa sekä sauvasekoitinta. Molemmat edelliset niin vanhoja että ikä alkaa tehdä jo tehtävänsä ja uusille olisi todellinen tarve.

  lottah @ live.fi

  VastaaPoista
 31. Mikro, tuo ensimmäisestä kodistani mukana matkannut vehje, tuli tiensä loppuun näin yhdeksän vuoden jälkeen. Reilu viikko oltu ilman mikroa ja kovin kovin olis uudelle tarvetta... :))

  milla.samu at gmail.com

  VastaaPoista
 32. Uusi monitoimikone olisi kova sana 😊 tmkuitunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Mukana arvonnassa! Lahjakortin käyttäisin rikkaimuriin. arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Kameralle ainakin olisi käyttöä :) mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 35. Yleiskonetta tarvisin ainakin...ja vohvelirauta

  VastaaPoista
 36. Miehelle puhelin lahjaksi :)

  Anzku_girl@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Uusi Moccamaster olisi haaveissa!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Mukana arvonnassa! Ensin ajattelin, että voi mitähän sitä toivoisi, mutta tarkemmin ajatellen tarpeita olisikin aika monta... Kuivausrumpu olisi kova sana, samoin kakkostv, pojalle oma puhelin jne.jne.

  sannammpaananen@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukana arvonnassa! Kahvinkeitin jossa jauhetaan kahvi pavuista ☕️

  VastaaPoista
 40. Mikroaaltouuni taitaa olla ekana listalla.
  backinreverieÖgmailÖcom

  VastaaPoista
 41. Uusi ja toimiva mikroaaltouuni olisi kiva ostaa.
  phonkane (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Uusi imuri voisi olla tarpeeseen.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Mukaan arvontaan. Yleiskone on ollut hankintalistallani jo pitkään.
  T. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 44. Mukana arvonnassa! Ostaisin sauvasekoittimen, koska entinen hajosi vähän aikaa sitten!

  Terv. Niina
  Lumia85@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Tarvittais uusi moccamaster :) kirsi_lindqvist(at)Hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Itsekin hommaisin blenderin, niin tulisi näitä terveellisiä smoothieita tehtyä vähän useammin :)
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 47. Ostaisin tehosekoittimen:)
  mia.parkbjorklund@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Haluaisin tuollasien blenderin mutta tarvittais uusi pyykinpesukone kun nykyinen vetelee viimeisiään.. Eli pesukoneen apuraha tulis enemmän kuin tarpeeseen. :)
  lukaelviira(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Puhelin lapselle x 2, rikkaimuri, tiskikone, ...
  elinamaria@msn.com

  VastaaPoista
 50. Mukana arvonnassa, samanlainen tehosekoitin / blenderi olisi haaveissa meilläkin! :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Oih, kyllä keksisin vaikka mitä. Yleiskonetta olen haikaillut jo pidemmän aikaa ja lahjakortti vauhdittaisi sen ostoa reilusti :) Kuivausrumpu olisi toinen hankintalistalla oleva juttu.

  VastaaPoista
 52. Kenwood KM631 yleiskone olisi todella kätevä, mutta myös kirkasvalolamppua haluaisin kokeilla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 53. Uusi mikro on jo jonkin aikaa ollut hankintalistalla :)
  jaksaviela@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Yleiskoneelle olisi käyttöä, joten mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Yleiskoneelle olisi tarvetta, Kitchen Aid olisi ihan huippu!
  ansamaria33(a)gmail.com

  VastaaPoista
 56. Ihan ensimmäiseksi pitäisi saaada uusi kaffekeitin.... Moccamasteriin siis sijoittaisin :) Hyvä aamukaffe:mukavampi eukko :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Pistetään arpa likoon. Uusi puhelin olis tarpeen. pia.oksanen at luukku.com

  VastaaPoista
 58. Tehosekoittimesta on tullut haaveiltuna tai äidin tiskikoneen ostamisessa olisi avuksi.

  kiisumari12@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Meillä olisi tarvetta cd-soittimelle lastenhuoneeseen ja loput voisin käyttää uuteen rikkaimuriin

  VastaaPoista
 60. Käyttäisin lahjakortin uuteen imuriin tai lapsen puhelimeen. :)

  kolme_kaks_nolla_ii(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Vedenkeitin,imuri,partakone,3x puhelin,mikro...näitä hajonneitahan riittää ja vielä ei ole ollut "löysää rahaa" uusiin...
  Mukana siis:) amto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 62. Minä ostaisin ehdottomasti uuden pienen läppärin koulukäyttöön. Helpottaisi opintoja huomattavasti! :)

  VastaaPoista
 63. Jos olen itsekäs, niin lahjakortti menisi blenderiin, mutta todennäköisemmin antaisin vanhemmille, että he saisivat oman moccamasterin :-)

  VastaaPoista
 64. Valitsisin blenderin äidille, joka on innostunut smoothieista ja raakakakuista. Väriä ja vitamiineja talveen, niitä kaivataan! :)

  VastaaPoista
 65. Olisi muutamiakin tuotteita, joita tarvitsisin.. Ehkä hankkisin monitoimitulostimen.
  T:Mikko
  mikkof (at) netti.fi

  VastaaPoista
 66. Uusi vedenkeitin koska vanha kuoli ja kun teetä tulee juotua monta kertaa päivässä olisi helpompaa ja energiatehokkaampaa keittää vesi vedenkeittimessä kuin hellalla.
  tikkuihminen@luukku.com

  VastaaPoista
 67. Pussiton pölynimuri tulisi tarpeeseen!

  VastaaPoista
 68. Mikro vetelee viimeisiä ja vuorotyöläisten perheessä se vaan on se pling! Vaikka sitten äidin tekemästä mutta pling pling... Tai blenderi, sen verta vesi herahti kielelle kuviasi katsoessa... tai läppäri koulujuttujen tekoa helpottamaan. Olisihan noita haavehia.
  sekasoppa@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Me tarvittaisiin uusi läppäri ja piakkoin myös uusi tabletti. Yleensä tulee expertiltä ostettua (vaikka voidaan käydä muuallakin katsomassa, mutta yleensä parhain diili ollaan saatu expertiltä).
  Ihana tuo kuva kun Island tarjoaa smoothieta kissalle!

  anneli.lindblad @ gmail.com

  VastaaPoista
 70. Tv:n vaihtoon tai puhelimen uusintaan. :) -paivi_falt (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Mukana arvonnassa. Hankintalistalla ovat yleiskone ja rikkaimuri.
  hanna_k(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 72. Mehulinko olisi mun ykköstoive. Onpa sulla ihanan tunnelmallisia kuvia, wau.

  VastaaPoista
 73. Todennäköisesti joku ilmankostutin tulisi hankittua.
  muistan [at] hushmail.com

  VastaaPoista
 74. Puhelin pitäisi uusia. Toisaalta blenderinkin mentävä aukko olisi. ;-)

  VastaaPoista
 75. Riippuu kodinkoneeata, olisiko se mieluinen joululahja vai ei. Leivontaan ja kokkaamiseen liittyvää ottaisin mieluusti vastaan, siivoomiseen liittyvää en. :D

  Lahjakortin voisi käyttää rikkaimuriin, mehulinkoon tai miehen uuteen puhelimeen - onhan näitä käyttökohteita... :)

  VastaaPoista
 76. Uusi mikro olisi toiveena. Monitoimikonekin olisi kiva. :)

  VastaaPoista
 77. Uusi sähkövatkain olisi ihana joululahja Expertiltä. Vanha on ollut niin kovalla käytöllä, ettei enää oikein tahdo jaksaa vatkata :) Myös uusi televisio olisi hankintalistalla.
  iida.toivola1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 78. Yleiskone löytyy jo ja juuri ostimme uuteen asuntoon isommat kodinkoneet. Kannettava hajosi muutama kuukausi sitten, sille löytyisi tarve tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
 79. Uusi blenderi tulisi tarpeeseen, vanha ylikuumenee joka käyttökerralla :)

  VastaaPoista
 80. Minä haaveilen uudesta puhelimesta kun edellinen on jo melkein 2.5 vuotta vanha. :)

  olgakoo@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Tarvitsisimme uuden mikron ja pyykkikoneen. elina.muhonen1@luukku.com

  VastaaPoista
 82. Mukana ehdottomasti! Jos voittaisin, ostaisin nykyaikaisen puhelimen itselleni joululahjaksi :D Lapsiltahan sellaiset jo toki löytyy, mutta kun oma vanha pelittää,niin rahoille on aina ollut jotain muuta käyttöä. Tälläisen voiton sattuessa, se ei aiheuttaisi äitien kroonista huonoa omaatuntoa,kun itselle jotain laittaa :D
  -Aija- s.postiosoite a.rantatulkkila(a)luukku.com

  VastaaPoista
 83. Käyttäisin lahjakortin uuteen kahvikeittimeen :)

  VastaaPoista
 84. Ostaisin ainakin Philips wake up lightin, koska olen pitkän halunnut sitä kokeilla heräämistä helpottamaan. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Mikroaaltouuni voisi olla valintani, koska nykyinen on hajoamassa.
  scooter (at) netti.fi

  VastaaPoista
 86. Minä käyttäisin lahjakortin uuden astianpesukoneen hankintaan. Vanha on jo parhaat päivänsä nähnyt.
  laura_viljamaa(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Sauvasekoitin tai kuivausrumpu tulisi varmasti hommattua, ne kun molemmat hankintalistalla :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Uusi kahvinkeitin on ollut jo pitkään ostoslistalla!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Joululahja toiveina on kännykät ja kamera, mutta mikrokin pitää uusia sellaiseen joka menis taas seuraavat 10 vuotta.

  vaniljasade@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Ostaisin varmaankin ilmankostuttimen. :)
  sataa (at) hush.com

  VastaaPoista
 91. Puhelimeen tai uuteen kuivausrumpuun :)

  VastaaPoista
 92. Voi...kaikkea sitä tarvis. Sauvasekoitin vetelee viimeisiään ja tiskikonekin temppuilee. Tv:n toimintakin jo arvelluttaa. Joku näistä varmaankin seuraavaksi ostoslistalla..
  Kirsi
  (käyn heti tarkistamassa voittajan)

  VastaaPoista
 93. Mehulinko! Ai että sellaista on kuolattu viime aikoina.

  VastaaPoista
 94. Uudelle sähkövatkaimelle olisi tarvetta
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Vaikkapa kameraan
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 96. Uusi puhelin tai kannettava tietokone :) mukana siis!!

  VastaaPoista
 97. Tarve olisi uudelle blenderille edellisen hajottua. tuomtuul@suomi24.fi

  VastaaPoista
 98. Vanha yleiskone kaipaa kipeästi päivitystä.
  riina.ihatsu@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Tällä hetkellä se menisi ehdottomasti joko uusiin kameratarvikkeisiin, pitäisi yksi uusi linssi hommata mutta meinaa olla hiukan tyyris!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 100. Panini grillistä haaveileepi Isimies joten sellainen varmaan koitettaisiin hankkia :D jonna.skytten (at) luukku.com

  VastaaPoista
 101. Käyttäisin lahjakortin yleiskoneen hankintaan :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 102. Blenderi olisi tarpeen.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Ostaisin blenderin :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 104. Ostaisin uuden puhelimen :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista