Joulu juhlittu!

Joulu on nyt takanapäin vaikka jouluruokia kylläkin edelleen jääkaapista löytyy vaikkemme edes sen suurempaa jouluruokailua meille laittaneetkaan kun kävimme miehen vanhemmilla aattona syömässä.

Joulun aika meillä todellakin rentouduttiin, tuntuu, ettei tehty mitään, kaaos kotona levisi, ulos ei viitsinyt mennä kun oli kurjat kelit ja nukuttiin pitkään sekä syötiin mitä satuttiin.
Nyt pikkuhiljaa ruotuun, tuntuu menevän Islan rytmitkin miten sattuu.


Jouluaatto meillä meni suurimmaksi osaksi miehen vanhemmilla, omat vanhempanikin tulivat sinne syömään ja ilta venyikin ennen pukin tuloa ja kotiin lähtöä.
Joulupäivän ja tapaninpäivän ajan lapset leikkivät uusilla leluillaan, Pinja sai kolme pakettia legoja ja sen LPS lentokoneen, legot ja lentokone ovatkin olleet suosikkilahjoja, isoja legorakennuksia tehdessä menikin koko joulun pyhät.
Isla sai paljon junarataa ja junia josta olikin todella innoissan.

Oma yllätykseni ja mieluisin lahja varmasti oli uusi kamera, viimein minultakin löytyy minijärkkäri jota onkin paljon mukavempi mukana kanniskella kuin suurta Canonin järkkäriäni joka vei laukusta aina tosi ison tilan ja oli painava.
Tänään kävinkin hiukan Islan päikkäreiden jälkeen kameraa kokeilemassa, vaatii vaan paljon harjoittelua uusi kamera ja kokonaan uusi kameramerkkikin joten nyt pitää vain kuvata kovasti ja treenailla säätöjä jne.
Olen tosi laiska lukemaan ohjekirjoja, yleensä kokeilemalla harjoittelen.


Kotoilu meillä valitettavasti tulee jatkumaan vielä alkuviikosta, omaan autooni tuli vika viikko sitten ja mies on sitä nyt yrittänyt korjailla, toivottavasti tulisi pian kuntoon, täällä maalla asuessa on se miinuspuoli, ettei ilman autoa pääse yhtikäs mihinkään ja mies on välipäivät töissä, pitää koittaa kehitellä jotain ja selvitellä vaikka paljonko bussi kaupunkiin kustantaisi jos rattaat lykätään mukaan.


Vaikka joulunaika ihana olikin niin silti pikkuhiljaa ruvetaan laittelemaan joulua kotoa pois, ihan ensimmäisenä kuusi, jostain syystä tänä vuonna kuusi on varistanut aika paljon ja havunneulasia löytyy tätä menoa varmasti vielä juhannuksenakin.
Alennusmyyntishoppailu onkin jo aloitettu nettishoppailulla, Gugguulta ja Pompilta lähti paketit tilaukseen.
Voi olla, etten tänä vuonna hanki alesta toppaa ollenkaan, joka vuosi tuntuu toppaostot menevät överiksi kun lisätään jemmasta löytyneet talvivaatteet.
Toivottavasti muillakin sujui joulun pyhät rentouttavasti ja rauhallisesti!

Ei kommentteja