Karkkikuusi - Joulumuistaminen opelle

Kiitos mukavista kommenteistanne edelliseen postaukseeni, palailen vastaamaan niihin paremmalla ajalla. :)

Mutta nyt minun on pakko vinkata huomisesta Pinjan opettajan lahjastamme jonka sain jopa näinkin ajoissa kuin tänään valmiiksi, huomenna on joulujuhla koululla.

Katseltiin muutama viikko sitten kerhossa karkkikuusien kuvia ja näistä oli saatukkin todella upeita joten päätin tehdä myös Pinjan opettajalla joulumuistamiseksi tälläisen.
Meillä on aina ollut jouluisin ja keväällä lomalle jäädessä tapana muistaa päiväkodin tätejä, eskarin opettajia ja nyt luokan opettajaa jollain pienemmä muistamisella, useimmiten olen tehnyt jotain pientä itse tai leiponut jotain.
Erityisesti kun päiväkodissa ja eskarissa on niin monta hoitajaa, että muistamisen pitää olla kohtuu helppo valmistaa eikä ole kustannuksiltaan kovin suuri.


Nyt kun muistettavana on vain opettaja niin joulupakettiinkin pystyi panostamaan erilailla.

Karkkikuusi oli äärettömän helppo valmistaa, karkit valikoin aika neutraaleiksi kun opettajan suklaamakua emme tiedä.
Pohjalle vain styrokskartio joka päällystetään vaikkapa foliolla tai muulla paperilla.
Sitten vain pistelemään alkaalta alkaen karkkeja kuusimaisesti kartion ympärille, osa kiinnittää karkit kuumaliimalla mutta itse en tykkää oikein liiman kanssa läträämisestä joten tökin karkit kiinni pienillä neuloilla joita hankin askarteluliikkeestä.
Karkkia tähän isompaan versioon meni kaksi kokonaista laatikollista ja hiukan kolmannesta laatikosta eli kolme käärekarkkilaatikkoa kannattaa tähän varata.
Lopuksi vielä kuusen päähän ruusuke ja karkkikuusi on valmis!


Käärin vielä kuusen sellofaaniin ja kiinitetään Pinjan tekemä kortti tähän roikkumaan.
Itseasiassa kuusesta tulikin tosi upea, onneksi otin varuiksi styrokskartioita toisenkin kappaleen niin saatanpa meidänkin joulunpyhiksi tehdä pöydälle tälläisen kuusen omista lempikarkeistamme.

Oletteko te askarrelleet jouluksi näitä karkkikuusia?
Tuntuvat olevan aika suosittuja, Sinellistäkin oli kaikki isommat styrokskartion loppumassa, itse vein viimeiset kaksi tuolloin. :)

8 kommenttia

 1. Nätti kuusi. :)
  Mekin ollaan tehty noita. Ja vanhin vie huomenna opelle tuollaisen mutta pätkis versiona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli kotiinkin tehtyä yksi tälläinen pätkis versiona, on edelleen vain syömättä kun tuota suklaata on muutenkin nyt tullut niin paljon ahmittua. :)

   Poista